یعنی تقسیم MCV به RBC درست نیست... اخه خیلی امتحان کردماا درسته...شما مطمئنی شبیه همن؟هیچ وقت تالاسمی مینور و فقر اهن رو از cbc فقط تشخیص نده چون تو مراحل اولیه هر دو خیلی شبیه هم هستن .
یعنی تقسیم MCV به RBC درست نیست... اخه خیلی امتحان کردماا درسته...شما مطمئنی شبیه همن؟هیچ وقت تالاسمی مینور و فقر اهن رو از cbc فقط تشخیص نده چون تو مراحل اولیه هر دو خیلی شبیه هم هستن .
بچه ها امروز صبح یه نمونه ادرار با نوار ادراری نیتریتش مثبت شد ولی زیر لام باکتری ندیدم.هرچند که به نوار ادراری ها نمیشه زیاد اعتماد کرد.به نظرتون کجای کار مشکل داشت؟
من اصلا نمی دونستم نیتریتش + باشه باکتری داره
یکیشم بیلی روبینه...یعنی فقط بیلی روبینشو مطمعنم..
در صورت نبودن روغن امرسیون هم از تف میشه استفاده کرد..ضریب شکستش با روغن یکیه
برای کراس مچ هم دقیقا درست گفتی
دوستان عزیز سوالای که واسه خودم جالب بود رو گذاشتم
علت اینکه سل تایپ با بگ تایپ هم خوانی نداره چیه؟ 4 تا خودم بلدم
یعنی تقسیم MCV به RBC درست نیست... اخه خیلی امتحان کردماا درسته...شما مطمئنی شبیه همن؟
برا افتراق فقر آهن و تالاسمی نباید با قطعیت به برگه cbc تکیه کنی . نباید به همین راحتی برچسب تالاسمی به کسی زد .
.باید تست تاییدی گذاشته بشه .اگه هر دو همزمان با هم باشن چی؟
چ جالب!یادمه این سوالو قبلا پرسیده بودین...اون موقع هم جوابشو میدونستین؟ میخواستین ما یاد بگیریم یا؟
تجربه شخصی بود؟؟
همزمان؟ والا به این موضو بر نخوردم...راحت بر چسب نمیزنم...مطمئنم که میگم دیگهبرا افتراق فقر آهن و تالاسمی نباید با قطعیت به برگه cbc تکیه کنی . نباید به همین راحتی برچسب تالاسمی به کسی زد .
.باید تست تاییدی گذاشته بشه .اگه هر دو همزمان با هم باشن چی؟
نوزادان
B اکتسابی
آنتی ژن ضعیف
:smiliess (12):
همزمان؟ والا به این موضو بر نخوردم...راحت بر چسب نمیزنم...مطمئنم که میگم دیگه
اگه این کیس ها رو پیدا کردم برات میذارم .
نوزادان
سن بالای 70
بیماریهای خود ایمنی مثل ایدز
استفاده از داروهای ....فک کنم کم کننده سیستم ایمنی بود
و یه موضوع جالب اینکه امکانش هست که بک تایپ ماکروسکوپی منفی باشه اما میکروسکوپی مثبت... بک تایپ تایید کننده سل تایپه و سل تایپ ارجعیت داره نسبت به بک تایپ.....این تجربه شخصیم بوده
:smiliess (11):آزمایش هایی که نیاز به ناشتایی دارن را نام ببرین؟
تست آنتی گلوبولین برا تشخیص آنتی بادیهایی که نمیتونن آگلوتیناسیون ایجاد کنن.برا همین از AHG استفاده میکننآزمایش کومبس به چه آزمایش هایی میگن؟
آیا امکان داره نوار ادرار خون مثبت باشه اما rbc زیر لام دیده نشه؟اگه آره چه وقتایی؟
آزمايشاتي که براي انجام آنها ناشتايي صبحگاهي نياز است.
گلوکز
تست تحمل گلوکز
انسولين
c پپتيد
کلسترول
تري گليسريد
آپوليپوپروتئين ها
ليپوپروتئين ها
آهن
ظرفيت تام اتصال آهن (tibc)
فسفات
سوماتومدين c
فاکتور رشد شبه انسولين
تست شيلينگ
acth
تست تحريکي ترشح هورمون آدرنوکورتيکوتروپيک
آمينواسيدها
آنتي باديهاي ضد غشاي پايه گلومرول
کرايوگلبولين
ترانس پپتيداز گاماگلوتاميل
هورمون آنتي ديورتيک
گاسترين
گلوکاگون
هورمون رشد
آزمون مهار هورمون رشد
آزمون تحريکي هورمون رشد
هوموسيستئين
تست تحمل لاکتوز
ليپاز
کلسي تونين
هورمون پاراتيروئيد
سکرتين- پانکرئوزيمين
آزمون جذب دي گزيلوز
آلدولاز
نه ما مخلص علوم آزمایشگاهیا هستیم فقط بچه ها شرمنده من چند روز گیره خوندن بودن .. سعی میکنم بیام اینجا و کنار هم باشیم:14::j58r36j3gcr4suxymup من پستمو آروم آروم پاک کنمh34r-smiley: