Man vorodie jadidam, Che juri mishe ye topice jadid baz konam???
68m New member 2013-02-16 #42 خوش اومدین :ad54ad: برین تو بخش مربوط به موضوع تاپیکی که میخواین باز کنین و از طریق کلید ایجاد موضوع جدید موضوع مورد نظرتون رو ایجاد کنین
خوش اومدین :ad54ad: برین تو بخش مربوط به موضوع تاپیکی که میخواین باز کنین و از طریق کلید ایجاد موضوع جدید موضوع مورد نظرتون رو ایجاد کنین
Irin New member 2013-02-18 #43 Merc 68m, wali gozine igade mozoee jadid nadidam ( man ba goshim wared misham) faqat hamin k neveshte: Shoma mitunid mozoee jadidI ersal konid. Hastesh k entekhabi nemishe.
Merc 68m, wali gozine igade mozoee jadid nadidam ( man ba goshim wared misham) faqat hamin k neveshte: Shoma mitunid mozoee jadidI ersal konid. Hastesh k entekhabi nemishe.
@... zahra New member 2013-02-18 #44 68m گفت: خوش اومدین :ad54ad: برین تو بخش مربوط به موضوع تاپیکی که میخواین باز کنین و از طریق کلید ایجاد موضوع جدید موضوع مورد نظرتون رو ایجاد کنین کلیک کنید تا باز شود... من جدید نیسم اما موضوع تایپیکو نمیتونم باز کنم...ندارم ...میشه دقیق بگی کجاس موضوع تایپیکی؟؟؟؟؟؟؟
68m گفت: خوش اومدین :ad54ad: برین تو بخش مربوط به موضوع تاپیکی که میخواین باز کنین و از طریق کلید ایجاد موضوع جدید موضوع مورد نظرتون رو ایجاد کنین کلیک کنید تا باز شود... من جدید نیسم اما موضوع تایپیکو نمیتونم باز کنم...ندارم ...میشه دقیق بگی کجاس موضوع تایپیکی؟؟؟؟؟؟؟