همسنگران امام زمان(عج) بشتابیدبه سوی خط مقدم.....

profsor

New member

هرکس مشتاق است که از یاران قائم ما باشد، باید:
1.منتظر ظهور او باشد.2.پرهیزکاری پیشه سازد.3.دارای اخلاق نیکو باشد.و بدین گونه انتظار آن روز را کشد، اگر در این حالت بمیرد و بعد از مرگ او قائم قیام کند، ثواب کسی را دارد که آن حضرت را درک کرده است. پس سعی کنید منتظر باشید. خوش به حال شما مردمی که خدا شما را مشمول رحمت خود گردانیده است.

امام صادق علیه السلام در جلد 52بحارال، ص140

profsor

New member
p2lyd301nbwk3zlefbza.jpg

saharandishe

New member
از شهر مه گرفته یکی دو قسمتشو گوش دادم ..نمیدونم حس بدی بهم دست داد البته سخنرانی هاش خوب بود

آخی عزیزم،من یادم رفت بگم چندقسمت اولش چون هنوزدرست مشخص نیست قضیه چیه به قول شمایکم ترسناکه البته همین ترسناک بودن عامل جذابیت وکشش اولیه برای من بود،ولی یکم که گوش بدین تقریباتاقسمتای4-5که دیگه معلوم میشه تقریباقضیه ازچه قراره دیگه قسمتای جالب ماجراشروع میشه ویه کله همه ی بیست قسمتومیخوای گوش کنی!!!...نترس آخرش به جاهای خیلی خوبی میرسه گلم....

آخرین ویرایش:

elham2012

New member
منم از شهر مه گرفته ۴قسمت اولو گوش دادم..حس ناروینی رو دارم, دوست دارم بقیه اشو گوش بدم,البته سخنرانی های بعدش آدمو آروم میکنه..
بچه ها نظرتون راجع به نماز شب چیه؟تو کل سال همین یه ماه آدم توفیق اجباری داره که سحر بیدار باشه,اگه همت کنیم میتونیم نماز شبو بخونیم.

saharandishe

New member
منم از شهر مه گرفته ۴قسمت اولو گوش دادم..حس ناروینی رو دارم, دوست دارم بقیه اشو گوش بدم,البته سخنرانی های بعدش آدمو آروم میکنه..
بچه ها نظرتون راجع به نماز شب چیه؟تو کل سال همین یه ماه آدم توفیق اجباری داره که سحر بیدار باشه,اگه همت کنیم میتونیم نماز شبو بخونیم.

elham2012:smilies-azardl (113....حس ناروینیlike
نمازشبوکه اگه انشاالله بتونیم توفیق پیداکنیم عالی میشه الهام جون.

saharandishe

New member
سلام همسنگرا،خطبه ی دوم هم خوانده شد،بسیارخوب بود....مثل همیشه...

saharandishe

New member
سلام همسنگرا،عناوین مهم که درخطبه ی 3مطرح شده بودندروبه اختصاربیان می کنم:
خطبه ی 3معروف به خطبه ی شقشقیه که دردودلهای امام (ع)ازماجرای سقیفه وغصب خلافت و...است
"شکوه ازابابکروغصب خلافت"
"بازی ابابکرباخلافت"
"شکوه ارعمروماجرای خلافت"
"شکوه ازشورای عمر"
"شکوه ازخلافت عثمان"
بیعت عمومی مردم باامیرالمومنین"
"مسئولیتهای اجتماعی"

آخرین ویرایش:

saharandishe

New member
خب همسنگرا،حالاضمن خوندن خطبه های نهج البلاغه،ضمن افزایش همزمان بصیرت
برنامه های زنگ بیداری روهم گوش میدیم:که سه شنبه شبهاازرادیومیقات پخش میشه واخبارروزوجالب وطنزو..داره
برنامه زنگ بیداری این هفته 38 دقیقه هست زمان زیادی نمیگیره گوش بدین
مشمول دعای حضرت ولیعصر(عج)باشید...
یاعلی...
این هم لینکش

زنگ بیداری 137 : صدای میقات

saharandishe

New member
خطبه ی 4 هم مطالعه شد
چقدرحیف که ز.دترشروع نکردم،وقتی خطبه هارومیخونم احساس می کنم خودحضرت داره باهام حرف میزنه...خیلی شیرینه،علاقم به امام علی(ع) بیشترازقبل شده،خیلی دوسش دارم واقعامظلوم انداین اهل بیت وماچقدرجاهل...

saharandishe

New member
سلامی به گرمی تابستان وروزه داری های تابستانی!!!
خب همسنگران عزیزخطبه ی5روهم خوندم فوق العاده بوووووووود:(40):

saharandishe

New member
سلام همسنگرا،خوبید؟خب امروزمیخوام لینک درسهای اخلاق ازحاج آقاپناهیان روبراتون بزارم ،گوش بدین خیلی خوبه،درون سرکش من روکه خیلی آروم کردتازه فهمیدم اخلاق اسلامی بااون چیزی که من فکرمیکنم زمین تاآسمون فرق داره وچقددددددددددددددرزیباست،تازه دارم میفهمم اسلام چقددین قشنگیه ولی توجامعه ی مدرنیته امروزیه خورده دین بیکلاسا!!!محسوب میشه،خدایاچرااینقدربدشدیم ما :sad:خدایاممنون که دریک خانواده ی مسلمان به دنیاآمدم شکر
http://hodat.ir/index.aspx?siteid=25&siteid=25&pageid=14548

آخرین ویرایش:

saharandishe

New member
برنامه ی 71 بامیقاتیان شامل این بخش هاست:
(رقابت عامل شتاب) - صحبت های استاد رائفی پور
خاطره ی آیت الله بهجت و زن همسایه
(در جامعه اسلامی هیچکس حق گفتن به تو چه ندارد...!!) - استاد رحیم پور ازغدی
(بررسی بهانه آمریکایی ها برای انداختن بمب اتم داخل دو شهر ژاپن)
(آنچه که مینمایی هستی؟)

بالا