چون گفتی نظرتو بگو میگما با روحیات منم سازگار نیس سعیده جونماشکال نداره رئیس به من مشکوک باش.:bunnyearsmiley:
بچه ها به نظرتون آواتار من لوس نیست.اصلا به روحیاتم نزدیک نیست نظرتون لطفا بگید؟؟
مشغول باش ریسس نتیجه شو اعلام کن به درد میخوره :25r30wi:رمان تاپیک دیگه مشغول بودم
تاپیک چرا خواستگار نیست ؟؟؟
اره سعیده منم میخواستم بگم بهت نمیخوره
عوضش کن
اون موقع که گفتی اواتار اون بنده خدا قشنگنه فهمیدم بد سلیقه ای پس اینو گذاشتی تعجب نکردم خیلی
الهیبچه ها من برم .یه کم حالم خوش نیس.
شبتون قشنگ :black_eyed:
آخه هنو آواتاری که خوشم بیاد پیدا نکردم :25r30wi:اضافه کاری برداشتم رمان
شما هم بیا نظر بده خب
راستی چرا رمان هیچ وقت اواتار نمیذاری برای خودت ؟؟؟
درباره اسمت هم توضیح بده
آخه هنو آواتاری که خوشم بیاد پیدا نکردم :25r30wi:
رومنس یعنی عاشق پیشه یا عاشق
به لاتین این طوره
romance
نه مثه اینکه نیوفتاد ریسسسسسسسسسسسسسسسپس واجب شد استین برات بالا بزنیم همه یه اواتار انتخاب کنیم
خب تا فردا دوستان همه تون اواتارهای پیشنهادیتون رو بیارین تا یکی برای دوست عاشق پیشه مون انتخاب کنیم
نه مثه اینکه نیوفتاد ریسسسسسسسسسسسسسسس
عشق به خدا ,انسانیت ,طبیعت,به معجزه های استا کریم که هر روز نسبت به دیروز بیشتر میبینیم و میشنویم وعشق به مهربونیاش به قدرتش به الرحم الراحمین بودنشو......................
واسه معنیش بالا توضیح دادمرئیس گفتم نظر بده نگفتم بهم توهین کن.پیش خودمون بمونه امین که الان اینجا نیست اون روز گفتم که دلش نشکنه.به نظرتون پلنگ صورتی بذارم یا عکس یه حیوون خوشکل یا عکس دزد دریایی یا عکس ماری کوری؟
رومن چقد معنای اسمت قشنگه ولی عشق الان معنی واقعیش از دست داده.
رئیس تو اون تاپیکا چیکار میکنی؟هنوز زود واسه این حرفا.
واااااااااااااا رئیس چرا عذر خواهی میکنی شوخی کردم من اصلا بهم برنخورد.خوشحال میشم نظرتون بگید اتفاقا از تیکه بد سلیقه خوشم اومد کلیم خندیدم.
منم با پلنگ صورتی بیشتر موافقم.عاقا دوتا سوال اسم پدر پسر شجاع چی بود؟ پلنگ صورتی نر بود یا ماده؟
الان نقش مشاور خانواده رو داری؟؟؟؟؟50):
شب زنده داران عزیز تا دیداری دیگر خدانگهدار :smiliess (10):
شب زنده داران عزیز تا دیداری دیگر خدانگهدار :smiliess (10):