ali_ah
New member
جالبه! خانم ها باید خودشون را تا حد امکان بپوشانند تا دین و ایمان مردها در خطر نیفتد!
به خدا اگر مردی ایمانش قوی باشه و چشم و دل پاک باشه، هزاران زن هم با برهنه ترین ظاهر هم نمی تونن جذبش کنن.
حالا این دیگه از بدبختی ما زن های ایرانی هست که مردها در این کشور اینقدر حریص شدن، البته همه مردها اینطور نیستن ولی خیلی هاشون بد شدن.
به زن 50 ساله هم که با پوشش کامل کنار خیابون وایساده متلک میگن، حتی جوونایی که جای پسرش هستن! اینو با چشم خودم دیدم.
من نمیدونم این متلک انداختن و نگاهای بی حیاشون چه دردی را از آنها دوا میکنه؟
توی این شرایط خب معلومه که پوششی مثل چادر به زن ها احساس امنیت بیشتر میده ولی من کاملا با چادر مخالفم و معتقدم که فرهنگ و اعتقادات مردم داره هر روز بیشتر از دیروز رو به زوال میره و باید به جای اینکه هر روز زنان را بیشتر محدود کرد یه فکر اساسی برای تغییر این وضعیت کرد.
در مورد زنانی هم که با نوع پوششی که انتخاب میکنن مثل یه چراغ قرمز چشمک میزنن هم باید بگم اونا کاملا تکلیف مردهارو در مورد خودشون معلوم میکنن ولی بدبختی اینجاست که مردها به اونی هم که براشون علامت نمیده هم بد نگاه میکنن! نه همشون ولی خیلی هاشون.
کلا ما زن ها در ایران بدبختی ها و نگرانی هامون کم نیست!
اگه یه انسان تشنه از اب شور بهش بدی فقط تشنه تر میشه
فرض کنید اقایی هستید و در اثر اشتباهی به هر دلیل طعم این اب شور رو چشیدید حالا نمیخواهید دوباره طعم این اب رو بچشید و پشیمانید
اما همچنان تشنه و حتی تشنه تر از قبل .. وقتی وارد جامعه میشید پر از ظرفهای ابه که حق شرعی و قانونی شما نیست اما یک جرعه از اون نوشیدن خیلی اسونه
میدونم کسی که پشیمونه واقعا باید خودش رو حفظ کنه اما شاید مجبور باشه این شرایط تشنگی رو سال ها تحمل کنه و از کنار این ظرف های اب هر روز رد بشه
ببینتشون حسشون کنه بوشون رو استشمام کنه اما نلغزه
میدونیید چه سخته؟؟؟
شاید خانم ها حجاب اذیتشون کنه ...گرمشون بشه ... حس کنن کمتر مورد توجه دوستاشون باشن... کمتر خاستگار داشته باشن...
ولی بدونن که دارن با حجابشون به خیلیا کمک میکنند
و اون فرد تشنه داستان ما وقتی ظرفهای ابی رو میبینه که دهنی نیستند پاک پاک هستند روحیه میگیره تا صبر کنه و خدا با ظرفی پاک اون رو سیراب کنه
و البته این شامل سیرابی اون زن های با حجاب هم میشه که با ظرفی پاک سیراب بشن