هر چه می خواهد دل تنگت بگو (تاپیکی برای بچه های آمار زیستی)

Minaa.Gh

New member
یکی زود به ستوه می آید، زود می رنجد ، زود می رود، زود برمی گردد...
یکی ه ستوه نمی آید، نمی رنجد ، دیر می رود، برنمی گردد. . .

Minaa.Gh

New member
با همه چیز درآمیز و با هیچ چیز آمیخته نشو ؛
در انزوا پاک ماندن نه سخت است و نه با ارزش ...
شریعتی

Minaa.Gh

New member
به یک جایی از زندگی که رسیدی ، میفهمی رنج را نباید امتداد داد... باید مثل یک چاقو که چیزها را می برد و از میانشان می گذرد
ازبعضی آدمها بگذری و برای همیشه تمامشان کنی . . .

Sama7

New member
تلفن زنگ زد ، دو بار ، سه بار
عاقبت خسته شد از این تکرار
کاش من خسته می شدم چون او
می گذشتم ز وعده ی دیدار ...

Sama7

New member
توی قاب خیس این پنجره‌ها
عکسی از جمعه‌ ی غم‌گین می‌بینم
...

Sama7

New member
نمی توان سینه ای را شکافت
و دید
تا چه اندازه درد
در انسان ته نشین شده است

باید ضربه را خورد
باید دور شد وَ رفت.

زخم های امسال
اصابتِ دردهایی ست
که دو سالِ پیش خورده ایم.

shayeste

New member
به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ،
غصه هم می گذرد.
(سهراب سپهری)

کرهانی

New member
دیگه خیلی وقته که دل تنگم چیزی نمیخواد:sadsmiley:
بسکه خواست و نشد
طفلی دیگه قانع شده
همینکه آدمای اطرافش شاد باشن کافیه
حرفای دل من دیگه شدن درد دل:sad:

yekta_63

New member
دوستان سلام
هر یک از شما ممکن است مدارکی را گم کرده باشید و تا بحال پیدا نشده باشد. یک سایت اینترنتی بسیار مفید توسط شرکت پست ایجاد شده است
که هر مدرکی که پیدا شده باشد و به اداره پست ارسال شده باشه را در آن اعلام میکند لطفا به آدرس زیرمراجعه کنید و نام و یا نام خانوادگی
خود یا آشنایان خود را در آن جستجو کنید تعداد زیادی مدارک پیدا خواهید کرد ! من یک ماه پیش شناسنامه و کارت ملی را گم کردم خوشبختانه از طریق فردی ناشناس به صندوق پست انداخته شده بود و اداره پست مشخصات ان را در سایت اعلام کرد من هم با مراجعه به پست منطقه توانستم سریع مدارکم را بگیرم. لطفا اطلاع رسانی کنید.ضمنا توصیه کنید اگر کسی هر مدرکی پیدا کرد در صندوق پست بیاندازد تا در این سایت ثبت شود.

سامانه مديريت اطلاعات اشيا و مدارك پيداشده
بچه ها یه چیزی خیلی جالب بود برام که من متاسفانه کارت ملیم رو گم کردم و رفتم همین سایتی که دوستمون معرفی کردن و دیدم 1مورد آمد پیدا شده تمام مشخصات(نام ونام خانوادگی،نام پدر،ش ش)یکی بود فقط کد ملی فرق میکرد....حالا فتو از کارت ملی دارم برا ثبت نامم اصل شناسنامه رو ببرم گیر که نمیدن به نظرتون؟

biosta

Well-known member
بچه ها یه چیزی خیلی جالب بود برام که من متاسفانه کارت ملیم رو گم کردم و رفتم همین سایتی که دوستمون معرفی کردن و دیدم 1مورد آمد پیدا شده تمام مشخصات(نام ونام خانوادگی،نام پدر،ش ش)یکی بود فقط کد ملی فرق میکرد....حالا فتو از کارت ملی دارم برا ثبت نامم اصل شناسنامه رو ببرم گیر که نمیدن به نظرتون؟

سلام خانم خسروی ، به نظرم نه ، ایراد ندارد ، یک چند تا فتو از فتوتان داشته باشید

Sama7

New member

از ما که اصل نخواستن،ایشاا... که مشکلی پیش نمیاد :)
به سلامتی :rose:

Sama7

New member
گفته بودی چه کسی غیر تو دارد
این همه فاصله از منزل یارش؟

برج آزادی و دامان بلندش
برج میلاد و کلاه لبه دارش!
:dadad4:

کرهانی

New member
این روزا دنبال یه کمپ ترک اعتیاد میگردم
میخوام ترک کنم این زندگی رو که از روی عادته:motat: