ووشرریا بانکروفتی :
چرخه زندگی ووشرریا بانکروفتی از آن نظر بسیار جالب هست که مانسون با کشف خود در سال 1878 مبنی بر انتقال این انگل توسط پشه ها ، برای نخستین بار بندپایان را بعنوان ناقلین عوامل انگلی مطرح کرد .
پشه آلوده ای که مانسون در کشور چین یافت کولکس فاتیگانس بود . پس از آن گونه های متنوعی از آئدس و آنوفل بعنوان ناقلین مهم عفونت در سایر قسمتهای جهان شناخته شدند .
فکر کنم اینطوری من تک یاخته رو بهتر از باکتری بزنم؛ اومدم بگم ج... :25r30wi:
ای وای من یه لحظه شک کردما ...: عیبی نداره حمید :tsimuzpzwoap1t9y3o7
آفرین ...
شیلا خانم ، ووشرریا بانکروفتی نماتود فیلری هست . تک یاخته نیست . توی رشته میکروب شناسی فقط از بخش تک یاخته تست میاد .
فعالیتهای فوق برنامه داری عایا50):
مرسی سروش ..میشه آدرس دقیق رو تو کتاب بدی ...
آفرین ...
شیلا خانم ، ووشرریا بانکروفتی نماتود فیلری هست . تک یاخته نیست . توی رشته میکروب شناسی فقط از بخش تک یاخته تست میاد .
فعالیتهای فوق برنامه داری عایا50):
رفرنس مارکل ووگ :
قسمت نماتودهای ساکن خون و بافت ، همون اوایل فصل ، قسمت ووشرریا بانکروفتی ، پاراگراف 2 یا 3 همونجایی که داره چرخه زندگی رو میگه .
سروش رتورتاموناس گالت-Gullet نداره؟ سایتوستوم داره نه؟ ...
خار یا spine در انتهای Axostyle کدام یک از انگل های زیر وجود دارد؟!
1) Trypanosoma cruzi
2) Trichomonas hominis
3) Giardia lamblia
4) Trichomonas fetus
رتورتاموناس اینتستینالیس :
- دارای دهان سلولی ( سیتوستوم ) هست .
- فکر کنم حفره گالت نداره ( دقیق حضور ذهن ندارم ) .
راجب این انگل 2تا نکته مهم هست :
1. کمترین تعداد تاژک قدامی رو داره یعنی 2تا .
2. درون کیست های گلابی شکل و کوچک اون ، آرایش فیبریلی شبیه منقار پرنده دیده میشه .
- - - Updated - - -
گزینه 4 - تریکوموناس فتوس ... فقط این میتونه باشه .
4 میشه ...
یا 2 ..شک دارم ..ولی 4
بلـه آقـا سـروش اطلاع دارم.
ولی من قبلاً یه دور کامل انگل شناسی رو خواندم. دوره کارشناسی یکسری مسابقات بین ورودی ها داشتیم که توی انگل شناسی و ویروس شناسی شرکت کرده بودم.
آفرین شیلا ، خیلی خوبه . توی بازه زمانی کنکور ارشد اطلاعاتتو حول محور کنکور ارشد متمرکز کن .