واکنش جامعه پرستاری به رفتار وزیر بهداشت

Persian-Masoud

New member

دبیرکل خانه پرستار با اشاره به رفتار توهین آمیز وزیر بهداشت با یکی از پرستاران بیمارستان امام حسین(ع)، خواستار عذرخواهی وزیر از جامعه پرستاری شد.

محمد شریفی مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: در برنامه خبری 20:30 که شب گذشته پخش شد، تصاویری از بازدید وزیر بهداشت از بیمارستان امام حسین(ع) را نشان داد که در صحنه ای، وزیر بهداشت در توجیه مشکلات مردم و بیماران، پرستار مربوطه را مورد مواخذه قرار داد.

وی با بیان این مطلب که همه مردم از مشکلاتی که در بیمارستانها و مراکز درمانی وجود دارد، با خبر هستند، افزود: بیشترین ضعف در ارائه خدمات درمانی و بهداشتی، مربوط به مدیریت حاکم بر بیمارستانهاست. افرادی در راس مدیریت این بیمارستانها قرار گرفته اند که اولویت اولشان تامین منافع گروهی خاص است. در حالی که رسالت وزارت بهداشت، توجه به مشکلات و مسائل بهداشتی و درمانی مردم است.

شریفی مقدم اظهارداشت: مردم، خودشان بهترین قاضی هستند و می دانند بار سنگین خدمات سلامت بر دوش چه کسانی است.

دبیرکل خانه پرستار ادامه داد: متاسفانه تصویری که سیما آن را نشان داد، باعث آزرده خاطر شدن جامعه پرستاری شد. به طوریکه این برخورد وزیر بهداشت با پرستار مربوطه، باعث حساسیت و التهابات فراوانی در بین جامعه پرستاری شده و آنها خواستار عذرخواهی وزیر هستند.

سورس

mehran35

New member
وای به حال جامعه پرستاری که جلوی دید 70 میلیون نفر به راحتی بهشون توهین میشه و بازخواست میشن وهیچ اقدامی هم برای اعتراض نمیتونن انجام بدن چون پشتوانه وحامی ندارند که صداشونو به گوش مسئولین برسونه!
اگه مسئول این ادم بی فرهنگه عاقبت اعتراضم به جایی نمیرسه!وای برما که دیواری کوتاهتر از ما تو این سیستم وجود نداره!

ZOT

New member
این که به بیماران رسیدگی کم میشه تقصیر پرستارا یا کارکنان بیمارستان نیست ! مشکل اینجاست که بیشتر از امکاناتشون بیمار پذیرش می کنن و این باعث میشه که هم جا کم باشه هم کارکنان بیمارستان ها نمی تونن خوب رسیدگی کنن و خب حق دارن که خسته بشن ! باید یا تعداد بیمارستان هاشون رو زیاد کنن یا استخدام نیروی بیشتر یا افزایش امکانات داشته باشن ! مواخذه ی یه پرستار که شب تا صبح بالای سر مریض بوده . . . . واقعا آدم نمیدونه چی بگه ! اگر خبرنگارا به فکرشون نرسه مسئولین هیچ وقت یه بازرسی ساده هم نمیکنن !

Persian-Masoud

New member
استاندارد دنیا میگه یک بیمار یک پرستار! نه یک پرستار 30 بیمار!
اونوقت آقای وزیر که بجز لم دادن روی صندلی کار دیگه ای بلد نیست (چون عرضه نداشت برای دارو ارز بگیره) توی اخبار 2030 میاد به یه پرستار توهین میکنه.
من جای اون پرستار بودم جلوی دوربین یکی میخوابوندم زیر گوشش تا یاد بگیره که یه بی عرضه حق نداره به کار دیگران اعتراض کنه.

bacillus.bs

New member
خدا اخر عاقبتمونو به خير كنه
البته من پرستار نيستم
ولي وضعيتمون افتضاحه توي جامعه

raha 24

New member
مشکل از خودمونه . وقتی مسئولینمون کارمون ارزش قائل نیستن نتیجش همین میشه . از وزیر بهداشت گرفته تا پزشک ، بیمار ،همراه بیمار ، سرپرستار همه رویه توهینشون روی ماست اما تشکر و سپاس و قدردانیش واسه پزشکای محترمه . متاسفانه این نیز بگذرد هم نیست چون نسل به نسل بیشتر میشه کمتر نمیشه.

مشکل از خودمونه . وقتی مسئولینمون کارمون ارزش قائل نیستن نتیجش همین میشه . از وزیر بهداشت گرفته تا پزشک ، بیمار ،همراه بیمار ، سرپرستار همه رویه توهینشون روی ماست اما تشکر و سپاس و قدردانیش واسه پزشکای محترمه . متاسفانه این نیز بگذرد هم نیست چون نسل به نسل بیشتر میشه کمتر نمیشه.

از یه ادم لاابالی و بی شعور بیشتر از این نمیشه انتظار داشت.... به نظرم باید همکارموم میخوابوند زیر گوش این عوضی و میگفت مگه خودت کی هستی.....
هرچند آنچه به جایی نرسد فریاد است.........

گرامی مهر مندانه به کسی ناسزا نگین همه که یک جور نیستند در هر رده ای آدم خوب هم هست چه بیمار چه همراه بیمار چه پزشک و چه پرستار

من خواهرم پرستار است و سالهاهم پیشینه ی کاری دارد ندیدیم یکبار هم که شده از پزشکان همکارش پیش من بدی بگوید

من هم از پرستاران خودمون بدی ندیدم و دست همشون رو هم می بوسم

اکنون اگر وزیر چیزی می گوید شما باید با خردمندی و دلیل پاسخ بگویید نه با ناسزا گویی

افزون بر این شما که اوجا نبودین بدونید که پشت این رفتار وزیر چه کم کاریها و سهل انگاری هایی از سوی پرستار بوده است

در هر قشری افراد نادان بی تفاوت , ناشایسته , سهل انگار و لا ابالی وجود داره

این را هم بگویم نشان دادن این صحنه ی صنفی با هر دلیلی از سوی سیمای جمهوری اسلامی اشتباه و بی شرمانه و تحریک احساسات بوده است

من جای اون پرستار بودم جلوی دوربین یکی میخوابوندم زیر گوشش تا یاد بگیره که یه بی عرضه حق نداره به کار دیگران اعتراض کنه.

آری حرف زدن و آرزو خواستن رو هر کودک خرد سالی هم بلده اما در عمل , همه مانند لامپ سوخته بی بخار :rolleyessmileyanim:

نشته لب گود می گه لنگش کن !!!!!

گرامی شما و خیلی بزرگتر از شما هم هیچ .... نمی تو نه بکنه
شما اگه تونستین مافوق خودتون رو تو محل کوچک کارتون ایجوری بزنین اونم می تونین :motat:

آخرین ویرایش:

mexin

Well-known member
عزیزان من! رئیسی گفت! وزیری گفتن دیگه!هرکاری دلش بخواد میکنه!زیادی هم حرف بزنین فردا پس فردا کنکور هم قبولتون نمیکنه ها!!! برید درستونو بخونید.آفرین. به گرونی ها هم کاری نداشته باشید! امتحان الهیه!1!!!!111!1!!!

آخرین ویرایش:

raha 24

New member
گرامی مهر مندانه به کسی ناسزا نگین همه که یک جور نیستند در هر رده ای آدم خوب هم هست چه بیمار چه همراه بیمار چه پزشک و چه پرستار

من خواهرم پرستار است و سالهاهم پیشینه ی کاری دارد ندیدیم یکبار هم که شده از پزشکان همکارش پیش من بدی بگوید

من هم از پرستاران خودمون بدی ندیدم و دست همشون رو هم می بوسم

اکنون اگر وزیر چیزی می گوید شما باید با خردمندی و دلیل پاسخ بگویید نه با ناسزا گویی

افزون بر این شما که اوجا نبودین بدونید که پشت این رفتار وزیر چه کم کاریها و سهل انگاری هایی از سوی پرستار بوده است

در هر قشری افراد نادان بی تفاوت , ناشایسته , سهل انگار و لا ابالی وجود داره

این را هم بگویم نشان دادن این صحنه ی صنفی با هر دلیلی از سوی سیمای جمهوری اسلامی اشتباه و بی شرمانه و تحریک احساسات بوده است

آری حرف زدن و آرزو خواستن رو هر کودک خرد سالی هم بلده اما در عمل , همه مانند لامپ سوخته بی بخار :rolleyessmileyanim:

نشته لب گود می گه لنگش کن !!!!!

گرامی شما و خیلی بزرگتر از شما هم هیچ .... نمی تو نه بکنه
شما اگه تونستین مافوق خودتون رو تو محل کوچک کارتون ایجوری بزنین اونم می تونین :motat:

فک نمیکنم بنده به کسی توهین کرده باشم!!!!!
من کلی صحبت کردم و اگرم برای خودم چنین بی احترامی هایی رخ نداده باشه برای همکارام اتفاق افتاده . دیدم که میگم .
ممنون از راهنماییهاتون آقای نوری اما با دلیل و منطق هم راه به جایی نرسد.

varia

Well-known member
استاندارد دنیا میگه یک بیمار یک پرستار! نه یک پرستار 30 بیمار!
اونوقت آقای وزیر که بجز لم دادن روی صندلی کار دیگه ای بلد نیست (چون عرضه نداشت برای دارو ارز بگیره) توی اخبار 2030 میاد به یه پرستار توهین میکنه.

بابا آقا مسعود حالا ناراحت نشو.
ایشالا که خودشون به اشتباهشون پی میبرن (البته قبل از اینکه هزینه هایی بی جهتی رو متحمل بشن)

بالا