نمى‏دانید؛ واقعاً نمی ‏دانید چه لذتى دارد وقتى...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ali_ah

New member
جالبه! خانم ها باید خودشون را تا حد امکان بپوشانند تا دین و ایمان مردها در خطر نیفتد!
به خدا اگر مردی ایمانش قوی باشه و چشم و دل پاک باشه، هزاران زن هم با برهنه ترین ظاهر هم نمی تونن جذبش کنن.
حالا این دیگه از بدبختی ما زن های ایرانی هست که مردها در این کشور اینقدر حریص شدن، البته همه مردها اینطور نیستن ولی خیلی هاشون بد شدن.
به زن 50 ساله هم که با پوشش کامل کنار خیابون وایساده متلک میگن، حتی جوونایی که جای پسرش هستن! اینو با چشم خودم دیدم.
من نمیدونم این متلک انداختن و نگاهای بی حیاشون چه دردی را از آنها دوا میکنه؟
توی این شرایط خب معلومه که پوششی مثل چادر به زن ها احساس امنیت بیشتر میده ولی من کاملا با چادر مخالفم و معتقدم که فرهنگ و اعتقادات مردم داره هر روز بیشتر از دیروز رو به زوال میره و باید به جای اینکه هر روز زنان را بیشتر محدود کرد یه فکر اساسی برای تغییر این وضعیت کرد.
در مورد زنانی هم که با نوع پوششی که انتخاب میکنن مثل یه چراغ قرمز چشمک میزنن هم باید بگم اونا کاملا تکلیف مردهارو در مورد خودشون معلوم میکنن ولی بدبختی اینجاست که مردها به اونی هم که براشون علامت نمیده هم بد نگاه میکنن! نه همشون ولی خیلی هاشون
.
کلا ما زن ها در ایران بدبختی ها و نگرانی هامون کم نیست!

اگه یه انسان تشنه از اب شور بهش بدی فقط تشنه تر میشه

فرض کنید اقایی هستید و در اثر اشتباهی به هر دلیل طعم این اب شور رو چشیدید حالا نمیخواهید دوباره طعم این اب رو بچشید و پشیمانید

اما همچنان تشنه و حتی تشنه تر از قبل .. وقتی وارد جامعه میشید پر از ظرفهای ابه که حق شرعی و قانونی شما نیست اما یک جرعه از اون نوشیدن خیلی اسونه
میدونم کسی که پشیمونه واقعا باید خودش رو حفظ کنه اما شاید مجبور باشه این شرایط تشنگی رو سال ها تحمل کنه و از کنار این ظرف های اب هر روز رد بشه

ببینتشون حسشون کنه بوشون رو استشمام کنه اما نلغزه

میدونیید چه سخته؟؟؟
شاید خانم ها حجاب اذیتشون کنه ...گرمشون بشه ... حس کنن کمتر مورد توجه دوستاشون باشن... کمتر خاستگار داشته باشن...

ولی بدونن که دارن با حجابشون به خیلیا کمک میکنند

و اون فرد تشنه داستان ما وقتی ظرفهای ابی رو میبینه که دهنی نیستند پاک پاک هستند روحیه میگیره تا صبر کنه و خدا با ظرفی پاک اون رو سیراب کنه

و البته این شامل سیرابی اون زن های با حجاب هم میشه که با ظرفی پاک سیراب بشن

TUMS

Well-known member
سلام
من فقط میخواستم بگم که پرستار مهربون این لذت ها را که فرمودین فکر نکنم خانمی باشه یا خیلی خیلی خیلی کم هستن که این لذتها را حس کنه
مگه جامعه را ندیدین
همین جوریش جامعه ما وضعش اینه اگر آزاد بشه دیگه چه شود
خدا اون روزا را نیاره
البته شاید در اول فکر کنیم واسه ما جوانا خوب باشه ولی آخرش چی!!!!!!!
فکر بعدش هم بکنید

parnian24

New member
هر هنجاری تو جامعه ما دو بعد داره،یکی بعد عرفی و یکی بعد شرعی.:riz277:

همون طور که امام علی فرموده فرزندان خود رو مطابق با زمان تربیت کنید.
شرع به تنهایی بدون در نظر گرفتن عرف منجر به داشتن یه زندگی سعادتمندانه نمی شه .مثلا درباره ی حجاب درسته که لزوما حجاب کامل به معنی چادر مشکی به سر کردن نیست،زن های لبنانی رو ببینید که به داشتن حجاب و پوشش های زیبا معروفند.اما این شکل تو جامعه ما عملی نیست.
:ph34r-smiley:

مساله این جاست که داشتن چادر یا نداشتنش فقط یک برداشت رو در اذهان ایجاد نمی کنه.چادر داشتن یا نداشتن غیر از تعریف چادری بودن و یا نبودن خیلی دیگه از تعاریف و معانی رو برای یک دختر تو جامعه ی ما داره.این که یک دختر چه عادت هایی داره ،شیوه ی زندگی اجتماعیش،محدوده های رفتاری که برایش تعریف شده هستن،نوع فرهنگی که خودش و خانوادش دارندوانواع پوشش او در شرایط و مناسبات دیگه.
داشتن چادر،نداشتن چادر و حتی نوع چادر توی ذهن افراد دیگه چه همجنس و چه غیر همجنس کلی شرح و تفسیر داره.
:sarma:

parnian24

New member
آدم ها چه پسر چه دختر خصوصیات شون متفاوته یکی خیلی پر تحرک و پر حرفه یکی آروم و کم حرف یکی خیلی می خنده یکی نه یکی موقع حرف زدن یا شوخی کردن حرکات بدنی زیادی داره یکی نه.:tsimuzpzwoap1t9y3o7

آدم که نمی تونه همه چیز خودشو سانسور کنه و برای این که نجیب و محجوب به نظر بیاد صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ باشه .:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

تصمیم درست ،داشتن یک پوشش باوقاره چه برای پسر ها چه دخترها.وقتی یه پسر یا دختر یه پوشش تنگ و چسبان و افشاگر داره نا خودآگاه به نظر دیگران رفتارش هم جلف و زننده و به دور از عفت به نظر میاد حتی اگه جزو اون دسته افرادی باشه که کم حرفن آرومن کم می خندن و حرکات بدنی کمی دارند،دیگه چه برسه به این که جزو اون یکی دسته باشند.:image170:

بابام یه اصلاحی داره ،میگه طوری لباس بپوشید که اصالت داشته باشه.:riz277:

شهاب

New member
سلام.زیبا بود.اما یک علامت سوال در ذهنم نقش بسته.میشه جواب بدید لطفا؟
پرستار مهربون چرا عکسی که انتخاب کردی با متنی که نوشتی همخونی نداره؟؟؟

hoorsa

New member
خواستم لایک بزنم اما دیدم مثل اینکه با حرفای همه تون موافقم ... واقعا بعضی وقتا گیج می شم . فکر کنم تو هیچ موضوعی به اندازه ی اینکه چطور لباس پوشیدنی صحیحه گیج نشدم.اگه بخوام توضیح بدم طولانی میشه اما همینو بگم که بعضی وقتا میگم که دین داری جنبه های مختلفی داره که حجاب یکی از اوناست . شاید یکی فقط تو این مورد یه خورده ضعف داشته باشه اما اگه ناخن هاشم بکشی دروغ نمی گه(ببخشید من نمی تونم خیلی جدی بنویسم ) . اما این مساله هم هست که یه نفر بدحجاب می تونه حواس خیلی هارو مثلا تو محل کار پرت کنه و راندمان کارشون رو بیاره پایین(تو همه ی کشورها هم بدحجاب هست ، ولی حدودش فرق می کنه ) و اینطوری دیگه موضوع حجاب یه موضوع شخصی نیست و فقط به بهشت و جهنم فرد مربوط نمیشه . ... یه جورایی به کل اجتماع مربوط میشه ...خیلی حرف داشتم اما دیگه طولانی می شد .

sahar-a

New member
حتی تو خارج هم که پوشش ازاده زن های همسر دار با همسایه هاشون مشگل دارند که چرا بعضی هاشون نیمه عریان در عموم ظاهر میشوند

احتمالا شما هنوز ازدواج نکردید وگرنه چنین نظری رو نمیدادید
نظر من چه ربطی به ازدواجم داره؟ نه ازدواج نکردم .منم گفتم خودم حجاب دارم! ولی مثل اینکه شما بدون در نظر گرفتن وضعیت جامعه دارین نظر میدین! آدم وقتی میره بیرون، با یه چیزایی مواجه میشه که خجالت می*کشه به مادرش بگه چه برسه به ... ! گفتین:"حتی تو خارج هم که پوشش ازاده زن های همسر دار با همسایه هاشون مشگل دارند که چرا بعضی هاشون نیمه عریان در عموم ظاهر میشوند " نه اینکه الان مردم از این لحاظ تو ایران اصلا مشکلی ندارن!!!
لباس ایرانیها هم کاملا مناسبه و البته با حجاب!!! گفتم حجاب آزاد باشه نگفتم که حجاب نباشه!!! آزادی حجاب یعنی اینکه همه حق انتخاب دارن و می*تونن چادر داشته باشن یا اینکه بلوز و شلوار به جای مانتو! البته اینروزا مانتوها خودشون از بلوز تنگ تر و کوتاه ترند!!

وقتی من چادر به سر دارم بیشتر باعث می شم طرف مقابلم تعالی معنوی پیدا کنه یا وقتی زیبا هستم؟ زیبایی باعث احساس شادی می شه
ما قراره برای هم زمینه تعالی و بالندگی روحی و معنوی رو هم فراهم کنیم!

اون آواتار که عکس من نبود... حالا نمی دونم چرا براتون سوال پیش اومده :smiliess (12):
حجاب به معنی آراسته نبودن نیست!!:rolleyessmileyanim:

soso26

New member
توروخدا بیخیال شین کل دنیا داره پیشرفت میکنه ما هنوز بفکره حجابو بدحجابی هستیم هرکی مختاره هرطورکه دلش میخواد حجاب داشته باشه.پرستار اینو یادت پاشه که چادر نشانه ی پاکدامنی نیست

شهاب

New member
وقتی من چادر به سر دارم بیشتر باعث می شم طرف مقابلم تعالی معنوی پیدا کنه یا وقتی زیبا هستم؟ زیبایی باعث احساس شادی می شه
ما قراره برای هم زمینه تعالی و بالندگی روحی و معنوی رو هم فراهم کنیم!
من که نفهمیدم شما بالاخره با چادر موافقید یا نه؟

شهاب

New member
اون آواتار که عکس من نبود... حالا نمی دونم چرا براتون سوال پیش اومده :smiliess (12):
حجاب به معنی آراسته نبودن نیست!!:rolleyessmileyanim:
سلام.به نظر من که اصلا صحبتتون منطقی نیست.شما از یه طرف میگید از چادر سر کردن لذت میبرید و چادر رو خوب میدونید و از طرفی عکسی رو انتخاب میکنید که چادر نداره.درسته که عکس شما نیست ولی وقتی شما با همچین پوششی مخالفید چطور اونو به عنوان عکستون انتخاب میکنید؟آیا این یک تضاد نیست؟بالاخره شما با کدوم موافقید؟

شهاب

New member
نمیخوام صحبتمون به جدل کشیده بشه.یه چیزی بگم و بحث رو تموم کنم.به نظر من اگه کسی مثل اون عکسی که شما گذاشته بودی حجاب(؟) داشته باشه اونم نظر مردارو جلب میکنه.

من چادری نیستم ولی با آزادی حجاب مخالفم.دوستای گلم که میگین آزادی حجاب شما فقط به خودتون نگاه نکنین که مثل گلین. بخدا اگه آزادی حجاب باشه خودتون پشیمون میشین.خانمهای بد متاسفانه زیاد شدن.وقتی که ببینین جلوی شوهرتون توی خیابون با دامن کوتاه و کلی قر و قمش رد بشن و اونم نگاه کنه. مرد هرچیم خوب باشه نگاه میکنه.
اینم قبول دارم که به چادر نیست. چادری بی حیا هم دیدم و حتی میشناسم آدم چادری که با وجود همسر و بچه خیانت کرد!! مانتویی خوب و بد هم داریم. بی حجاب با حیا و بی حیا هم داریم. حجاب و حیا مکمل همدیگه ان.
من نمیگم چادر یا مانتو خوبه یا بد.ولی پارسال توی ماه رمضان با خانواده جایی دعوت بودیم.من چادر سرم کردم. واقعا اون روز خیلی بهم حیزی شد.اصلا اعصابم ریخت به هم. جلوی پدر و مادرم حیزی میکردن،اونم توی جردن!!!. در حالیکه وقتی با مانتو بیرون میرم اونقدر مشکل ندارم. انتخاب پوشش بستگی به این داره که جلب توجه میکنه یا نه.من با چیزی که جلب توجه کنه مخالفم. بعضیا با چادر زیباتر میشن و بیشتر جلب توجه میکنن ولی بعضیا نه.آقایون هم توجه کنن بعضی دخترا چون قشنگ تر میشن چادر انتخاب میکنن و اعتقاد قلبی بهش ندارن.بخدا من میخواستم چادر سرم کنم ولی وقتی چند بار امتحان کردم و با مشکل روبرو شدم ولش کردم.
من با حجاب تر از مادرم ندیدم تا حالا!مادر من چادریه ولی باز هم مورد متلک و اذیت پسرا قرار میگیره. مردای ما هم ایراد دارن.هم زن و هم مرد باید رعایت کنن اینطور نیست که فقط زن باید خودشو بپوشونه و مرد آزادانه نگاه نا پاک داشته باشه. قرآن بعد توصیه به زنان، به مردان هم گفته که چشم و نگاهشونو حفظ کنن.

پیامبر ما به کفار فرمودند هر اسیری به 10 مسلمان خواندن یاد بده آزاده
آواتارهای من جدای حجابشون محاسنی دارند که باعث شده به عنوان آواتار ازش استفاده کنم در مورد آواتار های من "لبخند مهربان" هست
خوشبحالتون که اینهمه طرفدار دارین!

من چادری نیستم ولی با آزادی حجاب مخالفم.دوستای گلم که میگین آزادی حجاب شما فقط به خودتون نگاه نکنین که مثل گلین. بخدا اگه آزادی حجاب باشه خودتون پشیمون میشین.خانمهای بد متاسفانه زیاد شدن.وقتی که ببینین جلوی شوهرتون توی خیابون با دامن کوتاه و کلی قر و قمش رد بشن و اونم نگاه کنه. مرد هرچیم خوب باشه نگاه میکنه.
اینم قبول دارم که به چادر نیست. چادری بی حیا هم دیدم و حتی میشناسم آدم چادری که با وجود همسر و بچه خیانت کرد!! مانتویی خوب و بد هم داریم. بی حجاب با حیا و بی حیا هم داریم. حجاب و حیا مکمل همدیگه ان.
من نمیگم چادر یا مانتو خوبه یا بد.ولی پارسال توی ماه رمضان با خانواده جایی دعوت بودیم.من چادر سرم کردم. واقعا اون روز خیلی بهم حیزی شد.اصلا اعصابم ریخت به هم. جلوی پدر و مادرم حیزی میکردن،اونم توی جردن!!!. در حالیکه وقتی با مانتو بیرون میرم اونقدر مشکل ندارم. انتخاب پوشش بستگی به این داره که جلب توجه میکنه یا نه.من با چیزی که جلب توجه کنه مخالفم. بعضیا با چادر زیباتر میشن و بیشتر جلب توجه میکنن ولی بعضیا نه.آقایون هم توجه کنن بعضی دخترا چون قشنگ تر میشن چادر انتخاب میکنن و اعتقاد قلبی بهش ندارن.بخدا من میخواستم چادر سرم کنم ولی وقتی چند بار امتحان کردم و با مشکل روبرو شدم ولش کردم.
من با حجاب تر از مادرم ندیدم تا حالا!مادر من چادریه ولی باز هم مورد متلک و اذیت پسرا قرار میگیره. مردای ما هم ایراد دارن.هم زن و هم مرد باید رعایت کنن اینطور نیست که فقط زن باید خودشو بپوشونه و مرد آزادانه نگاه نا پاک داشته باشه. قرآن بعد توصیه به زنان، به مردان هم گفته که چشم و نگاهشونو حفظ کنن.

عزیزم ما دنبال مقصر نیستیم

saharandishe

New member
نمى‏دانید؛ واقعاً نمى‏دانید چه لذتى دارد وقتى سیاهى چادرم، دل مردهایى که چشمشان به دنبال خوش‏رنگ‏ترین زن‏هاست را مى‏زند.

نمى‏دانید چقدر لذت‏بخش است وقتى وارد مغازه‏اى مى‏شوم و مى‏پرسم: آقا! اینا قیمتش چنده؟ و فروشنده جوابم را نمى‏دهد؛ دوباره مى‏پرسم: آقا! اینا چنده؟ فروشنده که محو موهاى مش‏کرده زن دیگرى است و حالش دگرگون است، من را اصلاً نمى‏بیند. باز هم سؤالم بى‏جواب مى‏ماند و من، خوشحال، از مغازه بیرون مى‏آیم.

نمى‏دانید؛ واقعاً نمى‏دانید چه لذتى دارد وقتى مردهایى که به خیابان مى‏آیند تا لذت ببرند، ذره‏اى به تو محل نمى‏گذارند.

مى‏دانید؛ واقعاً نمى‏دانید چه لذتى دارد وقتى شاد و سرخوش، در خیابان قدم مى‏زنید؛ در حالى که دغدغه این را ندارید که شاید گوشه‏اى از زیبایى‏هاتان، پاک شده باشد و مجبور نیستید خود را با دلهره، به نزدیک‏ترین محل امن برسانید تا هر چه زودتر، زیبایى خود را کنترل کنید؛ زیبایى از دست رفته‏تان را به صورتتان باز گردانید و خود را جبران کنید.

نمى‏دانید؛ واقعاً نمى‏دانید چه لذتى دارد وقتى جولانگاه نظرهاى ناپاک و افکار پلید مردان شهرتان نیستید.

نمى‏دانید؛ واقعاً نمى‏دانید چه لذتى دارد وقتى کرم قلاب ماهى‏گیرى شیطان براى به دام انداختن مردان شهر نیستید.

نمى‏دانید؛ واقعاً نمى‏دانید چه لذتى دارد وقتى مى‏بینى که مى‏توانى اطاعت خدایت را بکنى؛ نه هوایت را.

نمى‏دانید؛ واقعاً نمى‏دانید چه لذتى دارد وقتى در خیابان راه مى‏روید؛ در حالى که یک عروسک متحرک نیستید؛ یک انسان رهگذرید.

نمى‏دانید؛ واقعاً نمى‏دانید چه لذتى دارد این حجاب! خدایا! لذتم مدام باد

خداوندالذت حجاب وعفت وحیاروبه همه بچشان،واقعالذت داره که البته برای هرکسی قابل لمس نیست،
تقدیم به همه آدمهای باحیا:rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا