هر چه می خواهد دل تنگت بگو (تاپیکی برای بچه های آمار زیستی)

biosta

Well-known member
ببخشید کاش بیکار بودم و فقط تایپ می کردم و دنبال جواب سوالات شما می رفتم

دوستان اگر که گاهی چشمم رو بر روی سوالات درسی شما می بندم نه این که واقعا" سوالات شما جواب نداشته باشه
چون بیشتر وقت گیر هست و من خودم هم درس دارم و جواب دادن به بعضی سوالات حسابی وقتم رو میگیره پس حتما" دوستانی دیگر برای سوالات شما در
http://olumpezeshki.ir/forum/thread4516-12.html#post201106
جواب خواهند گذاشت .

biosta

Well-known member
روزی پایه این کامپیوتر شهید میشم از وقتی که قبول شدم نصف زمان مطالعه ام با کامپیوتر بوده .
انگار کامپیوتر و لب تاپ وسیله ی آموزشی هستند که بدون آن اصلا" نمی توان تحصیل کرد .

biosta

Well-known member
نمیدونم وقتی این شعر رو چند سال قبل گفتم شاید مثل الان حالم داغون بوده

سرزنش بیخبران
شیرین شراب جان و لبان جان نداشت
شیرین به خواب فرهاد مگرگمان نداشت
دانی آئین سپهر تیرفکندن است و لیک
تیر قضا چپ و راست ما را امان نداشت
عمر چون می بری زنهار چه می خری
بازار دهرهیچ متاع به رایگان نداشت
گندم چو زر به همت دستان می دهند
این چرخ سفله به خانه هیچ مهمان نداشت
آخر به کید و مَکر سوی این و آن شدیم
در راه کج شدیم ، دل ره پیچان نداشت
صدگز ره ست میان کرده و ناکرده
ای کاش جهان رهی به شیطان نداشت
آسمان دگر قطره ای باران نداشت
کز دیده ما سیلاب پایان نداشت
گه شفق بسی تیغ آسمان جفاست
جز حق کسی مگر سینه عریان نداشت
درزی ایام جامه اش گریبان نداشت
عمرچون توسنی ست که عنان نداشت
گر ما نمی شدیم خریدار رنگ و بوی
دیو هوا بر رهگذر ما دکان نداشت
جودی بکن زهمت وجود خویش
دولت همابه خواب و خیال آستان نداشت
از دل جان شدیم و برگِل میان شدیم
روی بتان جز دل مگر مکان نداشت
هزار سخن نیست چو گویائی عمل
هزار بیان هیچ چو دل کیان نداشت

sara11

New member
سلام بچه ها خوبید؟

راستش یکمی نامیدم بعضی تستهای رگرسیون و ناپارامتر چیزی یادم نمونده بنظرتون چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:65d6a5d6s:

biosta

Well-known member

درسته محیط مجازیه اما وابستگی به ایجاد میشه کجایی biostat -راحله کجای شما امید من برای رتبه های زیر 20 بودید .
( راحله که مادرش مریض شد و بیمارستان رفت وگر نه که یک کامپیوتر تو آزمایشگاه آمار زیستی مشهد براش نگه داشته بودم :sadsmiley::sad:)
سال قبل موقع کنکور چقدر این انجمن امار زیستی شلوع بود بیشتر از 10 تا از بچه هایی که تو انجمن آمار زیستی پست می گذاشتند ارشد قبول شدند هنوز نوشته هایشان تو ذهنمه!!!!!!شما دوستانی که امسال کنکور دارید قبول میشوید مثل بچه های انجمن در سال قبل

به به خانم شایسته یا به قول راحله خانم مائده .
خوشحال شدم که آمدی به انجمن خودت از قدیمی ها فقط تو موندی اون وقت میای لایک میکنی و میری این طوری منم از این سایت و از این انجمن دلسرد میشم .
بیا دو تا پست بزار. برای کنکور کارت ندارم انتخاب خودت هست که چکار کنی . کنکور رو که اصلا" بیخیال!!!! در مورد آخرین رمان و داستانی که خوندی بگو.
اهواز آب و هواش چطور هست بیا فقط یک چیزی بگو !!!!!!!!
ببین من دیگه این طوری نیستم !!!! :smiliess (2):

biosta

Well-known member
سلام بچه ها خوبید؟

راستش یکمی نامیدم بعضی تستهای رگرسیون و ناپارامتر چیزی یادم نمونده بنظرتون چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:65d6a5d6s:

سلام اگر من رو جزو اون بچه ها حساب می کنید پس جواب می دهم که
مگر تست ها رو حفظ می کنید ( موارد استثنا وجود داره ولی این راه یاد گیری اصلا" مناسب نیست )
اگر که به تازگی درس هایی که گفتید را خواندید و یادتان نیست نگرانی نداره
اما اگر خیلی وقت هست که خواندید ومرور نکرده اید و یاد تان نیست نگرانی داره
برای من هم فرارترین درس ناپارامتری بود کلا" تو دانشجوهایی که من دیدم قبول شدند اغلب ناپارامتری را ضعیف هستند اما رگرسیون رو قوی هستند .
دوستان تو درس های کاربردی به خودم جرات می دهم بگویم مهمترین درس تان تو ارشد آمار زیستی شاید رگرسیون باشه چون پایه اغلب درس های دیگر مقطع ارشد امار زیستی هم هست .

sara11

New member
دیروز نگاه میکردم انگاری اصلا رگرسیون نخوندم قبلنها خوب میتونستم بزنم
....

از امروز زمان استراحتمو زیاد میکنم وبه نکات مثبت فکر میکنم مطمئنم که جواب تستها رو میدونم ... با توکل به خدا مطمئن باشیم که زحمت بیخودی نکشیدیم تو این مدت ....:smilies-azardl (113:thanks:

sts92

New member
دیروز نگاه میکردم انگاری اصلا رگرسیون نخوندم قبلنها خوب میتونستم بزنم
....

از امروز زمان استراحتمو زیاد میکنم وبه نکات مثبت فکر میکنم مطمئنم که جواب تستها رو میدونم ... با توکل به خدا مطمئن باشیم که زحمت بیخودی نکشیدیم تو این مدت ....:smilies-azardl (113:thanks:

نگران نباش همه همین احساس رو دارن فقط شما نیستید
من هم تو تیم شمام
اما خدا بزرگه بقول دوستم هیچی تلاشی رو زمین نمیمونه
موفقیت بزرگ اینه که ادم از عملکرد خودش راضی باشه
و جای هیچ افسوسی برای خودش باقی نگذاره
حتی اگه نتیجه دلخواه نباشه هر اتفاقی نهایتا به نوعی به نفع خود ماست شک نکن

hairin

New member

درسته محیط مجازیه اما وابستگی به ایجاد میشه کجایی biostat -راحله کجای شما امید من برای رتبه های زیر 20 بودید .
( راحله که مادرش مریض شد و بیمارستان رفت وگر نه که یک کامپیوتر تو آزمایشگاه آمار زیستی مشهد براش نگه داشته بودم :sadsmiley::sad:)
سال قبل موقع کنکور چقدر این انجمن امار زیستی شلوع بود بیشتر از 10 تا از بچه هایی که تو انجمن آمار زیستی پست می گذاشتند ارشد قبول شدند هنوز نوشته هایشان تو ذهنمه!!!!!!شما دوستانی که امسال کنکور دارید قبول میشوید مثل بچه های انجمن در سال قبل

خوشحال شدم که آمدی به انجمن خودت از قدیمی ها فقط تو موندی اون وقت میای لایک میکنی و میری این طوری منم از این سایت و از این انجمن دلسرد میشم .
بیا دو تا پست بزار. برای کنکور کارت ندارم انتخاب خودت هست که چکار کنی . کنکور رو که اصلا" بیخیال!!!! در مورد آخرین رمان و داستانی که خوندی بگو.
سلام
ببخشید مگه برای مادر راحله جون مشکلی پیش اومده؟
من خیلی نگرانش شدم ممکنه بگید حالشون چه طوره؟از چه زمانی این مشکل پیش اومده؟
واسه کنکور آمادگی داره؟کنکورشو میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shayeste

New member

سلام :riz304:
والا من میام مرتب اینجا سر میزنم.از مطالب مفید هم استفاده کردم. اما آقا امید دیدی آدم هر چی میخواد از یه چیزی فرار کنه بدتر میشه؟منم هی خواستم حواشی و کتاب غیر درسی و .. بذارم کنارو گذاشتم کنار فعلا؛ اما از اونطرف هی مشغله جدید واسم درس شد.امیدوارم مامان راحله هم خوب شه.راحله اصن ناامید نباش هممون مشکل داریم

biosta

Well-known member
سلام
ببخشید مگه برای مادر راحله جون مشکلی پیش اومده؟
من خیلی نگرانش شدم ممکنه بگید حالشون چه طوره؟از چه زمانی این مشکل پیش اومده؟
واسه کنکور آمادگی داره؟کنکورشو میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب سوالات رو اگر خودش خواست و آمد در انجمن بنویسه بهتره:sad:

biosta

Well-known member
هرچی میخواهد دل تنگت بگو

نگاهم به اولین پست گذاشته شده در تاپیک http://olumpezeshki.ir/forum/thread2544.htmlرا افتاد این تاپیک را راحله ایجاد کرد بود .
اما خودش تا پایان خط به علت مشکلاتی که برایش پیش آمد نتوانست بیاید .
امیدوارم هنوز هم انگیزه هایش را داشته باشد سن برای کنکور مطرح نیست
دو تا از همکلاسی هایم در ارشد 31 و 36 سال سن دارند .
وقتی که بخواهیم می توان شروعی دوباره داشت هنوز هیچی تموم نشده

sts92

New member
سلام
امتحان چطور بود؟
واسه من سخت بود یا واسه همه؟
یکی بگه
تو حوزه امتحان هیچ کسی راضی نبود
من خیلی نگرانم
خیلی..........
خودم از تلاش خودم راضی بودم اما انتظار م بیشتر از این بود...........
فک کنم باید بشینم واسه سال آینده بخونم:sad:

این حالت رو اغلب داوطلبان بعد از کنکور دارند که گمان می کنند خوب ندادند
به لینک زیر جهت صحبت با دیگر رقیبانت مراجعه کن .
http://olumpezeshki.ir/forum/thread7026.html#post208289

آخرین ویرایش توسط مدیر:

biosta

Well-known member
هر شروعی پایانی داره با تلاشی که کردید و به امید خدا ارشد شروعی دیگر برای شما باشد .

با اتمام جلسه کنکور کارشناسی ارشد سال 92 من هم فعلا" به تاریخ انقضا ام در این سایت رسیدم به نظر میرسه ماموریت و تعهد من در کمک به دوستاران علم به خصوص امار زیستی در این سایت کم و بیش به پایان رسیده باشد
خوب دیگه فکر می کنم وقتش رسیده باشه .
منتظر بودم که کنکور برگزار شود تا بعد دیگه کمتر بیام سایت وسط راه رها کردن و رفتنم درست نبود
نوشته های من اما باقیست به خصوص در انجمن امار زیستی امید هست نوشته هایم راهنمای داوطلبان دیگر هم باشد .
به ندرت میام سایت ( شاید برای کنکور دکتری به طور جدی به سایت برگردم نمی دانم )
از این که ( در مدت یک سال که به خانواده بزرگ علوم پزشکی دات کام پیوستم ) عده ای را با نوشته هایم رنجاندم عذر می خواهم .
از این که کم کاری کردم بخصوص تو تاپیک اشکالات درسی آمار ( آخه وقتم رو زیاد می گرفت ) عذر می خوام .
عذر می خوام که از این که اون جا ها که باید سکوت می کردم پست گذاشتم .
عذر می خواهم که گاهی :smiliess (2):میشدم ( آخه گاهی دیگه خیلی سوالات که می پرسیدند تکراری میشد .)
وقت و زمانی که در این سایت گذاشتم به نظرم اتلاف زمان نبود چرا که
کمک کردم و خودم هم یاد گرفتم از نوشته های علمی و غیر علمی تان
به نظرم نوشته هایم باعث موفقیت بیشتر داوطلبان کنکور میشد و این برام خیلی خیلی مهم بود
انگیزه ای اصلی ام در بودن و ماندن در این سایت کمک به داوطلبان کنکور بود بیشتر پست هایم نیز همین را می گوید .
( خدایا خودت به خوبی می دونی نیتم از بودن در این سایت چی بوده )
با خودم می گفتم موفقیتت در کنار موفقیت دیگران خوشحالیت در کنار خوشحالی دیگران
با خودم می گفتم امید به انجمن نیا مطلبی ننویس اما اگر وقت گذاشتی یادت باشه هیچ طلبی از کسی نداری به اختیار خودت اینجا هستی
اگر هم مطلبی می نویسی برای رضای خدا بنویس
با خودم می گفتم اطلاعاتت را در اختیار دیگر داوطلبان قرار بده تا جاده موفقیت برایشان کمتر دست انداز داشته باشد
بهرحال قبول که بشوید من هم پاداشم را گرفتم آن موقع به اندازه ی قبولی خودم لذت خواهم برد .
با خودم میگفتم خدا دوستت داره که تو کمک حال دیگرانی که نیتشان خوب هست قرار داده
امید ست که بعد از قبولی شما هم در حد خودتان به داوطلبان جدی که می خواهند کنکور شرکت کنند کمک کنید .

bakhshi

New member

با اتمام جلسه کنکور کارشناسی ارشد سال 92 من هم فعلا" به تاریخ انقضا ام در این سایت رسیدم به نظر میرسه ماموریت و تعهد من در کمک به دوستاران علم به خصوص امار زیستی در این سایت کم و بیش به پایان رسیده باشد
خوب دیگه فکر می کنم وقتش رسیده باشه .
منتظر بودم که کنکور برگزار شود تا بعد دیگه کمتر بیام سایت وسط راه رها کردن و رفتنم درست نبود
نوشته های من اما باقیست به خصوص در انجمن امار زیستی امید هست نوشته هایم راهنمای داوطلبان دیگر هم باشد .
به ندرت میام سایت ( شاید برای کنکور دکتری به طور جدی به سایت برگردم نمی دانم )
از این که ( در مدت یک سال که به خانواده بزرگ علوم پزشکی دات کام پیوستم ) عده ای را با نوشته هایم رنجاندم عذر می خواهم .
از این که کم کاری کردم بخصوص تو تاپیک اشکالات درسی آمار ( آخه وقتم رو زیاد می گرفت ) عذر می خوام .
عذر می خوام که از این که اون جا ها که باید سکوت می کردم پست گذاشتم .
عذر می خواهم که گاهی :smiliess (2):میشدم ( آخه گاهی دیگه خیلی سوالات که می پرسیدند تکراری میشد .)
وقت و زمانی که در این سایت گذاشتم به نظرم اتلاف زمان نبود چرا که
کمک کردم و خودم هم یاد گرفتم از نوشته های علمی و غیر علمی تان
به نظرم نوشته هایم باعث موفقیت بیشتر داوطلبان کنکور میشد و این برام خیلی خیلی مهم بود
انگیزه ای اصلی ام در بودن و ماندن در این سایت کمک به داوطلبان کنکور بود بیشتر پست هایم نیز همین را می گوید .
( خدایا خودت به خوبی می دونی نیتم از بودن در این سایت چی بوده )
با خودم می گفتم موفقیتت در کنار موفقیت دیگران خوشحالیت در کنار خوشحالی دیگران
با خودم می گفتم امید به انجمن نیا مطلبی ننویس اما اگر وقت گذاشتی یادت باشه هیچ طلبی از کسی نداری به اختیار خودت اینجا هستی
اگر هم مطلبی می نویسی برای رضای خدا بنویس
با خودم می گفتم اطلاعاتت را در اختیار دیگر داوطلبان قرار بده تا جاده موفقیت برایشان کمتر دست انداز داشته باشد
بهرحال قبول که بشوید من هم پاداشم را گرفتم آن موقع به اندازه ی قبولی خودم لذت خواهم برد .
با خودم میگفتم خدا دوستت داره که تو کمک حال دیگرانی که نیتشان خوب هست قرار داده
امید ست که بعد از قبولی شما هم در حد خودتان به داوطلبان جدی که می خواهند کنکور شرکت کنند کمک کنید .

:applause:
vaghean be hese zibaye ensaniyatetun tabrik migam
das marizad bar taribiyat khanevadatun

enshalah harja hastid ba in ghalbe saf movafagh va piruz bashid

faghat maei ke baraye sale dige ayande mishim tanha nazarid

lezat bordam az neveshtehaye zibaye shoma:rose:

biostat

New member
biosta عزيز از همه كمكها،راهنمايي ها،همراهي ها،دغدغه ها و ... به خاطر همه چيز ممنون. درسته كه اين روزاي اخر شاغل شدم و نتونستم بيام سايت يا مطلبي نمي نوشتم اما هر بار وقت داشتم فقط ميومدم تا جديدترين مطلب هايي كه مينوشتي را بخونم .واقعا بهم انرژي ميداد. از اين كه يك سال همراهمون بودي واقعا" ممنون.(دمت گرم دادا :rose:)

آخرین ویرایش:
بالا