پاتوق بچه های بیوشیمی

konjkave

New member
:mad_majidonline:سلااااااااااااااااااااام منم اومدم. زود یکی بگه چه خبر؟

bahar9368

New member
:mad_majidonline:سلااااااااااااااااااااام منم اومدم. زود یکی بگه چه خبر؟

سلام سعیده جونم
به ته دیگش رسیدی
www.roozgozar.com-1254.gif

مهمترین خبر اینکه رییسمون از فردا میره سر کار :25r30wi:

konjkave

New member
سلام سعیده جونم
به ته دیگش رسیدی
www.roozgozar.com-1254.gif

مهمترین خبر اینکه رییسمون از فردا میره سر کار :25r30wi:
سلاااااام عزیزم.من که همه جا به آخرش میرسم حتی بچه آخر به دنیا اومدم و با کمبود امکانات مواجه شدم من عادت دارم ایرادی نداره:sad:
جدیییییییییییییییییییییییی؟حسنی به مکتب نمیرفت وقتی میرفت جمعه میرفت.بابا فردا که پنجشنبه اس ادارات تعطیله.رییس کجا میخوای بری؟

bahar9368

New member
سلاااااام عزیزم.من که همه جا به آخرش میرسم حتی بچه آخر به دنیا اومدم و با کمبود امکانات مواجه شدم من عادت دارم ایرادی نداره:sad:
جدیییییییییییییییییییییییی؟حسنی به مکتب نمیرفت وقتی میرفت جمعه میرفت.بابا فردا که پنجشنبه اس ادارات تعطیله.رییس کجا میخوای بری؟

یادمون باشه فردا شیرینیشو ازش بگیریم .اداری نیس حتما .
کاش ما هم کار داشتیم و پولی گیرمون میومد .والا

konjkave

New member
بهاررررررررررررررررر منم کار میخوام بابا دوسال آزگار دارم دنبال کار میگردم.ولی یک دونه ام پیدا نشد واسه همین زدم تو کار سرقت
میگم بهاری بیا بریم ببینیم رییس کجا میخواد بره سرکار بریم زیر آبش بزنیم خودمون بریم جاش:25r30wi:

bahar9368

New member
بهاررررررررررررررررر منم کار میخوام بابا دوسال آزگار دارم دنبال کار میگردم.ولی یک دونه ام پیدا نشد واسه همین زدم تو کار سرقت
میگم بهاری بیا بریم ببینیم رییس کجا میخواد بره سرکار بریم زیر آبش بزنیم خودمون بریم جاش:25r30wi:

موافقم سعیده جون .
والا من که عاشق پول شدم .هر کاری باشه حاضرم انجام بدم .خخخخخخخخخخخخخ

konjkave

New member
موافقم سعیده جون .
والا من که عاشق پول شدم .هر کاری باشه حاضرم انجام بدم .خخخخخخخخخخخخخ
هیییییییییییییییییییییین ناصر چشمت روشن ببین بهار چی میگه دیدین گفتم افق آخر و عاقبت نداره:sarma:

حالا چه کارایی به ذهنت رسیده؟:dadad4::dadad4:

bahar9368

New member
هیییییییییییییییییییییین ناصر چشمت روشن ببین بهار چی میگه دیدین گفتم افق آخر و عاقبت نداره:sarma:

حالا چه کارایی به ذهنت رسیده؟:dadad4::dadad4:

هههههههههههههههههه سعیده .فکرت تو هم انگار مث بعضیا به انحراف کشیده شده ؟
اون از سرقتت .اینم از افکارت .اییییییییییییییییییییییی خدا
منم صاف و ساده بین شماها گیر افتادم .
raspberry.gif

AsiyE*

New member
سلاااااااااااااااام من تازه عضوشدم علاقمندم به شركت دررشته بيوشيمي

roman30

New member

اره رمان..................نسل اینجور دختر داره کم کم منقرض میشه
افرین گلم..فقط مواظب باش خوشمزه شه ما با بچه های پاتوق میایم اونجا دیگه
خوشحال باشید دوستان سحری همگی افتادیم خونه رمان
ای با با اسنک چرا دیشب نیومدین من کلی تدارک دیده بودم کلی دست و پنجه سوزوندم .تو این گرونی و اوضاع کسی مهمونی نمیده شمام که خودتونو دعوت کردینو نیومدین چه وضشه خووووووووووووووو:25r30wi:

roman30

New member
bbt غایب
بهار غ
لیلی غ
اسنک غ
حسان غ
داراب غ
سعیده غ
کنجکاو غ
لقمان غ
داش محسن غ
رومن حاظررررررررررررررررررررررررر احسنتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
ریسس که غایب باشه دیگه از بقیه توقعی نیست
نتیجه:کل پولای گاو صندوق پاتق به رومن تعلق میگیره بابت حظور سبزم طبق گفته خود ریسس :25r30wi:

shida

New member
سلام . خوبین ببخشین اینجا مزاحم شدم. یه سوال اینجا داشتم !!! واسه آزمون وزارت علوم کسی خبر داره بیوشیمی فردوسی مشهد چه روزانه چه شبانه تا چه رتبه ای قبولی داشته؟؟؟؟؟؟؟؟ شرمنده دلم یه جوری شده فک میکنم بد انتخاب رشته کردم .

حسان

Well-known member
bbt غایب
بهار غ
لیلی غ
اسنک غ
حسان غ
داراب غ
سعیده غ
کنجکاو غ
لقمان غ
داش محسن غ
نتیجه:کل پولای گاو صندوق پاتق به رومن تعلق میگیره بابت حظور سبزم طبق گفته خود ریسس :25r30wi:

من این جام...:ad54ad:

konjkave

New member
من حاضرم.رومن پولای گاوصندق دیشب بعد اینکه همه رفتن برداشتم الان برو گاوصندوق ببین هیچی نیست.ههههههههههههههههههههههههههههههه:25r30wi:
لیلی و حسان سلام چطورین؟

konjkave

New member
من حاضرم.رومن پولای گاوصندق دیشب بعد اینکه همه رفتن برداشتم الان برو گاوصندوق ببین هیچی نیست.ههههههههههههههههههههههههههههههه:25r30wi:
لیلی و حسان سلام چطورین؟

konjkave

New member
bbt غایب
بهار غ
لیلی غ
اسنک غ
حسان غ
داراب غ
سعیده غ
کنجکاو غ
لقمان غ
داش محسن غ

حاضر با این ض هست نه این ظ. از رو همین سر مشق بهت میدم باید 100 بار بنویسی.فردا باید دفتر مشقت بیاری پاتوق به بی بی تی نشون بدی.
آخه من به کی بگم من از غلط املایی و محاسبات عددی اشتباه بدممممممممممممممممم میااااااااااااااااد.:smilies-azardl (12)

بالا