خب عالیه جای خاصی مدنظرته برای ارشد؟
shayeste New member 2013-07-29 #702 انتخابام اینجور بودن شهید بهشتی- تهران- تربیت مدرس- شیراز- اهواز- همدان و.... اگه قبول باشم احتما جندی شاپور اهواز میشه
انتخابام اینجور بودن شهید بهشتی- تهران- تربیت مدرس- شیراز- اهواز- همدان و.... اگه قبول باشم احتما جندی شاپور اهواز میشه
S salmankhan New member 2013-07-29 #703 راستی راحله خانم وآقای بیوچکارکردن؟! من خیلی پشیمونم که واسه ارشدوقت نذاشتم:sadsmiley:
shayeste New member 2013-07-29 #704 آقای بیو که خودش ارشده حواست کجاس اون biostat هم که نگفت مارمولک فقط منو مسخره کرد گفت قبول نمیشی :sadsmiley: راحله هم یه مشکل براش پیش اومد خوب آزمون نداد میخواد فقط مشهد قبول شه.که احتمالا نیاره
آقای بیو که خودش ارشده حواست کجاس اون biostat هم که نگفت مارمولک فقط منو مسخره کرد گفت قبول نمیشی :sadsmiley: راحله هم یه مشکل براش پیش اومد خوب آزمون نداد میخواد فقط مشهد قبول شه.که احتمالا نیاره
S salmankhan New member 2013-07-29 #705 منظورم بیواستت بود! پس عجب مارمولکی بوده! ازکجامطمئنی که مشهدرونمیاره؟!
shayeste New member 2013-07-29 #706 خود راحله گفت قبول نمیشم من از درصداش اطلاع ندارم. biostat ناراحت نشی ها شوخی بات داریم دادا.میتونی بیای درصداتو بگی رفع اتهام شه راستی زهرا هم نگفت
خود راحله گفت قبول نمیشم من از درصداش اطلاع ندارم. biostat ناراحت نشی ها شوخی بات داریم دادا.میتونی بیای درصداتو بگی رفع اتهام شه راستی زهرا هم نگفت
S salmankhan New member 2013-07-29 #707 ببین من جسارت داشتم درصداموبهت گفتم.ازاین ناراحتم که به دوزبان هندی وپارسی تسلط دارم ولی زبانموتوکنکورگندزدم واقعاچرااینجورشد؟!:smiliess (13):
ببین من جسارت داشتم درصداموبهت گفتم.ازاین ناراحتم که به دوزبان هندی وپارسی تسلط دارم ولی زبانموتوکنکورگندزدم واقعاچرااینجورشد؟!:smiliess (13):
shayeste New member 2013-07-29 #710 باشه اما لطفا به این سعید نعمت الله بگو مگه میشه همه با یه لحن حرف بزنن؟مگه میشه همه فلمبه حرف بزنن؟بگو خب
باشه اما لطفا به این سعید نعمت الله بگو مگه میشه همه با یه لحن حرف بزنن؟مگه میشه همه فلمبه حرف بزنن؟بگو خب
S salmankhan New member 2013-07-29 #711 من میخام توفیلنامه یه داتان هندی عشقولانه روبنویسی بعدفیلموبسازم
shayeste New member 2013-07-29 #712 شرمنده من از فیلم هندی خوشم نمیاد. دوتا دشمن خونی در بزرگسالی میبین داداشن یهو.یا مربع عشقی و پسر پولدار و دختر فقیر و برعکس و این حرفا - - - Updated - - - من دیگه میرم.روز خوش و موفق باشی.بازم بیا این طرفا سر بزن :riz304:
شرمنده من از فیلم هندی خوشم نمیاد. دوتا دشمن خونی در بزرگسالی میبین داداشن یهو.یا مربع عشقی و پسر پولدار و دختر فقیر و برعکس و این حرفا - - - Updated - - - من دیگه میرم.روز خوش و موفق باشی.بازم بیا این طرفا سر بزن :riz304:
MAS00D New member 2013-07-29 #716 من به آمار سایت مشکوکم اگر این سایت پر از کاربر هاست پس چرا پست ها این قد تنهاست
shayeste New member 2013-07-29 #717 MAS00D گفت: من به آمار سایت مشکوکم اگر این سایت پر از کاربر هاست پس چرا پست ها این قد تنهاست کلیک کنید تا باز شود... حتما آمارگیراش کار درس نیستن :4d564ad6:
MAS00D گفت: من به آمار سایت مشکوکم اگر این سایت پر از کاربر هاست پس چرا پست ها این قد تنهاست کلیک کنید تا باز شود... حتما آمارگیراش کار درس نیستن :4d564ad6:
shayeste New member 2013-07-29 #719 حالا که شما اینجا هستین زحمت آمار گیری را بکشین بچه های ارشد فکر کنم هنوز درگیر امتخانا و درسن نمیان بقیه رو نمیدونم :smiliess (3):
حالا که شما اینجا هستین زحمت آمار گیری را بکشین بچه های ارشد فکر کنم هنوز درگیر امتخانا و درسن نمیان بقیه رو نمیدونم :smiliess (3):