پاتوق بچه های بیوشیمی

roman30

New member
سلام به حضار رومن جون چطوری؟ دیشب درصداتو نگفتی فعلنم که کسی نیست بیا دم گوشم بگو بعدشم میریم دزدی البته مراحل مقدماتی فعلا برات میگم:ph34r-smiley:
گوشتو بیا جلو سعیده جون تا بهت بگم
امشب میخوایم بریم گاوصندوق ادمینو بزنیم آخه سعیده من و بهار تازه کاریم اول از کارای آسون تر شروع کن آموزشتو مثلا زدن جیب ریسسسسسسسسس:smilies-azardl (113

konjkave

New member
رییس ما خیلی وقت حرفه ای شدیم.شما ما رو تحویل نمیگیری:ph34r-smiley:
ببین رومنی باید اول مخاطبت یعنی کسی که قرار مورد دزدی قرار بگیره رو بشناسی مثلا اگه بخوای از رییس یا بهار دزدی کنی چیزی گیرت نمیاد همین دیشب موقع روبوسی و خداحافظی با بهار دست کردم تو جیبش حالم بد شد بگو چی بود؟
یه مشت دستمال کاغذی مچاله شده با یه بسته خالی قرص سرماخوردگی خوب این یعنی به کاهدون زدن:65d6a5d6s: البته بگما یکی از دستمالا ظاهرا استفاده نشده بود اونو برداشتم
من تو فکرم بریم سراغ کیف لیلی شنیدم توش یه کتاب شاهنامه خیلی قدیمی و گرون قیمت:ph34r-smiley:

konjkave

New member
ببین رومنی باید اول مخاطبت یعنی کسی که قرار مورد دزدی قرار بگیره رو بشناسی مثلا اگه بخوای از رییس یا بهار دزدی کنی چیزی گیرت نمیاد همین دیشب موقع روبوسی و خداحافظی با بهار دست کردم تو جیبش حالم بد شد بگو چی بود؟
یه مشت دستمال کاغذی مچاله شده با یه بسته خالی قرص سرماخوردگی خوب این یعنی به کاهدون زدن:65d6a5d6s: البته بگما یکی از دستمالا ظاهرا استفاده نشده بود اونو برداشتم
من تو فکرم بریم سراغ کیف لیلی شنیدم توش یه کتاب شاهنامه خیلی قدیمی و گرون قیمت:ph34r-smiley:

roman30

New member
آره راس میگی سعیده درس خوبی بود تو جیب اینا شپشم پیدا نمیشه چه برسه به پول باز خوبه یه دستمالم گیرت اومده ..
الته قرص سرما خوردگیم خوبه تو این اوضاع تحریم دارو ایول
آخ جون عتیقه /پول خوبی توشه پایتم
درس دوم استاد :25r30wi:

roman30

New member
بهاری کجایییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:65d6a5d6s:

roman30

New member
به طرف میگن با ماتیز جمله بساز میگه دیشب دزد اومد خونمون
میگن این کجاش ماتیز داشت
میگه خوب ما تیز بودیم گرفتیمش :25r30wi:

bahar9368

New member
بهاری کجایییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:65d6a5d6s:

hi-hello-104.gif

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااام آجی جونم .خوبی؟

سعیده اینقده دنبال دستمالم گشتم نگو کار تو بوده برش داشتی؟

BBT

New member

ما کی باشیم که تحویل بگیریم
میگم انقدر که بحث دزدی اینجا میشه بحث دیگه نمیشه
حالا هر کی تو هر تاپیکی چیزی گم کنه میاد اینجا دنبالش

roman30

New member
ما کی باشیم که تحویل بگیریم
میگم انقدر که بحث دزدی اینجا میشه بحث دیگه نمیشه
حالا هر کی تو هر تاپیکی چیزی گم کنه میاد اینجا دنبالش
فک کنم ریس سعیده رفته سراغ اصل کاریه قرار بود امشب منو بهارم با خودش ببره
چه قده تنها خوره این بچه :25r30wi:

bahar9368

New member
فک کنم ریس سعیده رفته سراغ اصل کاریه قرار بود امشب منو بهارم با خودش ببره
چه قده تنها خوره این بچه :25r30wi:

آجی چرا سعیده بهمون خیانت کرد؟
نمیذاره ما هم دستمون بره تو جیب خودمون .تک خوره :25r30wi:

roman30

New member
ریاضی عزیز لطفا دیگه بزرگ شو و مسایلت رو خودت حل کن !!!!!!:25r30wi:

bahar9368

New member
سلامتی پسری که قشنگترین دختره دنیارو هم تو خیابون دید. سرش را انداخت پایین و زیرلب
گفت: میرم جلوتر شاید بهترشو دیدم
:25r30wi:

BBT

New member
رمان اره غیبش زد یهو نگران شدم
بذار یه زنگ بزنم ادمین خبر بدم امشب چه خبره
محافظای گاو صندوق بیشتر کنه :black_eyed:

- - - Updated - - -

رمان اره غیبش زد یهو نگران شدم
بذار یه زنگ بزنم ادمین خبر بدم امشب چه خبره
محافظای گاو صندوق بیشتر کنه :black_eyed:

بالا