هــلللللپپپپپپپپپ

PSyChoO

New member
در این تاپیک مشکلات تکنولوجیایی خود را مطرح کرده و از مهندیسین انجمن راهنمایی دریافت کنید:black_eyed:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pashmak

PSyChoO

New member
خاه. خودم اول. عاقا یه بچه شیطون موقشنگ زده همه کلیپا گوشی اندرویدی ما را پاک نموده. کلی کلیپ آشپزی و اینابود نمیتونم بیخیالش شم. نرم افزاری نمیشناسین که بتونم این کلیپ های حذف شده از حافظه داخلی گوشی رو بازگردانم؟ با تشکر از مهندسین عزیز:riz304:

PSyChoO

New member

اگه پيدا نكردي بگو كليپاي نيمرو پختن و املت با من...اصن جاي هيچ نگراني نيست:bunnyearsmiley:

ازین طریق اقدام نموده بوده و دوتا سه تا نرم افزارم نصب کردم ولی هرکدوم به طریقی نشد و به ارور ختم شد. از متخصص پرسیدن کردن هه گفتن نرم افزار DR.Fone رو باید نصب کنی بعدم گوشیت باید روت شده باشه. حالا گوشیمو روت کردم هست تا اینو امتحان کنم خبرشو بدم برا دوستانی که به مشکل مشابه بر میخورن.
عاااااااره حالا جای نگرانی نیست فوقش چنتا مدل شیرینی و خمیر فوندانت و چند مدل غذا از دست دادیم:13:
به هر جهت متشکرم برای اقدام به امداد:bunnyearsmiley:

hebe.nurse

New member
خاه. خودم اول. عاقا یه بچه شیطون موقشنگ زده همه کلیپا گوشی اندرویدی ما را پاک نموده. کلی کلیپ آشپزی و اینابود نمیتونم بیخیالش شم. نرم افزاری نمیشناسین که بتونم این کلیپ های حذف شده از حافظه داخلی گوشی رو بازگردانم؟ با تشکر از مهندسین عزیز:riz304:

مژی برو خداروشکر کن آشپزیا پاک شدن. شرشون کم شد والا . چرا قدر نمیدونی :65d6a5d6s:

PSyChoO

New member
مژی برو خداروشکر کن آشپزیا پاک شدن. شرشون کم شد والا . چرا قدر نمیدونی :65d6a5d6s:

نه هبه جان .منم مثه تو آشپزی دوس ندارم ولی این کلیپا خبن :)

رفع اسپم:
نرم افزار Dr.Fone برای بازگردانی فایلهای حذف شده تست شد و جواب میده :thumbsupsmileyanim:

آشپزی که با کلیپ آموزش داده بشه آشپزی نیس :|
مامان ما به صورت خودآموز یاد گرفتن تو هم خودآموز یاد بگیر :)

hosna69

Well-known member

خودآموز یاد میگیریم که آشپزیمون معروف شده دیگه :)

سایکو جون حق با نکرو هستش...کلیپ جواب نمیده میتونی ذهن خلاقتو بکار بگیری...
من همین کارو کردم که موفق شدم :)) :motat:

PSyChoO

New member
اتفاقا با کلیپ بهتره تا دستور:bunnyearsmiley:
مامان شما و ما و غیره یه قرمه سبزی میپزن یه آبگوشت چنتا خورشت چنتا پلو.خیلی ام خوشمزه دست گلشون رو میبوسیم از همین تریبون:دی
تیرامیسو و شیرینی لطیفه و نمدونم گز و ژله خرده و شیشه و اینارو که دیگه نمیشه سر از خود چنتا چیز قاطی کنی تا یاد بگیری:دی تازه اونم از همون 13 سالگی که شوهر کردی انقد میپزی و شوهره تست میکنه تا یکی این وسط تلف شه:))) ولی ما دیگه وقت امتحان کردن نداریم. میفهمی؟ دیره:))))

خودآموز یاد میگیریم که آشپزیمون معروف شده دیگه :)

سایکو جون حق با نکرو هستش...کلیپ جواب نمیده میتونی ذهن خلاقتو بکار بگیری...
من همین کارو کردم که موفق شدم :)) :motat:

الان حسنی جون شما در نقش مامانه نکرویی؟ من متوجه نشدم:shocked:

hosna69

Well-known member
اتفاقا با کلیپ بهتره تا دستور:bunnyearsmiley:
مامان شما و ما و غیره یه قرمه سبزی میپزن یه آبگوشت چنتا خورشت چنتا پلو.خیلی ام خوشمزه دست گلشون رو میبوسیم از همین تریبون:دی
تیرامیسو و شیرینی لطیفه و نمدونم گز و ژله خرده و شیشه و اینارو که دیگه نمیشه سر از خود چنتا چیز قاطی کنی تا یاد بگیری:دی تازه اونم از همون 13 سالگی که شوهر کردی انقد میپزی و شوهره تست میکنه تا یکی این وسط تلف شه:))) ولی ما دیگه وقت امتحان کردن نداریم. میفهمی؟ دیره:))))

الان حسنی جون شما در نقش مامانه نکرویی؟ من متوجه نشدم:shocked:

بیانیه ی من در دفاع از مادر نکرو و حقوق خانوما به عنوان آشپزای ماهر بودش و در مدددددددددححححح خود آموزی آشپزی...... دلبندم :):25r30wi::auizz3ffy9vla57584x

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: PSyChoO
بالا