Minaa.Gh
New member
شما این سگو هدیه گرفتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اندازه ی دمپایی که بود هدیه گرفتم! الان شده اینقدی!
شما این سگو هدیه گرفتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها ! آواتارم عکس "بیسکات" بهترین هدیه ای که تا به امروز گرفتمه^_^
خوبه، اما من اصلا حیوان خونگی دوست ندارم
خوبه، اما من اصلا حیوان خونگی دوست ندارم
سلاممممممم
منم همینطور
ولی تو حیاطمون یه سگ بذرگ داریماااااااااااا
هرکسی یجوریه دیگه! من که خیلی دوس دارم!!!
سلاممممممم
منم همینطور
ولی تو حیاطمون یه سگ بذرگ داریماااااااااااا
سگ بززززرگ هم دوس دارم!!! گربه هم دوس دارم؛ جوجه هم دوس دارم! همستر هم دوس دارم؛خرگوش هم دوس دارم! پرنده ها رو هم دوس دارم^_^ اونایی که حیواناتو دوس ندارن رو دوس ندارم زیاد ! خخخخخ
نکه حیون دوست نداشته باشم
من فقط دوست ندارم نگهش دارم؛ هرچیزی جای خودش زیباست
نکه حیون دوست نداشته باشم
من فقط دوست ندارم نگهش دارم؛ هرچیزی جای خودش زیباست40):
بله بله متوجه شدم^__^
من از بچگی حیوون خیلی دوس داشتم! کلا حس ترحمم نسبت به حیوونها خیلی زیاده!!! شاید عجیب باشه یه دختر از هیچ حیوونی نترسه! ولی از حشره ها چندشم میشه؛از خزندگان هم اصلا خوشم نمیاد!
آخه گفتی دوسم ندالی:sad:
من از بچگی کلاغ و گنجشک و گاو و گوسفند و الاغ و اسب وبز و شتر و شترمرغ و غاز و اردک و بوقلمون و ...اینا رو از خیلی نزدیک دیدم
اما من از شترمرغ بیشتر از خزندگان میترسم
من تا حالا از نزدیک ندیدم شترمرغ و بوقلمون رو! ولی چند روز پیش یه گنجشک مستقیم اومد خورد به پنجره ی اتاقم! ترسیدم!اولش نفهمیدم چیه! رفتم دیدم یه گنجشک خوشگل گیج و منگ افتاده رو زمین! گرفتمش آوردم تو خونه! جلو اسپلیت گذاشتم خنک شه! حالش بهتر شد ولی نمیتونست پرواز کنه! براش لونه درست کردم تا فرداش ازش پذیرایی کردم! فرداش دیدم تو لونه اش خوابیده! همین که گرفتمش پرواز کرد و رفت!! خخخخخ ^_^ بابام همش میگفت دست نزن مریض میشی! ولی کلی خوشحال شدم حالش خوب شد
من جوجه گنجشک بی پر هم دیدم
اینقد چندشه
منم توو مستند دیدم! قشنگه که!!
مینا خانم پس سگت چی شد؟
:smiliess (5):منم توو مستند دیدم! قشنگه که!!
:smiliess (5):
وای تو دستت بگیری قلبش تند تند میزنه بعد اینقد پوستش نازکه که دل و روده اش معلومه
آخی^_^ چه قشنگ تشریح کردیش!! دمت گرم^_~
حالا از این چیزا بگذریم ، تو درس میخونی احیانا؟
نه اصلا:14:
فقط امار بهبودیان رو خوندم:smiliess (9):