سلام دوستان:riz304:
مرسي عزيزم تو خوبي؟بههههههههههههههه ببین کی اینجاس
سلام آبجی جونم .خوبی؟خوشی؟افتخار دادی بهمون
مرسي سعيده جانسلام داراب جون خوبی؟کم پیدایی؟
عاقا من یه توک پا برم این تاپیکی که ناصر میگه ببینم یه سوژه واسه خنده پیدا میکنم برمیگردم شما مشغول باشید:black_eyed:
بهار خداییش خیلی با مزه ای کلی خندیدم از دستت :25r30wi:نمیدونم کدوم بذارم؟؟؟؟همشون خوشمل و دوست داشتنین.
یه چیزی میگم خیلی بهم نخندین من کلی عروسک دارم که دو تاش پلنگ صورتی.هر شبم یکیشون موقع خواب میذارم پیش خودم.تازه بیشتر وسایلمم صورتی از بس که رنگ صورتی دوست دارم. همیشه کادوی تولدمم عروسک.میبینید چقدر شخصیتم رشد کرده؟؟؟:image170:
اينم خوبه واسه عشق به خداو طبيعت و ...مشاهده فایلپیوست 2624
نه؟
هههههههههههههههههه سعیده .سباستین عروسکه ......کلی با این حال نزارم خندیدم :25r30wi:آخی من عاشق سگای پشمالو و پا کوتاهم ولی مامانم عمرا اجازه نمیده سگ بخرم تازه تو آپارتمان چه جوری نگهش دارم؟؟؟عکس سباستین بذار ببینیمش.
الان میرم آواتارم عوض میکنم هر چند روز یه بار یکیشون میذارم
داراب چرا ساکتی؟رئیس باز کجا رفت؟؟؟:riz277:
هههههههههههههههههه سعیده .سباستین عروسکه ......کلی با این حال نزارم خندیدم :25r30wi:
خب تو که نگفتی عروسک گفتی یه سگ پشمالو دارم:65d6a5d6s: حالا باز خدارو شکر دل تو شاد شد ولی جون من به رئیس نگی سوتی دادما اونوخ بهم میخندهfftopic:
دلمان بسي تنگ و گرفته است.شب بخير بچه ها
بهار خداییش خیلی با مزه ای کلی خندیدم از دستت :25r0wi:نمیدونم کدوم بذارم؟؟؟؟همشون خوشمل و دوست داشتنین.
یه چیزی میگم خیلی بهم نخندین من کلی عروسک دارم که دو تاش پلنگ صورتی.هر شبم یکیشون موقع خواب میذارم پیش خودم.تازه بیشتر وسایلمم صورتی از بس که رنگ صورتی دوست دارم. همیشه کادوی تولدمم عروسک.میبینید چقدر شخصیتم رشد کرده؟؟؟:image170: