هر چه می خواهد دل تنگت بگو (تاپیکی برای بچه های آمار زیستی)

biostat

New member
هميشه وقتي كم مياوردم،فشار و استرس زياد بود،اوضاع خراب بود
يا برعكس وقتي خيلي خوشحال بودم ،منتظر يه اتفاق خوب يا روز بخصوص بودم
اينجا تنها جايي بود كه آزادانه احساسم را مينوشتم.حالا يه حس خاصه
اميدوارم براي همه اونچه كه بهتره اتفاق بيفته ،گاهي وقتا پيروزي توزيع برنولي در اصل شكسته !!!!!!!!!!!!!!!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta

rahele.t

New member
هميشه وقتي كم مياوردم،فشار و استرس زياد بود،اوضاع خراب بود
يا برعكس وقتي خيلي خوشحال بودم ،منتظر يه اتفاق خوب يا روز بخصوص بودم
اينجا تنها جايي بود كه آزادانه احساسم را مينوشتم.حالا يه حس خاصه
اميدوارم براي همه اونچه كه بهتره اتفاق بيفته ،گاهي وقتا پيروزي توزيع برنولي در اصل شكسته !!!!!!!!!!!!!!!

چیه دوست قدیمی؟ الان این پست یعنی خوشحالی یا ناراحت؟ چرا تو اون یکی تاپیک پست نذاشتی؟ قبولی دیگه؟

rahele.t

New member
حق با شماست دوسته عزیز:bunnyearsmiley:

منم مثل biostat هروقت احساس میکنم دلم گرفته میام اینجا. نوشته های بچه هارو میخونم روحیه م بهتر میشه. تو هم بیا. اگه قبول شدی ایشالا بازم بیا اینجا.

babak.stat1

New member
دوستان عزیز و همراه من درخدمتم
شیرینی رو الان بدم یا بد نتیجه نهایی؟؟؟؟

ly.chavoshi

New member
سلام به همه بچه های دانشجو امیدوارم همیشه در درس هاتون موفق باشید آخه شما قراره آینده را بسازید درس را برای یادگیری و قدمی رو به جلو و آینده بخوانید و نه صرفا برای مدرک... موفق یاشید

rahele.t

New member
دوستان عزیز و همراه من درخدمتم
شیرینی رو الان بدم یا بد نتیجه نهایی؟؟؟؟

به به. عجب آدم خوش قولی هستین. اول مشخص کنین چطوری میخواین شیرینی بدین تا بگیم کی:tonguesmiley:
ساناز کجایی؟ بدو که شیرینی خورونه:4d564ad6:

sanaz

New member
به به. عجب آدم خوش قولی هستین. اول مشخص کنین چطوری میخواین شیرینی بدین تا بگیم کی:tonguesmiley:
ساناز کجایی؟ بدو که شیرینی خورونه:4d564ad6:

اومدممممم راحلهههه به به آقا بابک بالاخره پیداتون شد.راحله درست میگه اول بگین شیرینی چطور میشه ؟؟؟؟:4d564ad6:

babak.stat1

New member
اومدممممم راحلهههه به به آقا بابک بالاخره پیداتون شد.راحله درست میگه اول بگین شیرینی چطور میشه ؟؟؟؟:4d564ad6:

دوستان چشم شیرینی تون محفوظ اما بیاید قبلش اون ناشناسی که نمرش 170 شد و پیدا کنیم.
بالاخره باید رتبه بالای انجمنو بشناسیم دیگه

sanaz

New member
منم مثل biostat هروقت احساس میکنم دلم گرفته میام اینجا. نوشته های بچه هارو میخونم روحیه م بهتر میشه. تو هم بیا. اگه قبول شدی ایشالا بازم بیا اینجا.

منم همینطور درسته این محیط مجازیه ولی با خوندن پست های بچه ها خیلی وقتا آروم شدم.انشالله همه موفق باشن

babak.stat1

New member
یادتونه تو تاپیک نظرات یه کاربری میگفت تو سنا رتبه 1 و تو آمار ریاضی 19 آورد من فکر کنم اون باشه

sanaz

New member
آره کاملا یادمه.میتونه یه گزینه مطمئن باشه جناب بیو راهنمائی نمیکنین؟

babak.stat1

New member
راجبه سوال 37 تحقیق و پرس و جو یادتون نره؟؟؟؟
جون من میگم گزینه ج جوابه

biosta

Well-known member
دوستان چشم شیرینی تون محفوظ اما بیاید قبلش اون ناشناسی که نمرش 170 شد و پیدا کنیم.
بالاخره باید رتبه بالای انجمنو بشناسیم دیگه
نمره اش رو دوباره که حساب کردم 173 شده بود و اشتباه 170 محاسبه شده بود بعد از کلید نهایی نمره اش بیشتر هم میشه .
اما نمیاد پست بگذاره نمی دونم چراااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرکار میره احتمالا" وقتش محدود هست .

sanaz

New member
نمره اش رو دوباره که حساب کردم 173 شده بود و اشتباه 170 محاسبه شده بود بعد از کلید نهایی نمره اش بیشتر هم میشه .
اما نمیاد پست بگذاره نمی دونم چراااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرکار میره احتمالا" وقتش محدود هست .

هر کسی که هستند واقعا کارشون درسته و امیدواریم بالاخره بشناسیمشون چون دس بردار نیستیمااااااااااااااااااااااا:ad54ad:

babak.stat1

New member
خ�Œ�„�Œ خ�ˆشحا�„�… ک�‡ رتب�‡ �‡ا�Œ خ�Œ�„�Œ خ�ˆب ک�†ک�ˆر عض�ˆ ا�†ج�…�† �ˆ با �‡�… د�ˆست �‡ست�Œ�…. ک�‡ �…�† �‡ر �†�Œ �…�Œکش�… از �‡�…�Œ�† زبا�† �…�Œ کش�….
ا�Œ�† د�ˆست �†اش�†اس س�ˆا�„ 7 �ˆ 61 درست زد�‡ �Œا غ�„ط�Ÿ�Ÿ�Ÿ�Ÿ

آخرین ویرایش:
بالا