rojiin
New member
رزین جان همکلاست 5شنبه هفته پیش اومده بود ما خانم تبریزی ...
گفتم شما رو میشناسم تعجب کرد :tonguesmiley::25r30wi:
کدوم همکلاسیم؟
رزین جان همکلاست 5شنبه هفته پیش اومده بود ما خانم تبریزی ...
گفتم شما رو میشناسم تعجب کرد :tonguesmiley::25r30wi:
سلام دوستان من رتبه انگلم29شد انگل100ویروس53.33زبان20ایمنی20سلولی10درصدام زیاد بالا نیست ......پارسال رتبم200خورده ای بود یه سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم...امسال مجموع تهران ایران تربیت مدرس بهشتی24تاروزانه میگیره من با29 بنظرتون قبول میشم...دومی اینکه شهید بهشتی خوابگاه میده.....ممنون میشم اگه جواب بدین
موفق باشی دوست عزیز:riz304:سلام من ارشد انگل شهید بهشتی قبول شدم میخواستم بدونم دانشگاه واستاداش واسه رشته انگل چطوره.؟. ...یادش بخیر من پارسال قبول نشدم ولی userهمه شماها یادمه یه خانمی رتبه2شده بود تو انتخاب منابع کمکم کرد اگه هنوز اینجا میاد خواستم تشکر کنم
موفق باشی دوست عزیز:riz304:
افرین بر شما که انقدر عالی جبران کردی ..ان شاالله همه به خواسته هاشون برسند
اره نگار رتبه 2 پارسال بود ولی دگه انجمن نمیاد
این یادم رفت بگم ک مدرس وااااقعا عالی هست تا میتونید از اساتید و محیطش بهره ببرید
ماهم ان شاالله دکترا اونجاییم
موفق باشی دوست عزیز:riz304:
افرین بر شما که انقدر عالی جبران کردی ..ان شاالله همه به خواسته هاشون برسند
اره نگار رتبه 2 پارسال بود ولی دگه انجمن نمیاد
این یادم رفت بگم ک مدرس وااااقعا عالی هست تا میتونید از اساتید و محیطش بهره ببرید
ماهم ان شاالله دکترا اونجاییم
اول از همه تبریک بابت قبولی جناب تقی پور
پریا خانم ایشون شهید بهشتی قبول شدند، شما از مدرس تعریف میکنی؟؟
تربیت مدرس اصلاً جای تعریف نداره گروه انگلش جز یک چیز و اونم دسترسی راحت به اساتید همین ...
سلام
یادش بخیر پارسال اینجا چخبر بوووود کلی تبریک . غیره ...
برام سوال هست امسال کسی انگل شناسی قبول نشده یعنی؟
البته خوبه ها واسه دکترا راهمون هموار هست:black_eyed:
من واقعا معأرت میخوام دوستان اشتباه نوشتم ببخشید منظورم بهشتی بود مدرس نوشتماول از همه تبریک بابت قبولی جناب تقی پور
پریا خانم ایشون شهید بهشتی قبول شدند، شما از مدرس تعریف میکنی؟؟
تربیت مدرس اصلاً جای تعریف نداره گروه انگلش جز یک چیز و اونم دسترسی راحت به اساتید همین ...
سلام من ارشد انگل شهید بهشتی قبول شدم میخواستم بدونم دانشگاه واستاداش واسه رشته انگل چطوره.؟. ...یادش بخیر من پارسال قبول نشدم ولی userهمه شماها یادمه یه خانمی رتبه2شده بود تو انتخاب منابع کمکم کرد اگه هنوز اینجا میاد خواستم تشکر کنم