وابستگی یا دلبستگی؟

mexin

Well-known member
وابستگی یا دلبستگی؟

وابستگی یعنی میخواهمت ؛ چون مفیدی

دلبستگی یعنی میخواهمت ؛ حتی اگر مفید نباشی

من به خودکار گران قیمت روی میزم برای جلسات مهم، وابسته ام

اما به جعبه ی آبرنگ بی خاصیتی که یادگار دوران کودکیم است دلبسته ام
من به میز مدیریت که هر روز پشت آن می نشینم وابسته ام
اما به آن گلدان کوچک کاکتوسی که کنار پنجره گذاشته ام، دلبسته
من به کتابهای مدیریتی کتابخانه ام وابسته ام اما به کتاب های شریعتی روی میزم دلبسته

وابستگی ها را جامعه و فرهنگ و والدین می آموزند و پرورش میدهند اما دلبستگی ها انعکاس خود واقعی من هستند.

iranian girl

New member
اینی که شما میگید تو فلسفه هم بحث میشه.. ولی همون جعبه آبرنگ رو هم چون فرضا تداعی خاطرات کودکی میکنه و از این نظز مفید هست و گلدان کاکتوس رو به خاطر لذتی که بودننش براتون داره و میشه فایده اش دوست دارید.. همه اینا صرفا به خاطر خودشون دوست داشتنی نیستند.. انسان ذاتا هرچی که به نوعی براش نفعی داشته باشه دوسش داره..

Taraa

Well-known member
اینی که شما میگید تو فلسفه هم بحث میشه.. ولی همون جعبه آبرنگ رو هم چون فرضا تداعی خاطرات کودکی میکنه و از این نظز مفید هست و گلدان کاکتوس رو به خاطر لذتی که بودننش براتون داره و میشه فایده اش دوست دارید.. همه اینا صرفا به خاطر خودشون دوست داشتنی نیستند.. انسان ذاتا هرچی که به نوعی براش نفعی داشته باشه دوسش داره..

فلسفه اگه اینه آدمو از زندگی ناامید میکنه ... دوسش ندارم .. هر چند خیلی جاها بنفعم هس که داشته باشم

iranian girl

New member
فلسفه اگه اینه آدمو از زندگی ناامید میکنه ... دوسش ندارم .. هر چند خیلی جاها بنفعم هس که داشته باشم

دقیقا.. منم اصلا فلسفه رو دوست ندارم.. آدمو دیوونه میکنه.. اینقدر سفسطه میکنن اینقدر یه چیزو میپیچونن که دیگه درست و غلط رو قاطی میکنی..

bioshimi93

New member
دلبستگی
ممنون تا حالا به تفاوت وابستگی و دلبستگی فکر نکرده بودم واسه من فرقی نداشت
بهتره به چیزی دل نبندیم چون یه روز از دستش میدیم.

بالا