نمى‏دانید؛ واقعاً نمی ‏دانید چه لذتى دارد وقتى...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
نمى‏دانید؛ واقعاً نمى‏دانید چه لذتى دارد وقتى سیاهى چادرم، دل مردهایى که چشمشان به دنبال خوش‏رنگ‏ترین زن‏هاست را مى‏زند.

نمى‏دانید چقدر لذت‏بخش است وقتى وارد مغازه‏اى مى‏شوم و مى‏پرسم: آقا! اینا قیمتش چنده؟ و فروشنده جوابم را نمى‏دهد؛ دوباره مى‏پرسم: آقا! اینا چنده؟ فروشنده که محو موهاى مش‏کرده زن دیگرى است و حالش دگرگون است، من را اصلاً نمى‏بیند. باز هم سؤالم بى‏جواب مى‏ماند و من، خوشحال، از مغازه بیرون مى‏آیم.

نمى‏دانید؛ واقعاً نمى‏دانید چه لذتى دارد وقتى مردهایى که به خیابان مى‏آیند تا لذت ببرند، ذره‏اى به تو محل نمى‏گذارند.

مى‏دانید؛ واقعاً نمى‏دانید چه لذتى دارد وقتى شاد و سرخوش، در خیابان قدم مى‏زنید؛ در حالى که دغدغه این را ندارید که شاید گوشه‏اى از زیبایى‏هاتان، پاک شده باشد و مجبور نیستید خود را با دلهره، به نزدیک‏ترین محل امن برسانید تا هر چه زودتر، زیبایى خود را کنترل کنید؛ زیبایى از دست رفته‏تان را به صورتتان باز گردانید و خود را جبران کنید.

نمى‏دانید؛ واقعاً نمى‏دانید چه لذتى دارد وقتى جولانگاه نظرهاى ناپاک و افکار پلید مردان شهرتان نیستید.

نمى‏دانید؛ واقعاً نمى‏دانید چه لذتى دارد وقتى کرم قلاب ماهى‏گیرى شیطان براى به دام انداختن مردان شهر نیستید.

نمى‏دانید؛ واقعاً نمى‏دانید چه لذتى دارد وقتى مى‏بینى که مى‏توانى اطاعت خدایت را بکنى؛ نه هوایت را.

نمى‏دانید؛ واقعاً نمى‏دانید چه لذتى دارد وقتى در خیابان راه مى‏روید؛ در حالى که یک عروسک متحرک نیستید؛ یک انسان رهگذرید.

نمى‏دانید؛ واقعاً نمى‏دانید چه لذتى دارد این حجاب! خدایا! لذتم مدام باد

reihan

New member
نوشته رو قبلا هم جاهای دیگه خوندم ، والبته قبولش دارم ولی پرستار مهربون آواتارت چیز دیگه ای و نشون میده...

ZOT

New member
نمى‏دانید؛ واقعاً نمى‏دانید چه لذتى دارد این حجاب! خدایا! لذتم مدام باد:heart:

sahar2

New member
با چادر مخالفم و دیده ام افرادی را که با چادر دنبال جلب توجه مردان هستند و تمام زنانی که چادر سر نمی گذارند و آراسته هستند لایق برچسب هایی نیستند که جامعه به آنها می زند.

نازی

New member
منم با نظر سحر جون موافقم خیلی از چادری ها هم به شیوه وسبک خودشون جلب توجه میکنن البته ما نباید همه رو به یه چشم ببینیم و بد بین

باشیم.خلاصه اینکه چه با چادر چه بدون چادر خود شخص باید شعور داشته باشه و بیهوده خودشو برای دیگران جلب توجه کنه...........

0652655610

New member
عزيزم من قبول دارم چادر تنها معيار خوب بودن نيست اما نشان زيبايي است كه هر چه بيشتر تو رو شبيه الگوي تمام زنان مسلمان ميكنه يعني بانو حضرت فاطمه (س). غير از اون اگه شما زني ديدي كه به هر دليل چادر دارد اما حجاب نه دليل بد بودن چاد نيست دليل بد بودن اون چادر پوشه من براي خودم وبراي تمام دوستاي خوبم كه دلهاشون مثل آيينه پاكه دعا ميكنم لذت پوشش كامل و حجاب چنان در دلهاشون جا خشك كنه كه حاضر نباشن مثل امروز من حتي لحضه اي اونو از خودشون دور كنن حجاب با آرامشي كه به من ميده واسه ام يكي از بهترين هداياي اسلامه دوسش دارم

padideh

New member
كاملا مخالفممممممم...ببخشيد كي گفته خانم هاى چادرى ارايش نميكنن و واقعا سر به زيرن !!كي گفته وقتى چادرى هستى مغازه دار يا حالا هر كس ديگه جواب نميدن و محل نميذارن....كي گفته چادر اصل حجاب هست ?! اينا همش تحريفه تو قران گفته شده به زنان که مو و گريبان خود را بپوشانيد ...اين به معناي چادر نيست ! خيلي خانم هايي رو ديدم كه با اين كه مانتويي هستن از صدتا خانم چادرى حجابشون کامل تره....توروخدا تحريف نكنيم تو دين به اين زيبايي

ناشناس

New member
چادر پوشش ایرانیها بوده و ایرانیها قبل از اسلام حجاب داشتند .در تمام اثاری که از باستان مانده زنها حجاب دارند.ولی من با پوشش مشکی مخالفم و پوشش هم می تواند چادر یا هر چیز یالباس دیگری باشد که بپوشاند.

نگاه

New member
دوستان من خودم دختری چادری و با حجاب هستم ولی عقیده ندارم که فقط با چادر میشه حجاب داشت.. حجاب ترکیبی از چند چیزه: بدن پوشیده با لباسهای زیبا وساده ( حالا یا چادر یا مانتو) ، راه رفتن، نگاه کردن، حرف زدن و برخورد متشخصانه.
به شخصه وقت کسی رو میبینم که حجاب ظاهری خوبی داره ولی اخلاق و منش اسلامی نداره که در شان این حجابش باشه، در حقیقت به این حجابش خیانت کرده و به همه با حجاب ها.. و این حجاب هیچ ارزشی نداره!!

jupiter_sps

New member
من چادری نیستم اما دارم به چادر فکر می کنم---- به خاطر 2 چیز که یکیش ارامش خودم هست! هنوز اصلا به گرفتنش عادت ندارم و نمی تونم درست کنترلش کنم اما یواش یواش ان شالله! سعی می کنم!

princess

New member
سلام
من یه دختر چادری هستم. و این پوشش رو دوست دارم .چون پوشش زنان بزرگ دینمون. با عشق اونو به سر می کنم نه با اجبار ولی با دوست عزیزم موافقم که برخی این پوشش رو زیر سوال می برن .مثل همون مسلمانی شناسنامه ایی نه مسلمانی که قلبا پذیرفته باشن رفتار می کنن. یه چادر می ذارن ولی با بدترین آرایش میان بیرون.به نظر من این اشخاص قصد مسخره کردن چادر و افراد چادری رو دارن و با قصد و نیتی خاص چادر به سر می کنن.از خداوند می خوام که به همه ی ما اخلاق اسلامی عطا کنه و اونو در ظاهرمون هم نمایان کنه. انشاالله.

آخرین ویرایش:

arezoo_68

New member
دوستان عزیزم
حجاب یعنی حجب و حیا داشتن چه چادری باشی چه مانتویی اگه حیا داشته باشی ادم با حجابی هستی یعنی کسی که حضور خدا رو حس میکنه و حاضر نمیشه به خاطر لذت بردن هر کس و ناکس جلو خداش بایسته ادم با حجابی پس دنبال مرزبندی نباشید هم چادری بیحجاب داریم هم مانتویی بیحجاب .یادمون باشه معیار سنجش خداوند تقواس

roj

New member
من چادری نیستم اما دارم به چادر فکر می کنم---- به خاطر 2 چیز که یکیش ارامش خودم هست! هنوز اصلا به گرفتنش عادت ندارم و نمی تونم درست کنترلش کنم اما یواش یواش ان شالله! سعی می کنم!

منم برات دعامیکنم که خدا برات اسون کنه خواهر گرامی

Sogand

New member
جالبه! خانم ها باید خودشون را تا حد امکان بپوشانند تا دین و ایمان مردها در خطر نیفتد!
به خدا اگر مردی ایمانش قوی باشه و چشم و دل پاک باشه، هزاران زن هم با برهنه ترین ظاهر هم نمی تونن جذبش کنن.
حالا این دیگه از بدبختی ما زن های ایرانی هست که مردها در این کشور اینقدر حریص شدن، البته همه مردها اینطور نیستن ولی خیلی هاشون بد شدن.
به زن 50 ساله هم که با پوشش کامل کنار خیابون وایساده متلک میگن، حتی جوونایی که جای پسرش هستن! اینو با چشم خودم دیدم.
من نمیدونم این متلک انداختن و نگاهای بی حیاشون چه دردی را از آنها دوا میکنه؟
توی این شرایط خب معلومه که پوششی مثل چادر به زن ها احساس امنیت بیشتر میده ولی من کاملا با چادر مخالفم و معتقدم که فرهنگ و اعتقادات مردم داره هر روز بیشتر از دیروز رو به زوال میره و باید به جای اینکه هر روز زنان را بیشتر محدود کرد یه فکر اساسی برای تغییر این وضعیت کرد.
در مورد زنانی هم که با نوع پوششی که انتخاب میکنن مثل یه چراغ قرمز چشمک میزنن هم باید بگم اونا کاملا تکلیف مردهارو در مورد خودشون معلوم میکنن ولی بدبختی اینجاست که مردها به اونی هم که براشون علامت نمیده هم بد نگاه میکنن! نه همشون ولی خیلی هاشون
.
کلا ما زن ها در ایران بدبختی ها و نگرانی هامون کم نیست!

sahar-a

New member
من حجاب دارم اما نه با چادر. من دوست دارم حجاب آزاد باشه و هرکسی هر طور که دلش می*خواد لباس بپوشه! چون به نظر من بیشتر از 60 درصد خانم ها به اجبار حجاب دارن و یه درصدی هم به مرور زمان از حجاب اجباری دلزده میشن. اما اگه آزادی حجاب باشه، ( مثل ترکیه که با وجود آزادی حجاب، 70 درصد خانم ها محجبه هستند) همه به میل خودشون انتخاب میکنن و دلزده هم نمیشن!
در اسلام همونطور که دوستان گفتن، در قرآن نوشته با روسری موها و گریبانتون رو بپوشونید اما نگفته با چادر!
به نظر خودم آرایش بد نیست چون پیامبر به کشیدن سرمه سفارش کردند، سرمه هم بسته به سلیقه فرد میتونه هم داخل چشم و هم دور چشم کشیده بشه و اینجاست که مشکل آرایش چشم حل میشه!!!

Dexter2009

New member
اينا همش تحريفه تو قران گفته شده به زنان که مو و گريبان خود را بپوشانيد
نقل به مضمون می گم که توی قرآن گفته شده که زنان با جلابیب گربیان خودشون رو بپوشونن و این جلابیب یعنی هر چیزی که کامل بپوشونه ( مثل مقنعه , چادر و ...) حالا اسلام اجبار به چادر نکرده ولی متاسفانه همون حجاب معمولی رو هم خیلی ها رعایت نمی کنن.

ali_ah

New member
نمى‏دانید؛ واقعاً نمى‏دانید چه لذتى دارد وقتی بیرون از خانه دختری ببینی که چه زیبا حجاب دارد و چقدر در نظرت قابل احترام است و تو در ارزوی چنین همسری هستی ...

ali_ah

New member
من حجاب دارم اما نه با چادر. من دوست دارم حجاب آزاد باشه و هرکسی هر طور که دلش می*خواد لباس بپوشه! چون به نظر من بیشتر از 60 درصد خانم ها به اجبار حجاب دارن و یه درصدی هم به مرور زمان از حجاب اجباری دلزده میشن. اما اگه آزادی حجاب باشه، ( مثل ترکیه که با وجود آزادی حجاب، 70 درصد خانم ها محجبه هستند) همه به میل خودشون انتخاب میکنن و دلزده هم نمیشن!
در اسلام همونطور که دوستان گفتن، در قرآن نوشته با روسری موها و گریبانتون رو بپوشونید اما نگفته با چادر!
به نظر خودم آرایش بد نیست چون پیامبر به کشیدن سرمه سفارش کردند، سرمه هم بسته به سلیقه فرد میتونه هم داخل چشم و هم دور چشم کشیده بشه و اینجاست که مشکل آرایش چشم حل میشه!!!

حتی تو خارج هم که پوشش ازاده زن های همسر دار با همسایه هاشون مشگل دارند که چرا بعضی هاشون نیمه عریان در عموم ظاهر میشوند

احتمالا شما هنوز ازدواج نکردید وگرنه چنین نظری رو نمیدادید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا