ویژگی های یک همسر ایده آل

اولویت اول در انتخاب همسر برای شما چیست؟

• مجموع رای دهندگان
    0

donyabekam

New member
به نظر شما ویژگی های یک همسر ایده آل چیست؟
می خواهیم نتیجه گیری کنیم

البته من بطور جدی با روابط دوستانه مخالف هستم ولی بعضی چنین تفکری دارند
کسی که دوست می شود سیرمی شود و دنبال ازدواج نمی رود و بودند کسانی که دنبال همسر بودند دوست شدند یک مدت دوست بودند همین مانع ازدواج شده
یا همین دوستی باعث شده که از شناخت خانواده غافل بمانند
در روابط قبل ازدواج هر کس می خواهد خودش را بهتر از اون چیزی هست نشان بده که باعث اشتباه می شود
در نهایت گناه هست یعنی دو نفر نمی تونند حدود شرعی را رعایت کنند
مثلا شوخی کردن
شنیدم برای هر کلمه شوخی 1000 سال جهنم دارد که هر روز اون دنیا برابر یک سال زندگی در اینجا هست

نظرتون با دوره نامزدی طولانی چی هست
نامزدی 2 یا 4 سال

آخرین ویرایش:

محسن ن ک

New member
دنیا بکام چقد شبه دیوید بکامه :دی 3 تا خصوصیت الویت داره واسم...مهربونی تنبل نبودن خسیس نبودن این بالایی ها هم داشته باشه جه بهتر :)

86216664

New member
سلام دوستان
به نظر من صداقت و روراست بودن اول از همه باید در هر دو طرف باشه. اینکه هر کس خودش باشه و این شناخت درست نتیجش دوست داشتنه و باعث بوجود اومدن عشق میشه. بعد اون فرهنګ دوطرف واینکه چیزایی که به نظرم مهمه و من بهشون میګم اصل در هر دو طرف باشن یعنی ایمان و اخلاق درست و پشتکار و مسیولیت پذیری در زندګی مشترک و درک درست از روحیات و شرایط خانواده های یکدیګر خیلی مهمه. که به نظرم همین آخریه تو زندګی مشترک مخصوصا در شرایط بحرانی خیلی خیلی مهمه.
انشالله هممون بتونیم در این مورد درست وسنجیده عمل کنیم.

آخرین ویرایش:

Rahai

New member
نامزدی یک سال!
عرف جامعه ما دوستی قبل ازدواجو نمیپسنده..
تو جامعه امروز ما بنظرم یه آب باریکه برا اینکه چرخ زندگی بچرخه+صداقت+ وفاداری مهمترن

b.nafas

New member
من بااین مخالفم 2تا آدم عاقل می تونن حدود رو رعایت کنن .. بعضی از ما واقعا معنای دوستی رو نمی دونیم و فقط قصد سوئ استفاده داریم ..دوستی یه مقدمه واسه ی شناخت بهتره اصلا مسئله ازدواج فرق می کنه ...اولویت من اینکه واقعا انسان درستی باشه و اینکه درک و شناخت درستی از زندگی داشته باشه ..نامزدی هر چغدر کمتر باشه بهتره چون واقعا بلا تکلیفی .....یه چیزی میگم نخندینا من از آدمهایی تو خیابون تخمه می خورن خیلی بدم میاد البته یه موقع به کسی بر نخوره ها پیشاپیش میگم که ببخشید دست خودم نیست ولی یه حس بدی نسبت به این آدما دارم ..استقلالیم باشهه..حتما...

محسن ن ک

New member
نمی دونم چرا تمام چیزایی که شما می خواین رو همشو در خودم می بینم :) فقط پرسپولیسیم :(

ghazal26

New member
تا حدودي باهات موافقم دنيا جان. دوستي هاي امروزي واقعا يا براي سوء استفاده از احساسات همديگس(هم خانوما هم آقايون) يا اگه به قول خودشو پاك باشه و به قصد ازدواج يه جور بچه بازي كه نهايتن با شكست عشقي مواجه ميشن! البته درصد كمي هم هست كه به ازدواج ختم ميشه و زندگي موفقي دارن و مطمئنن نكات خاصي رو طرفين رعايت كردن. خواهشا اين دوستي كه ميگم با دوستي هاي كاري و اجتماعي اشتباه نگيرين منظورم اون دوستي هاست.

به نظر من دخترو پسر بايد خودشون باهم آشنا بشن و زير نظر خانواده ها مدتي در رفت و آمد باشن.. نه ازدواجهاي كاملا سنتي رو قبول دارم نه كاملا به سبك غربي رو.. يه چيزي حد وسط كه خدارو شكر هنوز تو جامعه اين نوع ازدواج زياده.

اولويتهاي مهم به نظرم (از ديد يه خانوم البته):1. مشترك بودن در عقايد (چه مذهبي چه اجتماعي) 2.خوش خلق بودن 3. چشم پاك بودن (خيييلييييي مهمه) 3. اهل دود نبودن (حتي سيگار) 4. اهل كار بودن (تنبل نبودن و نون حلال و از اين حرفا ديگه) 5. تحصيلات زياد مهم نيست (شعور اجتماعي مهمتره) 6. قيافشم كه هرچي زشت تر بهتر :thumbsupsmileyanim:

از ديد يه آقا: همه گزينه ها بجز گزينه5 و البته خونه دار بيست :riz303:

donyabekam

New member
برای رای گیری 10 تا گزینه بود من از خیلی چیزها فاکتور گرفتنم

دین و اعتقاد و اخلاق و صداقت را بردم زیر مجموعه فرهنگ خانواده ها

شغل و درآمد را باهم گذاشتم ممکن هست شغل با داشته باشد ولی درآمد خوبی نداشته باشد ولی یک نفر با دست فروشی میلیونر باشد

تحصیلات در چه رشته ای ؟

رابطه دوستانه دختر خاله و پسر خاله باشد که والدین می دونند یا بدون اطلاع والدین باشد

شخصا هیچ وقت رابطه ای نداشتم چه اقوام و چه غریبه

آخرین ویرایش:

arezoomand

New member
برای من اولین و مهم ترین معیار صداقت داشتن و چشم پاک بودنه (خیلی خیلی مهم). معیارهای دیگه تو اولویت های بعدیه

donyabekam

New member
یک نظریه ارائه دادم کسی درست قبول نکرد
گفتم الان جوانهای ایران حداقل 25 سال و حتی 30 سال طول می کشد ازدواج کنند
وقتی تاخیر ایجاد می شود خطرات ایجاد می شود
خطرات یعنی سلامت روان و سلامت دین داری و غیره بعد هم که بخواهد ازدواج کند باید تاریخچه 10 سال او را زیر رو کنند تا اشتباهی نکرده باشد
درصورتی اگر قرار هست جوان تا 25 یا30 سال تحت پوشش پدر و مادر باشد با نامزدی یا ازدواج تحت پوشش پدر و مادر باشند
مزایایی دارد بخاطریکسری ویژگی هایی زن که باعث می شود مرد حواس خودشو جمع کند
مثلا زن می خواهد تمام محبت شوهرش را بدست بیاورد این باعث می شود پسر 3 یا 4 ساعت نرود داخل خیابان با 4 نفر که معلوم نیست چه آدم هایی هستند ارتباط برقرار کند
یا زن در کار شوهرش خیلی حساس و دقیق هست اگر جایی بخواهد اشتباه کند فورا تذکر می دهد وباعث می شود مرد حواسشو جمع کند
زن محرک اقتصادی هست یعنی مرد بخاطر غیرت حاضر نیست تا همیشه دستش را جلو پدر و مادرش دراز کند و بالاخره هر طور شده ولو کارگری می رود کار کند و نان در بیاورد
و در نهایت این دو روز زندگی جوانها شاد هستند و آرامش دارند

دو چیز باعث می شود انسان آرامش داشته باشد خدا و همسر

آخرین ویرایش:

donyabekam

New member
محسن آقا شما باید بروی جلو از روش آزمون و خطا استفاده کنی
یعنی اگر این نشد بروی سراغ اون یکی و به همین صورت روند خواستگاری را ادامه بدهی تا یکی قبول کنه
اگر کار داری که خدا را شکر کن و گرنه باید فلسفه اخلاق و
ازدواج بیاوری
سعی کنید با خویشاوند ازدواج نکنید
ازدواج با خویشاوند یعنی هر چه ژنتیک خوندی الکی بوده
هر انسان بطور متوسط در 8 بیماری ژنتیکی ناقل هست و احتمال مشابه بودن این بیماری ها در اقوام بیشتر هست و با ازدواج خویشاوندی احتمال خالص شدن بیماری بالا می رود

آخرین ویرایش:

kasraa

New member

صداقت - قناعت - متانت - نجابت - باقی هم بماند ......

آخرین ویرایش:
بالا