BBT
New member
ممنون کنجکاوی امروز ناصر بامن کج افتاده.........نمیئنم چرا؟؟؟؟؟؟؟
امین داداش من کی کج افتادم فقط نظرمو درباره اوتارت گفتم حالا دیگه بقیه اش بستگی به روحیه انتقاد پذیری شما داره
سعیده چرا تو همش میخوری بچه .یه کمم فعالیت کن .مردم از صبح دارم اینجا رو جارو میکشم .باز تو بریز و بپاش کن
![]()
واااااااای به به خیلی خوشمزه بود.انقدم غر نزنین بهم نفهمیدم چی خوردم.حالا از فردا میام کمکت هر چند بذار ببینم:21: وقتی روزه ام نمیتونم کار کنم باشه بعد افطار ولی خوب که فکر میکنم:21: بعد افطار با شیکم پر نمیتونم کار کنم باشه بعد ماه رمضون:25r30wi:
امین داداش من کی کج افتادم فقط نظرمو درباره اوتارت گفتم حالا دیگه بقیه اش بستگی به روحیه انتقاد پذیری شما داره
واااااااای به به خیلی خوشمزه بود.انقدم غر نزنین بهم نفهمیدم چی خوردم.حالا از فردا میام کمکت هر چند بذار ببینم:21: وقتی روزه ام نمیتونم کار کنم باشه بعد افطار ولی خوب که فکر میکنم:21: بعد افطار با شیکم پر نمیتونم کار کنم باشه بعد ماه رمضون:25r30wi:
خواهش.آخیییییییییییییی دلم واست سوخت حالا نمیخواد گریه کنی.امشب منو هم دعوا کرد بهتره خیلی باهاش بحث نکنیم یهو دیدی گوش جفتمون گرفت انداخت از پاتوق بیرون اونوخ این موقع شب جایی نیست بریم.:wacsmiley:
:25r30wi:
سعیهد خیلی با مزه ای
تو کار نکنی ما راحتتریم خواهر.کاملا مشخصه کمکت چه جوریه![]()
الان جلویی منم یا عقبی؟ولی چقد خوب افتادما مگه نه؟؟؟؟خودم که کیف کردم چه ژست قشنگی گرفتم مگه نه ناصر؟؟
اره دیگه سعیده بعدش باید برین کارتن خواب بشین حخخخخخخخخ
الان جلویی منم یا عقبی؟ولی چقد خوب افتادما مگه نه؟؟؟؟خودم که کیف کردم چه ژست قشنگی گرفتم مگه نه ناصر؟؟
چشم عاقا ناصر دیگه هیچی نمیگم میرم یه گوشه میشینم هر کاریم بگید میکنم غذام درست میکنم فقط نذار آواره کوچه خیابون بشیم:sad:
هر دو تا خودتی گلم .فقط اون کوچیکه عکس بچگیاته .برات خوب کارش کردم نه؟![]()