karshenasgh
New member
ممنون از مطالب زیبایی که در اینجا گذاشتید.
اونوقت منبع تحقیقی که انجام شده رو میتونید ذکر کنید.....خداوند در سوره "تین"(انجیر) به این میوه قسم خورده است و دانشمندان
دین*پژوه می*گویند، احتمالاً علت آن است که انجیر، یکی از میوه*های همه
چیز تمام است و کلکسیونی از املاح و ویتامین*ها دارد؛لذا مورد توجه خاص
قرآن قرار گرفته است.
اما این سوگند، ویژگی ظریف دیگری هم در بر دارد که موجب مسلمان شدن یک
تیم تحقیقاتی ژاپنی شده است. قصه از این*جا شروع شد که یک گروه پژوهشی
ژاپنی، در بین مواد خوراکی به دنبال منبع پروتئین خاصی بودند که به میزان
کم، درمغز انسان و حیوانات تولید می*شود. این پروتئین، کاهش دهنده
کلسترول خون ومسئول تقویت قلب و شجاعت انسان است و بازتولیدش بعد از ۶۰
سالگی تعطیل می*شود.
ژاپنی*ها فهمیدند این ماده فقط در انجیر و زیتون موجود است و برای تأمین
آن، باید انجیر و زیتون را به نسبت یک به هفت مصرف کرد.
بعد از ارائه این نتیجه یکی از قرآن پژوهان مصری نامه*ای به این تیم
تحقیقاتی می*نویسد و اعلام می*کند که در کتاب مقدس مسلمانان، خداوند به
انجیر و زیتون در کنار هم قسم خورده. نام انجیر فقط یک بار و نام زیتون
نیز هفت بار در قرآن آمده است.
اونوقت منبع تحقیقی که انجام شده رو میتونید ذکر کنید.....
بعد برای من یه سوالی پیش اومد .....ببینید پروتیین ها از اسید آمینه تشکیل شدن بعد این پروتئینها میرن تو معده و به اسیدآمینه های سازندشون تبدیل میشن.بعد حالا گیریم که این میوه ها اون پروتئینها رو داشته باشه ..خب وقتی میرن تو معده میشن اسید آمینه.دیگه چه فایده داره؟خب نگید اینا رو یه نفر نگاه میکنه میگه اینا بیوشیمی نخوندن......تازه فک میکنه اون عضو تحقیقاتی ژاپنی هم بیوشیمی پاس نکرده بوده...خب نکنید این کار رو.....
در ضمن تو قران تعداد تکرار زیتون 6 بار هست نه هفت بار....فک کنم اونی که این داستان رو میساخته اشتباهی فک کرده تعداد تکرار زیتون 7 بار هست بعد نشسته رو این قضیه داستان درست کرده. نکنه اصن خود آقای قرائتی اینجور فکر کردن؟
با سلام
من به اون صورت از بیوشیمی و ... سر در نمی یارم. ولی رفتم در مورد این موضوع توی اینترنت جستجو کردم.
در مورد تعداد کلمه زیتون: در قرآن 7 بار اومده؛ که یکیش همراه با کلمه انجیر بوده. با یه جستجو در یه قرآن آنلاین میشه راحت به این موضوع رسید.
در مورد بحث پروتئین و اسیدآمینه: در سایت هایی که به زبان فارسی این مطلب رو آورده بودند؛ همگی گفته بودند "پروتئین". من هم با توجه به توضیحات کاربر PCR که در مورد پروتئین و اسید آمینه توضیح داده بودند؛ رفتم دنبال سایت های انگلیسی و چند جمله از اونا رو خوندم تا ببینم که این پروتئین خاص چیه . بعضی از اون جمله ها رو هم آوردمزحمت ترجمه و تفسیرش هم به عهده ی دوستان)
Article is secreting by the brains of human and animal small quantities. The article including sulfur therefore could easily unite with zinc, iron and phosphorus. This is a very important article for the vitality of human body (to reduce cholesterol - metabolism - Strengthening the heart - and control of breathing).
The production of this article in the human brain gradually increases from age 15 to age 35 years. Then reaches the least after the age of sixty, so it was not easy to get from humans. As for the animal has been found by few
The Japanese team of scientists found that the best proportion to give the best effect is 1 fig: 7 Olives
این هم از لینک سایت مربوطه:
Figs and olives
و به غیر از این سایت، سایت های دیگه ای هم هستن که در این مورد مطلب نوشتند. دوستان خواستند، بروند سر بزنند.
بحث این که اون ماده پروتئین هست یا نه بنده نمی دونم.
با تشکر
ممنون جالبناک بودبا سلام
من به اون صورت از بیوشیمی و ... سر در نمی یارم. ولی رفتم در مورد این موضوع توی اینترنت جستجو کردم.
در مورد تعداد کلمه زیتون: در قرآن 7 بار اومده؛ که یکیش همراه با کلمه انجیر بوده. با یه جستجو در یه قرآن آنلاین میشه راحت به این موضوع رسید.
در مورد بحث پروتئین و اسیدآمینه: در سایت هایی که به زبان فارسی این مطلب رو آورده بودند؛ همگی گفته بودند "پروتئین". من هم با توجه به توضیحات کاربر PCR که در مورد پروتئین و اسید آمینه توضیح داده بودند؛ رفتم دنبال سایت های انگلیسی و چند جمله از اونا رو خوندم تا ببینم که این پروتئین خاص چیه . بعضی از اون جمله ها رو هم آوردمزحمت ترجمه و تفسیرش هم به عهده ی دوستان)
Article is secreting by the brains of human and animal small quantities. The article including sulfur therefore could easily unite with zinc, iron and phosphorus. This is a very important article for the vitality of human body (to reduce cholesterol - metabolism - Strengthening the heart - and control of breathing).
The production of this article in the human brain gradually increases from age 15 to age 35 years. Then reaches the least after the age of sixty, so it was not easy to get from humans. As for the animal has been found by few
The Japanese team of scientists found that the best proportion to give the best effect is 1 fig: 7 Olives
این هم از لینک سایت مربوطه:
Figs and olives
و به غیر از این سایت، سایت های دیگه ای هم هستن که در این مورد مطلب نوشتند. دوستان خواستند، بروند سر بزنند.
بحث این که اون ماده پروتئین هست یا نه بنده نمی دونم.
با تشکر
با سلام
من به اون صورت از بیوشیمی و ... سر در نمی یارم. ولی رفتم در مورد این موضوع توی اینترنت جستجو کردم.
در مورد تعداد کلمه زیتون: در قرآن 7 بار اومده؛ که یکیش همراه با کلمه انجیر بوده. با یه جستجو در یه قرآن آنلاین میشه راحت به این موضوع رسید.
در مورد بحث پروتئین و اسیدآمینه: در سایت هایی که به زبان فارسی این مطلب رو آورده بودند؛ همگی گفته بودند "پروتئین". من هم با توجه به توضیحات کاربر PCR که در مورد پروتئین و اسید آمینه توضیح داده بودند؛ رفتم دنبال سایت های انگلیسی و چند جمله از اونا رو خوندم تا ببینم که این پروتئین خاص چیه . بعضی از اون جمله ها رو هم آوردمزحمت ترجمه و تفسیرش هم به عهده ی دوستان)
Article is secreting by the brains of human and animal small quantities. The article including sulfur therefore could easily unite with zinc, iron and phosphorus. This is a very important article for the vitality of human body (to reduce cholesterol - metabolism - Strengthening the heart - and control of breathing).
The production of this article in the human brain gradually increases from age 15 to age 35 years. Then reaches the least after the age of sixty, so it was not easy to get from humans. As for the animal has been found by few
The Japanese team of scientists found that the best proportion to give the best effect is 1 fig: 7 Olives
این هم از لینک سایت مربوطه:
Figs and olives
و به غیر از این سایت، سایت های دیگه ای هم هستن که در این مورد مطلب نوشتند. دوستان خواستند، بروند سر بزنند.
بحث این که اون ماده پروتئین هست یا نه بنده نمی دونم.
با تشکر
این چیزایی که من ارائه دادم فرضیات نیست.این چیزایی هست که اگه بیوشیمی لنیجر رو بخونی متوجه میشی. وقتی پروتئین وارد بدن میشه توسط آنزیم پپسین دناتوره میشه بعد پروتئیین به اسید آمینه های سازندش تجزیه میشه وارد کبد میشه و بعد وارد بدن میشه.......اين مطلب رو از يكي از اساتيد دانشگاهمون دريافت كردم و چون ايشون منبع رو ذكر نكرده بودن مطلع نيستم
شما كه اينقدر بهش مشكوكي ميتوني در مورد تمام فلسفه هايي كه فرموديد تحقيق كني و بياي اينجا نتيجه رو با ذكر منبع بگي! قطعا استفاده ش بيشتره تا فرضياتي كه ارائه دادي (فرضيات شما در برابر نتيجه تحقيقات يك تيم پژوهشي!!! به نظرتون كدومش بيشتر شبيه داستان ساختنه؟؟)
این چیزایی که من ارائه دادم فرضیات نیست.این چیزایی هست که اگه بیوشیمی لنیجر رو بخونی متوجه میشی. وقتی پروتئین وارد بدن میشه توسط آنزیم پپسین دناتوره میشه بعد پروتئیین به اسید آمینه های سازندش تجزیه میشه وارد کبد میشه و بعد وارد بدن میشه
با اجترام فراوان خدمت شما PCR محترم
یه سوال؟! شما چه تناقضی بین تبدیل پروتئین به a.a و مطلب گفته شده می بینید؟
با سلام
من به اون صورت از بیوشیمی و ... سر در نمی یارم. ولی رفتم در مورد این موضوع توی اینترنت جستجو کردم.
در مورد تعداد کلمه زیتون: در قرآن 7 بار اومده؛ که یکیش همراه با کلمه انجیر بوده. با یه جستجو در یه قرآن آنلاین میشه راحت به این موضوع رسید.
در مورد بحث پروتئین و اسیدآمینه: در سایت هایی که به زبان فارسی این مطلب رو آورده بودند؛ همگی گفته بودند "پروتئین". من هم با توجه به توضیحات کاربر PCR که در مورد پروتئین و اسید آمینه توضیح داده بودند؛ رفتم دنبال سایت های انگلیسی و چند جمله از اونا رو خوندم تا ببینم که این پروتئین خاص چیه . بعضی از اون جمله ها رو هم آوردمزحمت ترجمه و تفسیرش هم به عهده ی دوستان)
Article is secreting by the brains of human and animal small quantities. The article including sulfur therefore could easily unite with zinc, iron and phosphorus. This is a very important article for the vitality of human body (to reduce cholesterol - metabolism - Strengthening the heart - and control of breathing).
The production of this article in the human brain gradually increases from age 15 to age 35 years. Then reaches the least after the age of sixty, so it was not easy to get from humans. As for the animal has been found by few
The Japanese team of scientists found that the best proportion to give the best effect is 1 fig: 7 Olives
این هم از لینک سایت مربوطه:
Figs and olives
و به غیر از این سایت، سایت های دیگه ای هم هستن که در این مورد مطلب نوشتند. دوستان خواستند، بروند سر بزنند.
بحث این که اون ماده پروتئین هست یا نه بنده نمی دونم.
با تشکر
این چیزایی که من ارائه دادم فرضیات نیست.این چیزایی هست که اگه بیوشیمی لنیجر رو بخونی متوجه میشی. وقتی پروتئین وارد بدن میشه توسط آنزیم پپسین دناتوره میشه بعد پروتئیین به اسید آمینه های سازندش تجزیه میشه وارد کبد میشه و بعد وارد بدن میشه
با اجترام فراوان خدمت شما PCR محترم
یه سوال؟! شما چه تناقضی بین تبدیل پروتئین به a.a و مطلب گفته شده می بینید؟
هیچی...اگه یه پروتیین برای بدن مهم هست ما نمیتونیم با خوردنش اون پروتیین رو تو بدن داشته باشیم یا بیشتر ش کنیم.وقتی پروتیین رو میخوریم داخل بدن به اسید آمبنه تبدیل میشه.این اسید آمینه ها همیشه وارد بدن ما میشن چه از انجیر چه از تخم مرغ...بعد این بدن هست که طبق بیان ژن تصمیم میگیره که چه پروتئینی رو بسازه....