هر چه می خواهد دل تنگت بگو (تاپیکی برای بچه های آمار زیستی)

simin30

New member
download.jpg
بيساران(سمت چپ) رفت بهشت
اين عكسو من ازش گرفتم
هميشه ميخنديد

simin30

New member
1000435_10200143564447980_556599950_n.jpg
باورم نميشه كه ديگه نيستي....بيساراااااااااااااااااااااااااااان

Minaa.Gh

New member
از شیخ بهایی پرسیدند : سخت میگذرد ...چه باید کرد ؟
گفت : خودتان که میگویید سخت میگذرد ... سخت که نمیماند ! پس خدا را شکر که میگذرد و نمیماند ...

Minaa.Gh

New member
آدمها می آیند
زندگی می کنند
می میرند و میروند ...
اما فاجعه ی زندگی تو
آن هنگام آغاز میشود که
آدمی میرود اما نمی میرد!
می ماند
و نبودنش در بودن تو
چنان ته نشین میشود
که تو می میری
در حالی که زنده ای . . .

sts92

New member
این پست میزارم برای همه ی دوستایی که دعا میکنن زمان زودتر بگذره ....

"یادمان باشد زندگی همین روزهایی است که برای زود گذشتنش دعا میکنیم"

Minaa.Gh

New member
باور کن . . .
دیدن هر بامداد اتفاق ساده ای نیست . . .
خوشایند است و تکرار ناپذیر . . .
گنجشکها بیخود شلوغش نمی کنند . . . !
" روزگارت شاد "

rahele.t

New member
بزرگترین آرزوم اینه که دغدغه ها و درگیریهای ذهنیم از بین بره. بیخیالی هم خیلی خوبه:sad:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta

shayeste

New member
سلام راحله جون خدا یزرگه.این نیز بگذرد.بچه ها تو این شبا همه ی بچه های انجمن رو دعا کنید :28:

hairin

New member
سلام راحله جون خدا یزرگه.این نیز بگذرد.بچه ها تو این شبا همه ی بچه های انجمن رو دعا کنید :28:
شایسته جون راست میگه خدا بزرگه.خدا کمک همه کنه و به منم کمک کنه که دیتا پیدا کنم.انقدر سختی میکشم برای گرفتن دیتا از انجمنای مختلف که خدا میدونه،فقط میدونم زندگی روزمره ی ما ایرانیا رو هواست، رفتم انجمن بیماری های کلیوی رئیس بی سوادش اومده میگه چیکار دارین؟میگم دانشجوأم برای تحقیقاتم دیتا میخوام هنوز حرفم تموم نشده بود نمیدونین چه شارلاتان بازی درآورد،به خدا نزدیک بود اشکام بیاد،پیرمرده گفت نداریم ما هیچی نمیدیم بفرماید بیرون،هیچی بهش ندین و.... ،این فقط یک نمونش بود،رفتم انجمن سرطان بازم همین رفتارو داشتن،رفتم چنتا مرکز کاردرمانی ازینا بدتر،
افسوس که تو چنین جامعه ای زندگی میکنم،جامعه ای که رییسای بخشای مختلفش حتی دیپلمم ندارن.بیچاره ها اصلأ نمیدونن تحقیقو چطور مینویسن.

zahra68

New member
سلام به همه دوستان. عباداتتون قبول باشه
مشدی ها حرم رفتین مارو هم دعا کنین

biosta

Well-known member
شایسته جون راست میگه خدا بزرگه.خدا کمک همه کنه و به منم کمک کنه که دیتا پیدا کنم.انقدر سختی میکشم برای گرفتن دیتا از انجمنای مختلف که خدا میدونه،فقط میدونم زندگی روزمره ی ما ایرانیا رو هواست، رفتم انجمن بیماری های کلیوی رئیس بی سوادش اومده میگه چیکار دارین؟میگم دانشجوأم برای تحقیقاتم دیتا میخوام هنوز حرفم تموم نشده بود نمیدونین چه شارلاتان بازی درآورد،به خدا نزدیک بود اشکام بیاد،پیرمرده گفت نداریم ما هیچی نمیدیم بفرماید بیرون،هیچی بهش ندین و.... ،این فقط یک نمونش بود،رفتم انجمن سرطان بازم همین رفتارو داشتن،رفتم چنتا مرکز کاردرمانی ازینا بدتر،
افسوس که تو چنین جامعه ای زندگی میکنم،جامعه ای که رییسای بخشای مختلفش حتی دیپلمم ندارن.بیچاره ها اصلأ نمیدونن تحقیقو چطور مینویسن.
سلام ،
خودت می دانی اما بهرحال پیشنهاد من این هست که از طریق گروه و با هماهنگی گروه به مرکزی برای داده بروی ،
حتما" گروه ( مدیر گروه ) با سازمانی لینک هست ،
مگر میشود که چنین نباشد ، گروه شما دانشجوی دکتری ندارد که دانشجویان ارشدش در حاشیه باشند
یعنی منظورم این هست که شما دانشجویان کارشناسی ارشد سرمایه های گروه آمار زیستی دانشگاه تان هستید حتما" به شما آنقدر بها می دهند که برای داده هدایتتان کنند ،
مشخص هست که چی می خوای کار کنی یا دنبال داده هستی تا که ببینی چه طرحی میشه روش زد .؟

zahra68

New member
اقا مدیر تا هستی سوالمو بپرسم جواب بده قضیه تخمین رتبه چیه ؟؟؟ بسته شد؟؟؟

rahele.t

New member
شایسته جان ممنون از دلگرمیت:rose:آدمی نیستم که زود ناامید بشم. ولی بعضی وقتا اینقد فکرای آزاردهنده به مغز آدم فشار میاره که دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار شاید بریزن بیرون:dadad4:
هایرین عزیز با شناختی که ازت دارم میدونم موفق میشی از پس این مشکل بربیای:(40):
زهرا جان منکه دیشب توفیق نداشتم برم حرم:sad: ولی تو خونه واسه همه دعا کردم. ایشالا فرداشب میرم.

biosta

Well-known member
التماس دعا

شایسته جان ممنون از دلگرمیت:rose:آدمی نیستم که زود ناامید بشم. ولی بعضی وقتا اینقد فکرای آزاردهنده به مغز آدم فشار میاره که دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار شاید بریزن بیرون:dadad4:
هایرین عزیز با شناختی که ازت دارم میدونم موفق میشی از پس این مشکل بربیای:(40):
زهرا جان منکه دیشب توفیق نداشتم برم حرم:sad: ولی تو خونه واسه همه دعا کردم. ایشالا فرداشب میرم.
خودت می دونی جهت یاد آوری می گویم که اگر بعد از اذان مغرب بروی با درب های بسته مواجه می شوی ، حتی تو محوطه حرم هم نمی توان رفت
تو کوچه و خیابون اطراف حرم مطهر مردم فرش پهن کرده اند یا که ایستاده اند.

آخرین ویرایش:
بالا