پاتوق بچه های بیوشیمی

BBT

New member
ممنون کنجکاوی امروز ناصر بامن کج افتاده.........نمیئنم چرا؟؟؟؟؟؟؟

امین داداش من کی کج افتادم فقط نظرمو درباره اوتارت گفتم حالا دیگه بقیه اش بستگی به روحیه انتقاد پذیری شما داره

konjkave

New member
سعیده چرا تو همش میخوری بچه .یه کمم فعالیت کن .مردم از صبح دارم اینجا رو جارو میکشم .باز تو بریز و بپاش کن

images

واااااااای به به خیلی خوشمزه بود.انقدم غر نزنین بهم نفهمیدم چی خوردم.حالا از فردا میام کمکت هر چند بذار ببینم:21: وقتی روزه ام نمیتونم کار کنم باشه بعد افطار ولی خوب که فکر میکنم:21: بعد افطار با شیکم پر نمیتونم کار کنم باشه بعد ماه رمضون:25r30wi:

BBT

New member
واااااااای به به خیلی خوشمزه بود.انقدم غر نزنین بهم نفهمیدم چی خوردم.حالا از فردا میام کمکت هر چند بذار ببینم:21: وقتی روزه ام نمیتونم کار کنم باشه بعد افطار ولی خوب که فکر میکنم:21: بعد افطار با شیکم پر نمیتونم کار کنم باشه بعد ماه رمضون:25r30wi:

:25r30wi:
سعیهد خیلی با مزه ای

konjkave

New member
ممنون کنجکاوی امروز ناصر بامن کج افتاده.........نمیئنم چرا؟؟؟؟؟؟؟

خواهش.آخیییییییییییییی دلم واست سوخت حالا نمیخواد گریه کنی.امشب منو هم دعوا کرد بهتره خیلی باهاش بحث نکنیم یهو دیدی گوش جفتمون گرفت انداخت از پاتوق بیرون اونوخ این موقع شب جایی نیست بریم.:wacsmiley:

bahar9368

New member

تو کار نکنی ما راحتتریم خواهر.کاملا مشخصه کمکت چه جوریه
images

BBT

New member
خواهش.آخیییییییییییییی دلم واست سوخت حالا نمیخواد گریه کنی.امشب منو هم دعوا کرد بهتره خیلی باهاش بحث نکنیم یهو دیدی گوش جفتمون گرفت انداخت از پاتوق بیرون اونوخ این موقع شب جایی نیست بریم.:wacsmiley:

اره دیگه سعیده بعدش باید برین کارتن خواب بشین حخخخخخخخخ

konjkave

New member
:25r30wi:
سعیهد خیلی با مزه ای

قابلی نداشت در مغز من به جای فسفر یه سری ترکیبات نمکی که هنگام حرف زدن ترشح میشه و از طریق مجاری وارد کلماتم میشه این مکانیسم با نمک بودن من
خب درس بیوشیمی هورمون امروز تموم شد هفته بعد همینو میپرسم پاشین برید خونه هاتون:25r30wi:

konjkave

New member
اره دیگه سعیده بعدش باید برین کارتن خواب بشین حخخخخخخخخ

چشم عاقا ناصر دیگه هیچی نمیگم میرم یه گوشه میشینم هر کاریم بگید میکنم غذام درست میکنم فقط نذار آواره کوچه خیابون بشیم:sad:

konjkave

New member
به به مثه اینکه دیشب تا حالا کسی اینجا نیومده در پاتقم که بازه معلوم نیس کجا رفتن.
ناصررررر بهارررررررررر هیشکی نیست؟؟؟؟؟؟
بهتر
من از سر یخچال یه خورده خوراکی وغذا برداشتم واسه افطارم:25r30wi:راستی ناصر بیست تومن پول تو کشوت بود اونم برداشتم:smiliess (10):

darab

New member
دخترجان پولا رو بذار سر جاش. خودم کار میکنم بهت پول میدم مادرviannen_45.gif

بالا