...::: هستم اما...اینجا نه...خدانگهدار :::...

ADEL21

New member
سلام به انجمنی های عزیز
سلام به دوستان و آشنایان
سلام به اونیایی که دیدیم و شناختیمو با هم خندیدیمو با هم غصه خوردیم.

میگم " انجمنی ها " ... تقریبا دو ماه اینجا عضو بودم.روزهای خوب و بدی گذشت.خیلی ها رو دیدم. شناختمو نشناختم.

مهسا...اولین بار در مورد آواتارت باهات حرف زدم.یادته گفتم : حمیرا ست ؟ ..دستم انداختی گفتی پ نه پ مگه خودمم!
شفیع...معنی سه چهار کلمه ازم پرسیدی .عشق خیانت سکوت ...یه چوری جواب دادم که گفتی باید مثل شهریار شاعر میشدی نه دکتر...خندم گرفته شفیع...دیگه هم سراغی نگرفتی...حتما گفتی دیوونه است !
عمو قم...میگفت : همبرگر مطلوب میخوام با سس قرمز و سفید مخلوط...هه...یادته عمو میگفتم رو من فوکوس کن ..تمرکز کن...از انجمن برم بیرون؟...چه پا بند قشنگی هم خریده بودی...هنوز یادمه
نالتاک...که این آخری ها با هم دوست شدیم...آبجی...از پیغامی که بهم دادی واقعا خوشحال میشدم...آهنگ پیانویی رو که زدم واست میفرستم.
فریبا...که حسودیش میشد چرا همش اصرار دارم اول اسم داداش محمد رو پیش آقا میگم...آبجی...اسم همتونو میگم...ایشالله بیای این ورا.خانومی.
سانی...که بالاخره نفهمیدم اسمت چیه و یه راز موند.یاده موشن موزات میفتم...اون شب جشن گرفتیم تو باکس...گرم کردی و شاد...میخندیدم ...خیلی...هنوز هم موطلاییه منی.یاد خانومیت میفتم که به هانیه میگفتی میخونی اما...
هانیه ...یاد اون شب سرد میفتم جلو بیمارستان....که خسته شدی...که آدرس دکتر بهت دادم...که خواستم بیای مشهد .ایشالله قسمتت میشه آبجی.
نسرین...پرفایل خوشرنگ یادم میمونه...میدونم زبان خیلی دوست داری...ادامه بده...موفق میشی.
راضیه...یادته مشاوره کنکور میدادم؟...دیگه نگفتی چه خبرا...ایشالله کنکورتو خوب میدی با رتبه عالی ...خانوم دکتر :)
سالار...واقعا ممنون...از تلاشت واسه فهمیدن حرفای من...اون شب آرشیو از اول حرفام خوندی تا بفهمی چی میگم...از توجهت...حرفای خوبی که بهم گفتی ممنونم...دم شما گرم همیشه.
مرضیه... دوست نداشتم "مرضی " صدات کنم...نمیدونم متوجه شدی یانه...مرضیه قشنگه..یه شب هم با هم گریه کردیم..شب اعتراف..عزیزم...یادمه التماس دعا میگفتی بهم...من محتاج ترم آبجی....:) ایشالله مشهد میای.
پشمک...که مینو بودی فکر کنم...شما هم که همشهری ای...نزدیکی اما دور...سلامت باشی...
پری... خوشم میومد کردی حرف میزدم کسی نمیفهمید جز تو...بهت کردی یاد میدادم...یادش بخیر...حلالم کن...مواموان...یادته؟...آبجی...زیر سایه مولا علی...
یارا...که یه دفعه تو مسیر خوابگاه یادم بودی....بهم پیام دادی و کلی خوشحالم کردی...امضات هم گفتی حرف و عملته...همینطوره قطعا...خانومی.
میلاد mj1919...مدیر ارشد...یه بار گفتم امضاتون واقعا عالیه...متنشم واستون فرستادم...یه دوست عزیزی همونو واسم فرستاد..همون روز...بهتر از این نمیشد...بازم بتــــــــــــــــــــاب
tamxx3...یه همچین اسمی بود فکر کنم...استاد پرتلاش...زیست و شیمی درس میدادین...خسته نباشین....هنوزم یادمه.
محمد...هروقت سوار ماشین میشم کمربندم بسته است...شیشه ها بالا. در ها قفل...حتما هم بابا هس..موبایلم هم کنار...شبا هم...در پنچره باز...تا گاز خفه ام نکنه....میخونم واسه یادگیری..نه نمره...یادم میمونه...زیر سایه مولا علی.
رضا...که دورادور هوامو همیشه داشت...لایق نبودم پارچه سبز بفرستم....حلال کن
فرزاد...طراوت مهری...پای غصه هام بودی....دوران امتحانو با هم پشت سر گذاشتیم...روزای خیلی خوبی بود...یادته....نگام کن دارم میرم...دست خطت که واسه خودمونه ...هنوز هس...خـــــــــــــــــــــــــدا.
شوکا..شاشا...شباهنگ....عاغا میگفتی...ههه...یادمه بن بودنت....عــــوق گفتنات...میگفتی محمد لهجه داره..سر به سرش میذاشتی.یادمه همشو...زیر سایه مولا علی....آبجی...
حسان...حسان فقط ازت ننه گفتن یادمه...:)...هوای ننه رو داشته باش...
zero on3....هیچوقت تو چت باکس ندیدمت...با اینکه تو تاپیکا فعال بودی...آفرین...سلیقه ات هم عالی...حرف زدنت هم ...نمیدونم ننه چطوری واسه بچه آبجی حرفاتو میخوند که اون طفل معصوم میخندیده :)...راستی...IF TODY WAS YOUR LAST DAY ////NUMB اصلا قابلتو نداشت....زیر سایه مولا علی...کارشناس زندگانی
شفق...عزیز اهوازی...عذر میخوام...تاپیک قشنگت واسه امام رضا یادمه...من لایق دوستی باهات نبودم...شبات قشنگ بودن به یاد من؟...عزیز...فایده ای هم داشت؟..عزیز...دارم میرم....بغضه....همــــــــــش
شهاب...شعراتو میخونم....عکس ات جلو دانشگاه یادمه....حرفای هر روز صبحت تو چت باکس از خدا یادمه....دکتر...موفق باشی
..
.
. و باقی دوستان
من شرمندونم...ذهنم تا اینجا یاری میداد..مطمئنم خیلی هاتونو دیدم و با هم حرف زدیم اما به خاطرم نیس...عزیزانی که باهاتون سوتفاهم داشتم و کدورتی پیش اومد...ازتون معذرت میخوام...براتون آرزوی موفقیت میکنم...هم رتبه های عالی در آزمون ها ..هم زندگی...هم خدا....منو حلال کنید.
این اواخر تصمیم داشتم مدیر شم...اما انجمن برای دانشجویان پزشکی قدری ضعیفه...و بعد پیراپزشکی قوی تر...همین نسیت نامیزون دلیل خوبی برای استعفاست...امتحان علوم پایه ی من هم نزدیکه...از همتون ممنوم میشم برای من هم دعا کنین .
شما دوستان خوبی بودید...یاد و حرفاتون همیشه در ذهنم زنده خواهد بود.از همون ابتدا....
زیر سایه مولا علی

یـــــــــــــــــــــزدان پــــــــــــــــــــاک نگـــــــــــــــــــهدارتون

آخرین ویرایش:

pashmak

New member
به سلامت هم شهری انشالله موفق باشی ویه روز شیرینس تخصصتو تو هتل پارس به ما بدی
علمی انجمن که نمیدونم اما دوستهای خوبی اینجا داری اگه شد بازم بیا

nourmah

New member
یادش بخیر
اون اولا که من اومدم،هیچی بلد نبودم!!
شاید باورتون نشه:dadad4: هیچی هاااا!
جالب تر این بود که من هر جایی پیغام میذاشتم که یکی بیاد بهم یاد بده:sad:
ولی در جواب ،،،
چند تا از دوستان کلی بهم خندیدن
دلشون شااااد

ولی اگه mohana و BBT نبودن،منم الان اینجا نبودم:28:

zErOOn3

Well-known member
ملت ای دل 21 هنـــو هستی /... شنگول باشیم هنـــــــــو /...

درود /...

....هیچوقت تو چت باکس ندیدمت...با اینکه تو تاپیکا فعال بودی...آفرین...سلیقه ات هم عالی...حرف زدنت هم ...نمیدونم ننه چطوری واسه بچه آبجی حرفاتو میخوند که اون طفل معصوم میخندیده :)...راستی...IF TODY WAS YOUR LAST DAY ////NUMB اصلا قابلتو نداشت....زیر سایه مولا علی...کارشناس زندگانی
بیشتر وختی حوصلمون سر بره یا وختی هوس کنوم ملت ــو اذیت کنوم میرووم بکس /...
منمونیوم /... نظر لطفتونه /...
یه رازی بید بین ما ــو بروبچ (ننه و کوچولوها)
BaC tnks از شما و دگر بروبــچ (مــا قاط زدیم کــ کیا کدوم آهنگا رو معرفی کردن ::: آجی @@ هم کــ نیستن کلهـم /...)

ایشاا...

منمونیوم /...

شنگول باشین...

بالا