هدفتون چیه !! الان چیه آینده چیه؟؟

obstetrician88

New member
هدف فعلی:قبولی در امتحان comperehensive و گرفتن مدرکم از دانشگاه.......
و تلاش برای قبولی ارشد.............

و تا سال آینده این موقع هم کار کردن و سرکار رفتن و هم ارشد همزمان با هم...که یه پام دانشگاه باشه یه پای من سرکار رفتن و تلاشهای زیاد

هدف آیندم....::::::کخدمت به مردم.........تلاش برای رسیدن به زندگی که واقعا در آن آرامش از همه نظر داشته باشم و زندگی که سرشار از عشق به خدا هرروز بیش از دیروز...سرشار از محبت ...و داشتن قلب پاک باشه

بتوانم بهترین برای به جا آوردن بندگی برای خدا که میدونم هرچی تلاش میکنم بازم بنده حقیری هستم............بهترین برای خدمت به خانوادم و جبران کردن همه زحمتهای خانواده ارجمندم...بهترین برای یادکردن از دوستانم.............
بهترین برای کمک به مردم باشم
و بهترین در حرفه

همه این هدفها قدم به قدم به دست میاد و از خدا میخاهم نظم برقرار کنه و همه این آرزوها را به دست بزرگ الهی میسپارم...تا هرجور که صلاح میدونه با تاخیر یا زود به منم نگاه کنه..................................

برای همه عزیزان بهترین ها رو آرزو میکنم
با احترام

maxin

Well-known member
هدف:ارشد.دکترا ویه دانشمند عالی.
واقعیت:هزارجور مشکل وفشار روم هست ک اگه کسی دیگه بود لیسانسم نمی تونس بگیره.
واسه ادامه دادن: گرگا ایستاده می میرند...

آخرین ویرایش:

simin69

New member
همه هدفمون همینه
اینکه هر کسی یه هدفی فعلآ داره و یه هدفی هم داره که میگه آخرش به اینجا برسم منظورم اون بود
واضح ج بدین ممنون
باشه مهمترینش اینه که بتونم نوبل رو بگیرم:thumbsupsmileyanim:

biologisst

New member
هدف ارشد و دکترا رو که اکثرا دارن منم مثل بقیه! و یه هدف بزرگ دیگه هم دارم اونم اینه که یه پیانیست عالی و معروف بشم:a2d3:
(البته یه هدف دیگه هم دارم اونم کشتن یه نفره!!!):motat:

من از همین تریبون اعلام میکنم که برای عملی کردن هدف آخری زندگیت میتونی روی کمک منم حساب کنی!:smilies-azardl (113

من ازتون یه هدف فعلی خواستم یه هدف نهایی توی زندگیتون ............!!
چرا واضح نمیگید نمیدونم !!
خب اولین و نزدیک ترین هدفم قبولی توی کنکور امساله. ان شالله سال دیگه به بچه های خوب ارشد دانشگاه های خوب بپیوندم و روی پروژه های مورد علاقم کار کنم.
همین طور خانوادم رو شاد و سلامت ببینم..این یکی از بهترین آرزوها و اهدافم هست .این که بتونم و سعی کنم همیشه کنار هم باشیم واحساس خوشبختی کنیم.:28:

TUMS

Well-known member
من از همین تریبون اعلام میکنم که برای عملی کردن هدف آخری زندگیت میتونی روی کمک منم حساب کنی!:smilies-azardl (113

خب اولین و نزدیک ترین هدفم قبولی توی کنکور امساله. ان شالله سال دیگه به بچه های خوب ارشد دانشگاه های خوب بپیوندم و روی پروژه های مورد علاقم کار کنم.
همین طور خانوادم رو شاد و سلامت ببینم..این یکی از بهترین آرزوها و اهدافم هست .این که بتونم و سعی کنم همیشه کنار هم باشیم واحساس خوشبختی کنیم.:

در مورد اون هدفت که از همین تریبون اعلام میکنی باید بگم خداوند شر دشمنان اسلام را به خودشان باز میگرداند !!! :25r30wi::25r30wi:
در مورد قبولی و خوشحال کردن خانوادت هم از خدا میخوام عملی بشن ولی
در مورد اون که روی پروژه مورد علاقه ات کار کنی باید بگم اینجا ایرانه !!:25r30wi:

k-b

New member

در مورد اون هدفت که از همین تریبون اعلام میکنی باید بگم خداوند شر دشمنان اسلام را به خودشان باز میگرداند !!! :25r30wi::25r30wi:
در مورد اون که روی پروژه مورد علاقه ات کار کنی باید بگم اینجا ایرانه !!:25r30wi:

ایمونو تو تاپیک زدی از بقیه اهدافشون رو بپرسی بعد که گفتن بنده خداها رو نا امید کنی بگی که نمیشه؟!!!:25r30wi:
حالا من و بیو سعی خودمون رو میکنیم واسه کشتن اون طرف!!! خدا با ماست، نمیدونی بدون!!!

..RANA..

New member
الان : آرامش توی همه کنار و گوشه ی زندگیم.......
آینده : آرامش توی همه کنار و گوشه ی زندگیم.......

hirkania

New member
سلام
الان که واقعا و عملا الاف کنکور
بعدا هم خدا میدونه ...............ولی هدف دکتر شدن وخدمت به مردم تا حد توان

Fariba 90

New member
هدفم تکراری مثل بقیه ی بچه ها که گفتن.اولین و مهترین هدفم در حال حاضر قبولی تو ارشد سال آینده اس.بعد از اون هم تا ببینیم خدا چی میخواد...!:tonguesmiley:
دیگه همینطور میرم تا دکترا و ...!مگه یکی جلوی منو بگیره!وگرنه همینطور ادامه میدم!:25r30wi:

sara77

New member
من اول قبولی تو ارشد
بعد برم مدرک ارایشگری ببینم یه ارایشگاه تاپ بزنم که خعلی ددوس دارمممممممممم

parastar tbz

New member
هدف فعلیم: فراموش کردن یک سری از خاطرات و مشکلات و خوندن درس/هدف کلی: ادامه تحصیل و زندگی موفق داشتن

biologisst

New member

ممنون از امیدواریت ان شالله :sasjap:
عــــجـــــب...اول این که از کی تا حالا اون شخص مورد نظر کشتن ما حالا از ناحیه ی اسلام هست؟ اصن چه کسی و با چه منطقی این برچسب اسلام رو بهش چسبونده؟ الله اعلم!!!!!!
دوم این که بگم تا جایی که توی عنوان زدن و من و بقیه میدونیم والا قرار بود آرزو ها و اهداف گفته بشه...نه اینکه جواب به آرزو ها و اهداف دیگران ذکر بشه!!!!
سوم این که آدم وقتی وطن خودش یعنی ایران را قبول نداشته باشه تا کره ی مریخ هم بره موفق نمیشه که نمیشه.
از ماست که بر ماست.:smiliess (3):

TUMS

Well-known member
ممنون از امیدواریت ان شالله :sasjap:
عــــجـــــب...اول این که از کی تا حالا اون شخص مورد نظر کشتن ما حالا از ناحیه ی اسلام هست؟ اصن چه کسی و با چه منطقی این برچسب اسلام رو بهش چسبونده؟ الله اعلم!!!!!!
دوم این که بگم تا جایی که توی عنوان زدن و من و بقیه میدونیم والا قرار بود آرزو ها و اهداف گفته بشه...نه اینکه جواب به آرزو ها و اهداف دیگران ذکر بشه!!!!
سوم این که آدم وقتی وطن خودش یعنی ایران را قبول نداشته باشه تا کره ی مریخ هم بره موفق نمیشه که نمیشه.
از ماست که بر ماست.:smiliess (3):

باشه دیگه اهداف را منطقی نمیکنم
در مورد اینکه گفتم اینجا ایرانه
مگه دروغ گفتم !!! اینجا ایرانه خوب
و اما بعد
من بدی اینجا ینی ایران را نگفتم بعد هم اگه هم میگم اشتباه نمیگم اگه دوس داشتین کلی براتون دلیل میارم
و در آخر وقتی اومدی ارشد و خواستی کاراتو انجام بدی اونوقت میدونی وقتی میگم اینجا ایرانه اشتباه نگفتم........
فقط یه موردش را میگم
قانون جدید در مورد بچه های ژنتیک
کسی که پزشکی میخونه فقط 2 واحد ژنتیک پاس میکنه دقت کن فقط پاس میکنه بعد یه نفر که دکترای ژنتیک پزشکی میگیره حداقل 7 سال ژنتیک پزشکی میخونه بگو خوب !!!
حالا اینجا ایرانه و اونی که فقط 2 واحد پاس کرده میتونه مشاوره ژنتیک داشته باشه و اونی که 7 سال دقت کن 7 سال ژنتیک پزشکی خونده نمیتونه
بله اینجا ایرانه !!!
به امید موفقیت های روز به روز کشورم

آخرین ویرایش:

هانیه

Well-known member
من میخام وزیر بهداشت شم بعدش حق بچه های ژنتیک میکروب ایمونو هماتو رو به خودشون برگردونم اینم هدف منه بهش میرسم میدونم

faranak.p

New member
هدف بعدی من فوق لیسانسه
و هدف کلیم اینه ک عضو هیات علمی رشتم بشم
با توجه ب اینکه هنوز ترمک هستم فعلا فکرم درگیر الف شدنه
ک با وجود سه واحد زبان درکنار استاد کار گزار عزیز بعیده!

padide

New member
اگه چند وقت پیش ازم میپرسیدین میگفتم قبولی تودکترا ولی الان...
هدفم فقط و فقط شاد کردن یه نفره و اینکه بتونم برای همیشه برای خودم نگهش دارم.

PMN

New member
هدف من مهاجرت به امریکا یا کاناداس اگه مهاجرت کنم پش بندش یه عالمه هدف دارم ولی اگه ایران بمونم هدفم پول دراوردنه و دیگر هیچچچچچچ! :sdasdasd:

love virology

New member
درووود فعلا نمیدونووووووووم خیلی ایده ها داشتم خیلی کارا میخاستم بکنم ولی هی دارم درجا میزنم باید از این حالت منجمد و بی روح بیام بیرون تا به اون چیزی که چند ساله دارم براش میجنگم برسم و دله پدرمو که مهمترین هدفمه شاد کنم همین و همین شاد باشید

bioshimi@

Well-known member
الان دكترا...و در اخر ..ميخوام يه آزمايشگاه ژنتيك بزنم....و هر طوري شده بهش ميرسم

TUMS

Well-known member
هدف من مهاجرت به امریکا یا کاناداس اگه مهاجرت کنم پش بندش یه عالمه هدف دارم ولی اگه ایران بمونم هدفم پول دراوردنه و دیگر هیچچچچچچ! :sdasdasd:
شما هم اگه رفتید آمریکا یه یادی هم از ما بکنید .....

بالا