:mad_majidonline:سلااااااااااااااااااااام منم اومدم. زود یکی بگه چه خبر؟
سلاااااام عزیزم.من که همه جا به آخرش میرسم حتی بچه آخر به دنیا اومدم و با کمبود امکانات مواجه شدم من عادت دارم ایرادی نداره:sad:سلام سعیده جونم
به ته دیگش رسیدی![]()
مهمترین خبر اینکه رییسمون از فردا میره سر کار :25r30wi:
سلاااااام عزیزم.من که همه جا به آخرش میرسم حتی بچه آخر به دنیا اومدم و با کمبود امکانات مواجه شدم من عادت دارم ایرادی نداره:sad:
جدیییییییییییییییییییییییی؟حسنی به مکتب نمیرفت وقتی میرفت جمعه میرفت.بابا فردا که پنجشنبه اس ادارات تعطیله.رییس کجا میخوای بری؟
بهاررررررررررررررررر منم کار میخوام بابا دوسال آزگار دارم دنبال کار میگردم.ولی یک دونه ام پیدا نشد واسه همین زدم تو کار سرقت
میگم بهاری بیا بریم ببینیم رییس کجا میخواد بره سرکار بریم زیر آبش بزنیم خودمون بریم جاش:25r30wi:
هیییییییییییییییییییییین ناصر چشمت روشن ببین بهار چی میگه دیدین گفتم افق آخر و عاقبت نداره:sarma:موافقم سعیده جون .
والا من که عاشق پول شدم .هر کاری باشه حاضرم انجام بدم .خخخخخخخخخخخخخ
هیییییییییییییییییییییین ناصر چشمت روشن ببین بهار چی میگه دیدین گفتم افق آخر و عاقبت نداره:sarma:
حالا چه کارایی به ذهنت رسیده؟:dadad4::dadad4:
ای با با اسنک چرا دیشب نیومدین من کلی تدارک دیده بودم کلی دست و پنجه سوزوندم .تو این گرونی و اوضاع کسی مهمونی نمیده شمام که خودتونو دعوت کردینو نیومدین چه وضشه خووووووووووووووو:25r30wi:
اره رمان..................نسل اینجور دختر داره کم کم منقرض میشه
افرین گلم..فقط مواظب باش خوشمزه شه ما با بچه های پاتوق میایم اونجا دیگه
خوشحال باشید دوستان سحری همگی افتادیم خونه رمان
وا خانوم معلم یه کم ک ل ا س رو زود تشکیل دادین .نمیدونم چرا سایت به این واژه ک ل ا س آلرژی داره .![]()
بهاری مث همیشه حاضره![]()
سلاااااااااااااااام من تازه عضوشدم علاقمندم به شركت دررشته بيوشيمي
bbt غایب
بهار غ
لیلی غ
اسنک غ
حسان غ
داراب غ
سعیده غ
کنجکاو غ
لقمان غ
داش محسن غ
رومن حاظررررررررررررررررررررررررر احسنتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
ریسس که غایب باشه دیگه از بقیه توقعی نیست
نتیجه:کل پولای گاو صندوق پاتق به رومن تعلق میگیره بابت حظور سبزم طبق گفته خود ریسس :25r30wi:
bbt غایب
بهار غ
لیلی غ
اسنک غ
حسان غ
داراب غ
سعیده غ
کنجکاو غ
لقمان غ
داش محسن غ
رومن حاظررررررررررررررررررررررررر احسنتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
ریسس که غایب باشه دیگه از بقیه توقعی نیست
نتیجه:کل پولای گاو صندوق پاتق به رومن تعلق میگیره بابت حظور سبزم طبق گفته خود ریسس :25r30wi: