hematology70
New member
فک کنم باید به صورت هشت انگلیسی حود 10بار تکان بدیماگه جایی Rotator نباشه ( که بعید می دونم تو این دوره زمونه ) نمونه CBC رو چند بار باید دستی تکون بدیم تا جوابا بالا پایین نشه؟
فک کنم باید به صورت هشت انگلیسی حود 10بار تکان بدیماگه جایی Rotator نباشه ( که بعید می دونم تو این دوره زمونه ) نمونه CBC رو چند بار باید دستی تکون بدیم تا جوابا بالا پایین نشه؟
سلام بهارجان میشه روش انجام همه ی ازمایش های بیوشیمی را هم بنویسی .
الان تقریبا همه ازمایش های بیوشیمی دستگاهی انجام میشه .منظورت روش دستیه؟اونم کیتش و روشش وجود داره .
بهترین کار تفسیر و ارتباط پارامترهاشه که با کمک بچه ها مینویسیمش.
منم چند تا راه تقلب بلدم میگم البته اگر بلد نبودید
ببخشید تصحیح میکنم راه مخفی نه تقلب
دوستان به نظرتون بهتر نیس چند فروم بذاریم هر کدومش مال یه بخش باشه؟
کریستالهای ادرار:
کریستالهای پاتولوژیک :سیستئین -تیروزین -کلسترول-لوسین -بیلی روبین
هر وقت خون در ادرار دیدیم کنجکاو بشیم به دیدن کریستال .کریستالهای اسید اوریک - کلسیم اگزالات و تریپل فسفات با بودن rbc دارای ارزش بالینی هستند .
کریستال سیستئن ممکن است با کریستال اسید اوریک اشتباه شود
راه حل:کریستال سیتئین بدون دیدن rbc هم ارزش بالینی دارد اما کریستال اسید اوریک نه .
تکرار نمونه ...اگر بیمار خوب آب بخورد اسید اوریک رفع میشود .اگر هنوز کریستال وجود داشت سیستئین است
کریستال سیستئین بی رنگ اما اسید اوریک رنگی است.
آمورف گزارش یا عدم گزارش کمکی نمیکند .نکته ای که باید بهش توجه کنیم اینه که ممکنه wbc یا rbc پشت آمورف پنهان باشن .بهترین کار چک کردن نوار ادراریه .
هموگلوبین اوری رنگ ادرار را عوض میکند اما امورف عوض نمیکنه.
کریستال استرووایت همراه با باکتری دیده میشه
واسه ا بین بردن امورف میشه نمونه یعنی همون یه ذره ته لوله رو داخل بن ماری گذاشت...فک کنم یک تا چند دقیقه کوتاه
بچه ها کراس مچو بدون البومین گذاشتین؟ اصلا میشه؟