هر چه می خواهد دل تنگت بگو (تاپیکی برای بچه های آمار زیستی)

simin30

New member
و مهربانيت
از دور چه نزديك است
عجيب حس ميكنم كه جغرافيا دروغ تاريخ است!

simin30

New member
گاهي احساس آخرين بيسكويت باقيمانده در يك بسته را دارم!
تنها،شكسته و از همه بدتر اينكه
او كه مرا مي خواست ديگر "سير" شده.

rahele.t

New member
شهریاری که نداند شب مردمانش چطور به صبح میرسد، گورکن گمنامی است که دل به دفن دانایی بسته است. مردمان من امانت آسمانند بر این خاک تلخ. مردمان من، خانمان من اند. _ کورش کبیر _

pegii

New member
به فرهاد گفتند په خبر از شیرین؟گفت:....آهسته بگویید..من با لیلی ام!!!!!!!!!!!!..........

sanaz

New member
آدمی به چی قانع میشه؟چرا خیلی وقتا از وضعیت خودمون راضی نیستیم؟با این حال که به چیزای میخواستیم تقریبا تقریبا رسیدیم؟
:smiliess (12):

rahele.t

New member
ساناز جان چون آدم بی نهایت طلبه. مثلا میگیم "خدایا! یه خونه 50 متری بهم بده که فقط سقف بالا سرم مال خودم باشه. خدا حاجتمونو برآورده میکنه شایدم 70 متری بهمون بده ولی باز میگیم خدایا حالا من گفتم 50 متری، تو هم باید همونو میدادی؟!" آخرشم ناراضی هستیم. بنظر من مشکل تو خواسته و آرزوهای خودمونه. شنیدین میگن "هرچی از خدا میخواین، خوبشو بخواین".

rahele.t

New member
دوستت دارم، نه بخاطر شخصیت تو، بلکه به خاطر شخصیتی که من در هنگام با تو بودن پیدا میکنم...

shs

New member
وقتی که عزیز ترین کس " مادر " بیمار میشه اونم بیماری که معلوم نیست چیه ؟

تازه میفهمی واسه داشتن ونداشتن چه چیزهای بیخودی غصه خوردی مگه از مادر عزیزتر و از سلامتی مادر نعمت بزرگتری هم هست ؟؟؟؟!!!!!!!!!

دوستان عزیز خواهش میکنم دعا کنید این روزها به خیر بگذره دلم بد جوری گرفته ! بد جوری .....

آخرین ویرایش:

leylii

New member

تازه میفهمی واسه داشتن ونداشتن چه چیزهای بیخودی غصه خوردی مگه از مادر عزیزتر و از سلامتی مادر نعمت بزرگتری هم هست ؟؟؟؟!!!!!!!!!

دوستان عزیز خواهش میکنم دعا کنید این روزها به خیر بگذره دلم بد جوری گرفته ! بد جوری .....

نگران نباش ان شالا خوب می شن ..من سر نمازم و ختم قرآن دعاشون می کنم .

rahele.t

New member
shs عزیز درکت میکنم. منم تا چندماه پیش همین حالو داشتم. نمیتونم بهت بگم نگران نباش چون میدونم نمیشه نگران نبود. ولی امیدتو به خدا از دست نده. مطمئنن این یه جور امتحانه واست. ایشالا خیلی زود خوب میشن. پدر یا مادر فرقی نمیکنن. هردو به یه اندازه عزیزن. فقط کاش همیشه قدرشونو بدونیم نه فقط وقتی که بیمارن یا خدایی نکرده دیگه پیش ما نیستن.

shs

New member
shs عزیز درکت میکنم. منم تا چندماه پیش همین حالو داشتم. نمیتونم بهت بگم نگران نباش چون میدونم نمیشه نگران نبود. ولی امیدتو به خدا از دست نده. مطمئنن این یه جور امتحانه واست. ایشالا خیلی زود خوب میشن. پدر یا مادر فرقی نمیکنن. هردو به یه اندازه عزیزن. فقط کاش همیشه قدرشونو بدونیم نه فقط وقتی که بیمارن یا خدایی نکرده دیگه پیش ما نیستن.

ممنونم راحله عزیزم

آره واقعا پدر و مادر هر دو خیلی عزیزند و باید همیشه به یادشون و فکرشون بود

کلا همه آدمهای اطرافمون رو باید در هر لحظه در یابیم نه فقط هنگام ناخوشی و یا نبودشان . انشا الله

biosta

Well-known member

کار درست رو انجام دهیم و به حکمت خدا اعتماد کنیم
دوستان انجمن از جمله من برای سلامتی هر چه زودتر مادرتان دعا خواهیم کرد

»» سوره مبارکه حشر ««

هرگاه این سوره قرآن کریم را با خلوص بر بیمار بخوانند انشاءالله شفابخش است. در روایتی از نبی مکرم اسلام صلی الله علیه وآله وسلم آمده است: هنگام قرائت سه ایه آخر سوره حشر دست را بر سر بگذارید و آیات را قرائت نمایید که این دستور جبرییل است از جانب خداوند . و این عمل شفای همه بیماری هاست به جز مرگ.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

سَبَّحَ لِلَّهِ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأرْضِ وَهُوَ الْعَزِیزُ الْحَکِیمُ ﴿١﴾ هُوَ الَّذِی أَخْرَجَ الَّذِینَ کَفَرُوا مِنْ أَهْلِ الْکِتَابِ مِنْ دِیَارِهِمْ لأوَّلِ الْحَشْرِ مَا ظَنَنْتُمْ أَنْ یَخْرُجُوا وَظَنُّوا أَنَّهُمْ مَانِعَتُهُمْ حُصُونُهُمْ مِنَ اللَّهِ فَأَتَاهُمُ اللَّهُ مِنْ حَیْثُ لَمْ یَحْتَسِبُوا وَقَذَفَ فِی قُلُوبِهِمُ الرُّعْبَ یُخْرِبُونَ بُیُوتَهُمْ بِأَیْدِیهِمْ وَأَیْدِی الْمُؤْمِنِینَ فَاعْتَبِرُوا یَا أُولِی الأبْصَارِ ﴿٢﴾ وَلَوْلا أَنْ کَتَبَ اللَّهُ عَلَیْهِمُ الْجَلاءَ لَعَذَّبَهُمْ فِی الدُّنْیَا وَلَهُمْ فِی الآخِرَةِ عَذَابُ النَّارِ ﴿٣﴾ ذَلِکَ بِأَنَّهُمْ شَاقُّوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَمَنْ یُشَاقِّ اللَّهَ فَإِنَّ اللَّهَ شَدِیدُ الْعِقَابِ ﴿۴﴾ مَا قَطَعْتُمْ مِنْ لِینَةٍ أَوْ تَرَکْتُمُوهَا قَائِمَةً عَلَى أُصُولِهَا فَبِإِذْنِ اللَّهِ وَلِیُخْزِیَ الْفَاسِقِینَ ﴿۵﴾ وَمَا أَفَاءَ اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ مِنْهُمْ فَمَا أَوْجَفْتُمْ عَلَیْهِ مِنْ خَیْلٍ وَلا رِکَابٍ وَلَکِنَّ اللَّهَ یُسَلِّطُ رُسُلَهُ عَلَى مَنْ یَشَاءُ وَاللَّهُ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ ﴿۶﴾ مَا أَفَاءَ اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ مِنْ أَهْلِ الْقُرَى فَلِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ وَلِذِی الْقُرْبَى وَالْیَتَامَى وَالْمَسَاکِینِ وَابْنِ السَّبِیلِ کَیْ لا یَکُونَ دُولَةً بَیْنَ الأغْنِیَاءِ مِنْکُمْ وَمَا آتَاکُمُ الرَّسُولُ فَخُذُوهُ وَمَا نَهَاکُمْ عَنْهُ فَانْتَهُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ شَدِیدُ الْعِقَابِ ﴿٧﴾ لِلْفُقَرَاءِ الْمُهَاجِرِینَ الَّذِینَ أُخْرِجُوا مِنْ دِیارِهِمْ وَأَمْوَالِهِمْ یَبْتَغُونَ فَضْلا مِنَ اللَّهِ وَرِضْوَانًا وَیَنْصُرُونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ أُولَئِکَ هُمُ الصَّادِقُونَ ﴿٨﴾ وَالَّذِینَ تَبَوَّءُوا الدَّارَ وَالإیمَانَ مِنْ قَبْلِهِمْ یُحِبُّونَ مَنْ هَاجَرَ إِلَیْهِمْ وَلا یَجِدُونَ فِی صُدُورِهِمْ حَاجَةً مِمَّا أُوتُوا وَیُؤْثِرُونَ عَلَى أَنْفُسِهِمْ وَلَوْ کَانَ بِهِمْ خَصَاصَةٌ وَمَنْ یُوقَ شُحَّ نَفْسِهِ فَأُولَئِکَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ ﴿٩﴾ وَالَّذِینَ جَاءُوا مِنْ بَعْدِهِمْ یَقُولُونَ رَبَّنَا اغْفِرْ لَنَا وَلإخْوَانِنَا الَّذِینَ سَبَقُونَا بِالإیمَانِ وَلا تَجْعَلْ فِی قُلُوبِنَا غِلا لِلَّذِینَ آمَنُوا رَبَّنَا إِنَّکَ رَءُوفٌ رَحِیمٌ ﴿١٠﴾ أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِینَ نَافَقُوا یَقُولُونَ لإخْوَانِهِمُ الَّذِینَ کَفَرُوا مِنْ أَهْلِ الْکِتَابِ لَئِنْ أُخْرِجْتُمْ لَنَخْرُجَنَّ مَعَکُمْ وَلا نُطِیعُ فِیکُمْ أَحَدًا أَبَدًا وَإِنْ قُوتِلْتُمْ لَنَنْصُرَنَّکُمْ وَاللَّهُ یَشْهَدُ إِنَّهُمْ لَکَاذِبُونَ ﴿١١﴾ لَئِنْ أُخْرِجُوا لا یَخْرُجُونَ مَعَهُمْ وَلَئِنْ قُوتِلُوا لا یَنْصُرُونَهُمْ وَلَئِنْ نَصَرُوهُمْ لَیُوَلُّنَّ الأدْبَارَ ثُمَّ لا یُنْصَرُونَ ﴿١٢﴾ لأنْتُمْ أَشَدُّ رَهْبَةً فِی صُدُورِهِمْ مِنَ اللَّهِ ذَلِکَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لا یَفْقَهُونَ ﴿١٣﴾ لا یُقَاتِلُونَکُمْ جَمِیعًا إِلا فِی قُرًى مُحَصَّنَةٍ أَوْ مِنْ وَرَاءِ جُدُرٍ بَأْسُهُمْ بَیْنَهُمْ شَدِیدٌ تَحْسَبُهُمْ جَمِیعًا وَقُلُوبُهُمْ شَتَّى ذَلِکَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لا یَعْقِلُونَ ﴿١۴﴾ کَمَثَلِ الَّذِینَ مِنْ قَبْلِهِمْ قَرِیبًا ذَاقُوا وَبَالَ أَمْرِهِمْ وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِیمٌ ﴿١۵﴾ کَمَثَلِ الشَّیْطَانِ إِذْ قَالَ لِلإنْسَانِ اکْفُرْ فَلَمَّا کَفَرَ قَالَ إِنِّی بَرِیءٌ مِنْکَ إِنِّی أَخَافُ اللَّهَ رَبَّ الْعَالَمِینَ ﴿١۶﴾ فَکَانَ عَاقِبَتَهُمَا أَنَّهُمَا فِی النَّارِ خَالِدَیْنِ فِیهَا وَذَلِکَ جَزَاءُ الظَّالِمِینَ ﴿١٧﴾ یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَلْتَنْظُرْ نَفْسٌ مَا قَدَّمَتْ لِغَدٍ وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ خَبِیرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ ﴿١٨﴾ وَلا تَکُونُوا کَالَّذِینَ نَسُوا اللَّهَ فَأَنْسَاهُمْ أَنْفُسَهُمْ أُولَئِکَ هُمُ الْفَاسِقُونَ ﴿١٩﴾ لا یَسْتَوِی أَصْحَابُ النَّارِ وَأَصْحَابُ الْجَنَّةِ أَصْحَابُ الْجَنَّةِ هُمُ الْفَائِزُونَ ﴿٢٠﴾ لَوْ أَنْزَلْنَا هَذَا الْقُرْآنَ عَلَى جَبَلٍ لَرَأَیْتَهُ خَاشِعًا مُتَصَدِّعًا مِنْ خَشْیَةِ اللَّهِ وَتِلْکَ الأمْثَالُ نَضْرِبُهَا لِلنَّاسِ لَعَلَّهُمْ یَتَفَکَّرُونَ ﴿٢١﴾ هُوَ اللَّهُ الَّذِی لا إِلَهَ إِلا هُوَ عَالِمُ الْغَیْبِ وَالشَّهَادَةِ هُوَ الرَّحْمَنُ الرَّحِیمُ ﴿٢٢﴾ هُوَ اللَّهُ الَّذِی لا إِلَهَ إِلا هُوَ الْمَلِکُ الْقُدُّوسُ السَّلامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَیْمِنُ الْعَزِیزُ الْجَبَّارُ الْمُتَکَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا یُشْرِکُونَ ﴿٢٣﴾ هُوَ اللَّهُ الْخَالِقُ الْبَارِئُ الْمُصَوِّرُ لَهُ الأسْمَاءُ الْحُسْنَى یُسَبِّحُ لَهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَالأرْضِ وَهُوَ الْعَزِیزُ الْحَکِیمُ ﴿٢۴﴾

biosta

Well-known member
انگار داشتن قدرت آزمون بزرگی ست از سوی خداوند ...

خدایا به خودت پناه می برم از مدرسی که
انتقام می گیرد نه امتحان
توقع دارد نه منصفانه
در ک ل ا س درس حضور دارد اما نه با علم به مطلب

آخرین ویرایش:
بالا