بی خودی می گویند هیچ کس تنها نیست ، ما همه تنهاییم ، در اوج شلوغی ... :sadsmiley:
F farid 60 New member 2013-01-05 #1 بی خودی می گویند هیچ کس تنها نیست ، ما همه تنهاییم ، در اوج شلوغی ... :sadsmiley:
reza.n New member 2013-01-05 #2 به قولی:من به امار زمین مشکوکم.اگر این سطح پر از ادم هاست.چرا این همه دل ها تنهاست....(ولی اینقد منفی نگریم خوب نیست در کل):28:
به قولی:من به امار زمین مشکوکم.اگر این سطح پر از ادم هاست.چرا این همه دل ها تنهاست....(ولی اینقد منفی نگریم خوب نیست در کل):28:
ba ba barghi Well-known member 2013-01-05 #3 در نهان به آناني دل می بندیم که دوستمان ندارند و در آشکارا از آناني که دوستمان دارند غافلیم، شاید این است راز تنهایی ما... دکتر شریعتی آخرین ویرایش: 2013-01-05
در نهان به آناني دل می بندیم که دوستمان ندارند و در آشکارا از آناني که دوستمان دارند غافلیم، شاید این است راز تنهایی ما... دکتر شریعتی
shima.p New member 2013-01-05 #4 به نظر من هم آدما این روزا خیلی تنها هستن.البته تنهایی به اون معنی که کسی رو ندارن باهاش راحت حرف بزنن بهش بگن توو دلشون چی میگذره.دنیا یه جوری شده که کسی دلش برا کسی نمیسوزه.کسی دیگه برای مشکلات کسه دیگه غصه نمیخوره.اصن یه وضی.......
به نظر من هم آدما این روزا خیلی تنها هستن.البته تنهایی به اون معنی که کسی رو ندارن باهاش راحت حرف بزنن بهش بگن توو دلشون چی میگذره.دنیا یه جوری شده که کسی دلش برا کسی نمیسوزه.کسی دیگه برای مشکلات کسه دیگه غصه نمیخوره.اصن یه وضی.......
S saye New member 2013-01-05 #5 کوچه های قدیمی را باریک می ساختند تا آدمها به هم نزدیکتر شوند حتی در یک گذر..اکنون چقدر تنهاییم در این همه اتوبان سرد...!!!!!!!!!!!!!!!
کوچه های قدیمی را باریک می ساختند تا آدمها به هم نزدیکتر شوند حتی در یک گذر..اکنون چقدر تنهاییم در این همه اتوبان سرد...!!!!!!!!!!!!!!!