پاتوق بچه های بیوشیمی

bahar9368

New member
سعیده اینم خوبه چون لم داده و بیکاره .این حالتت بعد دزدی از پاتقه
pantera-logo.gif

BBT

New member
سعیده خوشم میاد دیگه همه جا به دزدی معروف شدی
سلام داراب

konjkave

New member
بهار خداییش خیلی با مزه ای کلی خندیدم از دستت :25r30wi:نمیدونم کدوم بذارم؟؟؟؟همشون خوشمل و دوست داشتنین.
یه چیزی میگم خیلی بهم نخندین من کلی عروسک دارم که دو تاش پلنگ صورتی.هر شبم یکیشون موقع خواب میذارم پیش خودم.تازه بیشتر وسایلمم صورتی از بس که رنگ صورتی دوست دارم. همیشه کادوی تولدمم عروسک.میبینید چقدر شخصیتم رشد کرده؟؟؟:image170:

konjkave

New member
سلام داراب جون خوبی؟کم پیدایی؟
عاقا من یه توک پا برم این تاپیکی که ناصر میگه ببینم یه سوژه واسه خنده پیدا میکنم برمیگردم شما مشغول باشید:black_eyed:

darab

New member
بههههههههههههههه ببین کی اینجاس

سلام آبجی جونم .خوبی؟خوشی؟افتخار دادی بهمون
مرسي عزيزم تو خوبي؟

- - - Updated - - -

سلام داراب جون خوبی؟کم پیدایی؟
عاقا من یه توک پا برم این تاپیکی که ناصر میگه ببینم یه سوژه واسه خنده پیدا میکنم برمیگردم شما مشغول باشید:black_eyed:
مرسي سعيده جان

bahar9368

New member
بهار خداییش خیلی با مزه ای کلی خندیدم از دستت :25r30wi:نمیدونم کدوم بذارم؟؟؟؟همشون خوشمل و دوست داشتنین.
یه چیزی میگم خیلی بهم نخندین من کلی عروسک دارم که دو تاش پلنگ صورتی.هر شبم یکیشون موقع خواب میذارم پیش خودم.تازه بیشتر وسایلمم صورتی از بس که رنگ صورتی دوست دارم. همیشه کادوی تولدمم عروسک.میبینید چقدر شخصیتم رشد کرده؟؟؟:image170:

سعیده من یه سگ پشمالو دارم که خیلی دوسش دارم اسمشو گذاشتم سباستین حالا نمیدونم چطور به ذهنم اومد ..

اینم خوبه نه؟:black_eyed: موقع فرارت از دزدی
001.gif

darab

New member
خداوندا، خداوندا

قرارم باش و یارم باش

جهان تاریکی محض است

می‌ترسم

کنارم باش

konjkave

New member
آخی من عاشق سگای پشمالو و پا کوتاهم ولی مامانم عمرا اجازه نمیده سگ بخرم تازه تو آپارتمان چه جوری نگهش دارم؟؟؟عکس سباستین بذار ببینیمش.
الان میرم آواتارم عوض میکنم هر چند روز یه بار یکیشون میذارم
داراب چرا ساکتی؟رئیس باز کجا رفت؟؟؟:riz277:

bahar9368

New member
آخی من عاشق سگای پشمالو و پا کوتاهم ولی مامانم عمرا اجازه نمیده سگ بخرم تازه تو آپارتمان چه جوری نگهش دارم؟؟؟عکس سباستین بذار ببینیمش.
الان میرم آواتارم عوض میکنم هر چند روز یه بار یکیشون میذارم
داراب چرا ساکتی؟رئیس باز کجا رفت؟؟؟:riz277:
هههههههههههههههههه سعیده .سباستین عروسکه ......کلی با این حال نزارم خندیدم :25r30wi:

konjkave

New member
هههههههههههههههههه سعیده .سباستین عروسکه ......کلی با این حال نزارم خندیدم :25r30wi:

خب تو که نگفتی عروسک گفتی یه سگ پشمالو دارم:65d6a5d6s: حالا باز خدارو شکر دل تو شاد شد ولی جون من به رئیس نگی سوتی دادما اونوخ بهم میخنده:eek:fftopic:

BBT

New member
بهار خداییش خیلی با مزه ای کلی خندیدم از دستت :25r0wi:نمیدونم کدوم بذارم؟؟؟؟همشون خوشمل و دوست داشتنین.

:5r30wi::5::5::5:

بالا