پاتوق بچه های بیوشیمی

Hamidvet

New member
Green Blood Plasma ...
بچه ها بنظر شما علتش چی میتونه باشه؟!

1150366_657030294309191_616923735_n.jpg

bahar9368

New member
علت سبزی پلاسما یا سرم که نادره
میتونه یکیش بالا رفتن سطح بیلی وردین به دلیل نقص آنزیمی باشه .
یا شایدم اختلال مس داشته .
به هر حال ما آزمایشاتشو انجام میدیم اما موقه گزارش کامنت میزاریم که رنگ سرم یا پلاسما سبز بوده .

konjkave

New member
سلااام اینجام که همش سوت و کور.پس کجایین؟
من که مریضم مامانم صبح اومد پیش رییس غیبتم موجه کرد.ولی شماها چی؟غیبتای بی دلیل نمره منفی داره هاااااااااااااااااا

darab

New member
نچ نچ نچ. چرا اينجا خلوته؟ حداقل يكي بياد اين گرد و غبار پاتوقمونو پاك كنه :riz303:

konjkave

New member
سلام داراب جون من که مریضم بذار فردا بهار میاد تمیز میکنه.:riz303:
چه خبرا؟؟:ph34r-smiley:

konjkave

New member
سلام سعيده جون چي شده؟ چرا مريض شدي؟ بهار كه سريع مياد ميره. بايد خودم تميز كنم:p7977cujr38iyymsu8:

این چن وقته همش مریض میشدم این دفعه دیگه بدتر از همه یه چیزی تو مایه های سرماخوردگی ولی هر درمانی رو براش انجام میدم بهتر که نمیشم هیچ بدتر هم میشم.
بابا بهار از رییس بابت تمیز کردن پاتق ماهی کلی پول میگیره تو دست نزن پوستت خراب میشه بهار فردا صبح میاد اینجا رو برق میندازه:riz303:

darab

New member
انشالله زود خوب شي آبجي. شايد آلرژي داري. ميگم يه هفته مونده به نتايج همه فرار كردن رفتن كسي نيست:smiliess (12):

konjkave

New member
مرسی عزیزم.خودم فک میکنم بخاطر استرس و کم خوابی.واقعا این هفته آخر دیگه استرس نفسم گرفته بچه ها احتمالا رفتن افق حواسشون از اعلام نتیج پرت بشه:4d564ad6:.
خداییشم استرس داره یه سال درس خوندن،بیخوابی،استرس توقع هم ایجاد میکنه.تو استرس نداری؟

darab

New member
من چندروز پيش يكم نگران بودم.بعدش خوب شدم. الان ديگه نميدونم چمه يه لحظه آرزو ميكنم كاش الان ششم بود يه لحظه ميگم كاش ششم نياد.................خدا بگم اين مسئولين گرامي چي بشن جوونا قاطي كردن رفت:1dco2x0p1lilzhfpg1t

konjkave

New member
باهات موافقم.
اون از یک ماه جلو انداختن کنکور که ضربه خیلی بدی به برنامه خیلیها زد از جمله خودم اینم از اعلام نتایج وقتی کنکور یه ماه زودتر برگزار شده باید نتایجم زودتر اعلام شه.
کاش مسئولین یه سر سوزن به جوونا اهمیت میدادن فکر هیچی جز خودشون نیستن بعدشم میگن چرا جامعه داره به انحطاط کشیده میشه

آخرین ویرایش:

konjkave

New member
آره.از بچگی عادت نداشتم بعد امتحان جوابا رو چک کنم.دفترچه سوالاتم دست یکی از دوستام که در دسترس نیست.
وااااااااای داراب نمیدونم چرا از حرفت استرس گرفتم:smiliess (2):

darab

New member
عههههههههههه چرا استرس خواهر؟ اتفاقا مي خواستم بگم بهتر كه اينكارو نكردي. من نمرمو به هركي مي گم يه اظهار نظري ميكنه آدم ديوانه ميشه:j58r36j3gcr4suxymup

konjkave

New member
خب خیالم راحت شد.اصن تازگیا حساس شدم تا یکی بهم حرفی میزنه ربطش میدم به کنکور.خدا این هفته آخر بخیر کنه.
داراب جون ببخشید حالم اصلا خوب نیست با اجازت برم بخوابم کارا رو بذار فردا بهار انجام میده:riz304:

آخرین ویرایش:
بالا