هر کار و یا هیچ کار!!

mexin

Well-known member

نیاز به کاری نیست
هر کار و یا هیچ کار، عمل کردن یا عمل نکردن، همه چیز کاملاٌ مسرور کننده است. احساس خوشبختی نیازی نیست که توسط چیزی خلق شده باشد. زمانی که خوشبختی تو معلول چیزی باشد، به آن علت وابسته می شوی، زیرا که می ترسی اگر آن علت را از دست بدهی، خوشبختی تو ازبین خواهد رفت. اگر با داشتن یک زن یا مرد احساس خوشبختی کنی، وابسته می شوی، نه تنها وابسته، بلکه شروع می کنید به آفریدن زندان برای یکدیگر، زیرا بدون آن زن، بدون آن مرد، نمی توانی خوشبخت باشی. بنابراین خوشبختی شما برای هردو تبدیل به مصیبت می شود.
مراقبه این تجربه ی بزرگ را برای شما به ارمغان می آورد که برای خوشبختی نیاز به علتی نیست، و زمانی که آن خوشبختی را یافتی که علت و سبب ندارد، فقط خوشبخت هستی - فقط بودن تو یعنی خوشبخت بودن - آنگاه برای هیچکس زندان نمی سازی. آنگاه هیچکس را مالک نخواهی شد و شرافت هیچکس را بعنوان موجودی انسانی ازبین نخواهی برد. مردم را به اسارت نخواهی کشاند. عشق می ورزی، سهیم می شوی، فقط به دلیل فراوانی خودت
نه اینکه در مقابل آن چیزی بخواهی. بدون اینکه چیزی بخواهی، خیلی چیزها به سویت خواهند آمد.
لحظه ای که شروع کنی به درخواست کردن، خود زمینه ی خوشبخت بودن را از کف داده ای.
بنابراین، من جملات مسیح را نقض کرده ام. او می گوید، "بجو و خواهی یافت." و من به شما می گویم، "نجو و خواهی یافت." مسیح می گوید، "بپرس، و پاسخ خواهی گرفت." و من به شما می گویم، "نپرس، و تو خود آن پاسخ هستی." مسیح می گوید، "دربزن، و درها برویت بازخواهند شد." من به شما می گویم، "نیازی به درزدن نیست، درها پیشاپیش بازهستند. همیشه باز بوده اند، فقط چشمانت را باز کن!"

بالا