وقتي كسي را دوست داري..!!!

mexin

Well-known member
وقتي كسي را دوست داري ، تقاضاي مرجعيت نمي كني. عشق جنون است، ديوانگي است. من فقط در اينجا براي آن مردم شجاعي هستم كه بتوانند با من ديوانه باشند. من براي ديوانگان وجود دارم. من فقط براي تعدادي اندك از برگزيدگان وجود دارم: آن ديوانه ها: كساني كه آماده باشند مرزهاي امنيت و رفاه را پشت سر بگذارند، مرزهاي مرجعيت و متون مقدس و سنت ها را، كساني كه آماده باشند با من به تاريكي ها بيايند، كساني كه حاضر باشند همراه من مخاطره كنند. و من هيچ قولي به شما نمي دهم. نمي توانم قول بدهم، طبيعت اوضاع چنين است. حقيقت را نمي توان وعده داد، بايد آن را احساس كني. به ياد بسپار: مرجعيت براي سر و براي منطق جاذبه دارد. من براي منطق جاذبه اي ندارم، جاذبه من براي قلب است. قلبت اهميتي به مرجعيت نمي دهد. وقتي عاشق زني مي شوي، آيا درخواست مرجعيت مي كني؟ آيا او از سوي كلئوپاترا هيچ مرجعيتي دارد كه زيباست؟ آيا درخواست گواهي مي كني؟ آيا كارشناسان تاييد كرده اند كه او واقعاً زيباست؟ آيا او را نزد پزشك يا فيلسوف زيباشناس مي بري تا معاينه شود و مشخص كنند كه او حقيقتاً زيباست؟! نه، حتي اگر تمام دنيا بگويد كه او زيبا نيست، مي گويي، "من اهميتي نمي دهم. من عاشق او هستم و مي دانم كه او زيباست." او زيباست چون تو عاشقش هستي، و نه طور ديگر. چون او زيباست تو عاشقش نيستي، او زيبا مي شود زيرا كه تو عاشقش هستي. من يك مرجع قدرت هستم، اگر عاشق من باشي، و لا غير. اگر درخواست مرجعيت داشته باشي، آنوقت هرگز عاشق من نخواهي بود. آنگاه بهتر است كه از همديگر جدا شويم ، هرچه زودتر، بهتر. من هيچ مرجعيتي ايجاد نخواهم كرد، ندارم كه چنين كنم. بايد به خود شخص نگاه كني. بايد مرا ببيني، حضور مرا، بايد آن را صميمانه احساس كني!.

asal 92

New member
woOoOow:

مکسین عاشق شدی ؟؟؟؟
آخ جون عروسی........
Vishenka_04.gif

love virology

New member
ای کااااااااااااااااااااش متن زیبایی بود ولی یاد شعر فرامرز اصلانی میوفتم و پاک حالم خراب میشه شاد باشید

padide

New member
یه روز تو یه همایش یه نفر تعبیر بسیار جالبی از عشق گفت که واقعا به دلم نشست گفتم با شما هم در میون بزارم:
انسان ها از بدو تولد عاشق میشن و تنها فرقش اینه که معشوقه هاشون به مرور زمان تغییر میکنن ، مثلا دوران بچگی عاشق اسباب بازی و مربی مهد کودک وصد البته مادر و پدر ، دوران دبستان معلم و به این ترتیب با بلوغ ذهن عشقشون عمق بیشتری پیدا میکنه. ولی عشق به پدر و مادره هیچ وقت از بین نمیره.
براتون خیلی خوشحام که عاشق شدین حس تاب و لطیفیه . قدرشو بدونین.

بالا