پاتوق بچه های بیوشیمی

roman30

New member
آبجیای گلم کم کم بریم سحری
چونم گرم اومد به صحبت خواهر زمان از دستمان رفت
آری در کنار عزیزان زمان چه زود میگذرد
التماس دعا
فعلا تا فردا بای دلبندانم :heart:

konjkave

New member
رومن بلا تو از کجا فهمیدی دارم میرم سراغ گاوصندوق ادمین؟بهار من شریک نمیخوام تنها کار میکنم:78:
اون روزی رفتم سر جیب رئیس فقط یه 500 تومنی با دو تادونه آدامس بود حالا بیام با تو رومنم شریک شم؟:eek:fftopic:

bahar9368

New member
رومن بلا تو از کجا فهمیدی دارم میرم سراغ گاوصندوق ادمین؟بهار من شریک نمیخوام تنها کار میکنم:78:
اون روزی رفتم سر جیب رئیس فقط یه 500 تومنی با دو تادونه آدامس بود حالا بیام با تو رومنم شریک شم؟:eek:fftopic:

ههههههههههههههههههه سعیده :25r30wi:
به ریس بگیم برا جیبش هم دزد گیر بزاره :25r30wi:

bahar9368

New member
آبجیای گلم کم کم بریم سحری
چونم گرم اومد به صحبت خواهر زمان از دستمان رفت
آری در کنار عزیزان زمان چه زود میگذرد
التماس دعا
فعلا تا فردا بای دلبندانم :heart:

التماس دعای ویژه آبجی گلم
ما دو ساعت مونده تا اذان :black_eyed:

konjkave

New member
من کاشانم یواشکی زدم اگه بابام بفهمه کله ام به طور کامل کنده میشه چقدم اونوخ زشت میشما:(50):.داراب و رومن عزیزم ایشالا که هممون قبول بشیم به سلامت منم دعا کنید.
بهاااااار حالا منو تو تنهاییم ببینم میدونی رمز گاوصندوق ادمین چیه؟؟؟؟؟راستش بگوووووو:bunnyearsmiley:

bahar9368

New member
من کاشانم یواشکی زدم اگه بابام بفهمه کله ام به طور کامل کنده میشه چقدم اونوخ زشت میشما:(50):.داراب و رومن عزیزم ایشالا که هممون قبول بشیم به سلامت منم دعا کنید.
بهاااااار حالا منو تو تنهاییم ببینم میدونی رمز گاوصندوق ادمین چیه؟؟؟؟؟راستش بگوووووو:bunnyearsmiley:

رمزشو دارم تازه ایرانسلشم دارم خواستی بت بدم اما در قبالش چی بهم میرسه ؟تو خودت تو این کارایی پس اهل حساب و کتاب هم هستی

konjkave

New member
20تو 80 من قبوله؟اگه کارت خوب باشه دفعه های بعدم با خودم میارمت.یادم باشه از داراب دعوت به همکاریکنم هم انگیزشو داره هم تعلیم دیده اس رومنم که خوبه باشه کلا میشیم چهار نفر هرکدومتون ده درصد قبوله؟:ph34r-smiley:

bahar9368

New member
20تو 80 من قبوله؟اگه کارت خوب باشه دفعه های بعدم با خودم میارمت.یادم باشه از داراب دعوت به همکاریکنم هم انگیزشو داره هم تعلیم دیده اس رومنم که خوبه باشه کلا میشیم چهار نفر هرکدومتون ده درصد قبوله؟:ph34r-smiley:

من 20 درصد میخام .قبوله؟////////////////
فک کنم برا شروع کار خوب باشه :black_eyed:

konjkave

New member
من 20 درصد میخام .قبوله؟////////////////
فک کنم برا شروع کار خوب باشه :black_eyed:

شما تازه کارا همش دبه در میارید 15 درصد یه درصدم بالاتر نمیرم:black_eyed:بهار صد دفعه گفتم میخوای عطسه کنی جلو دهنت بگیر گوش نکردی الان احساس سرما خوردگی میکنم:New (6):

bahar9368

New member
شما تازه کارا همش دبه در میارید 15 درصد یه درصدم بالاتر نمیرم:black_eyed:بهار صد دفعه گفتم میخوای عطسه کنی جلو دهنت بگیر گوش نکردی الان احساس سرما خوردگی میکنم:New (6):

نه 20 درصد خیرشو ببینی .
مامانمم همیشه اینو بهم میگه .اما هیچ حسی خوشایند تر از این نیس آزاد عطسه کنی:25r30wi:

BBT

New member
سلام همه رمان
رمان خیلی اواتار قشنگی انتخاب کردی :riz304:
سعیده حرفی ای شدی میبینم !!!!:smiliess (11):

konjkave

New member
سلام به حضار رومن جون چطوری؟ دیشب درصداتو نگفتی فعلنم که کسی نیست بیا دم گوشم بگو بعدشم میریم دزدی البته مراحل مقدماتی فعلا برات میگم:ph34r-smiley:

bahar9368

New member
axe.sub.ir_ncvcxvb_aws7_4.gif

بالا