saharandishe
New member
سلام،خیلی خوش اومدیدهمسنگرا
بیاییداینجاجمع شیم تاجهت تعجیل درظهورآقاکاری کنیم
ایندفعه دیگه نه فقط درحدصلوات ودعا ولایک!!!بیاییددرعمل نشون بدیم تشنه ی دیدار امام عصر(عج)هستیم،کیامیخوان تواین سنگرباشن:بسم الله الرحمن الرحیم بگیم وشروع کنیم،خداحواسش به همه جاهست،بچه هاشایدظهورنزدیک باشه بیایین تاماهم کاری کرده باشیم بلکه لبخندرضایتی برلبان حضرت مهدی بنشانیم
آقاجان مابه شماخیلی ارادت داریم شمابه گناهای مانگاه نکن ،اگه شمابه مانظرکنی شایدماهم سربه راه بشیم...
باتوکل به خداوندمهربان ودعاهاویاری های خودامام زمان(عج)شروع میکنیم...
همسنگرااسمتون رواعلام کنیدتاتولیست اعزامی هاثبتتون کنم
خدای مهربون توقیامت حتی حواسش به این لیست مجازی هم هست پس بیاییدفرصت روازدست ندیم عجله کنید
اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم....
بسم الله الرحمن الرحیم
لیست همسنگران اعزامی به خط مقدم ظهورامام زمان(عج)
دوستان اگرکسی اعلام حضورکرده بودولی اسمش نبودحتما به من اطلاع رسانی کنیداسمتون روواردکنم
یاعلی
1)saharandishe-s.n
N@RVIN(2
baran71(3
m_mobini(4
5)هانیه
6)hasti69
7)ایزو
8)maxin
elham2012(9
bioshimi@(10
Nike313(11
mahsaa(12
13)شفق@
14)pariya
karshenasgh(15
profsor (16
mohana(17
18)حسان
19)mahii
Zeinab.A(20
?(21
بیاییداینجاجمع شیم تاجهت تعجیل درظهورآقاکاری کنیم
ایندفعه دیگه نه فقط درحدصلوات ودعا ولایک!!!بیاییددرعمل نشون بدیم تشنه ی دیدار امام عصر(عج)هستیم،کیامیخوان تواین سنگرباشن:بسم الله الرحمن الرحیم بگیم وشروع کنیم،خداحواسش به همه جاهست،بچه هاشایدظهورنزدیک باشه بیایین تاماهم کاری کرده باشیم بلکه لبخندرضایتی برلبان حضرت مهدی بنشانیم
آقاجان مابه شماخیلی ارادت داریم شمابه گناهای مانگاه نکن ،اگه شمابه مانظرکنی شایدماهم سربه راه بشیم...
باتوکل به خداوندمهربان ودعاهاویاری های خودامام زمان(عج)شروع میکنیم...
همسنگرااسمتون رواعلام کنیدتاتولیست اعزامی هاثبتتون کنم
خدای مهربون توقیامت حتی حواسش به این لیست مجازی هم هست پس بیاییدفرصت روازدست ندیم عجله کنید
اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم....
بسم الله الرحمن الرحیم
لیست همسنگران اعزامی به خط مقدم ظهورامام زمان(عج)
دوستان اگرکسی اعلام حضورکرده بودولی اسمش نبودحتما به من اطلاع رسانی کنیداسمتون روواردکنم
یاعلی
1)saharandishe-s.n
N@RVIN(2
baran71(3
m_mobini(4
5)هانیه
6)hasti69
7)ایزو
8)maxin
elham2012(9
bioshimi@(10
Nike313(11