نقدی بر کتاب های تست ژنتیک انسانی

amirreza

New member
بنظر منکه هر کس تو هر جایگاهی اگه وضیفشو انجام بده کوتاهی نکنه :smilies-azardl (12)

بلکه علم یه پیشرفتی بکنه اشتغال زایی شه یه گوشه هایی از علمو به عمل و تولید برسونن

شاید فارغ تحصیلا اینهمه خیابون متر نکنن:motat: یا دانشجوها یکم باانگیزه تر بخونن

همه بفکر خودشونن بفکر رزومه و نمیدونم پول و کسی جامو نگیره هستن و اینم شده عاقبت ملت وابسته به ارز:sad:

اون بالا دستیام معلوم نی چیکار دارن میکنن ...چی تصویب میکنن .......کجا اجرا میشه؟

kh.ghojoghi

New member
آی کیو بی پارسال پاسخ تشریحی نداشت
امسال پاسخ تشریحی رو هم چاپ کردن
به نظرم از کتابای موجود از بقیه بهتره

mahnam

New member

واقعا برای منم جای سواله که چرا انقدر کتاب ها پراکنده هستند .
به نظرتون کتابها سالی تالیف بشن بهتره یا میکرو طبقه بندی ؟
من خودم میگم میکرو طبقه بندی بهتره .

نه سالی اصلا مناسب نیست به نظر من
چون آدم بعد خوندن هر مبحث می خواد تو اون تسلط پیدا کنه پس بهتره میکرو طبقه بندی باشه که بتونه پرونده ی یه مبحث رو ببنده و بعد بره سراغ یه مبحث دیگه

xavi

New member
من مال دکتر سهرابی رو دارم با بقیه ی کتابها مقایسه نکردم تا ببینم اونا چجوریه:dadad4:

mahnam

New member
من کتاب نجات مهدیه رو زدم تست کنکوراشو :smilies-azardl (181
بنظرم ژنتیک جای کار زیاد داره با خلاصه نویسیو مختصر گفتن اصن نمیشه حق مطلبو ادا کرد ..مخصوصا توضیحاتش 1خطی بود همه:black_eyed:
کتابای دیگه رو ندیدم و نظریمم ندارم :1dco2x0p1lilzhfpg1t
من کتاب پوران پزوهش برا ژن پایه رو میپسندم با اینکه مختصر گفته و سوالاشم خوبه وتکراریم نیست
حالت درسنامه داشته باشه کتاب تست ژن شاید بهتر باشه
این نظر منه

اما امیر رضا من ژنتیک پوران پژوهش رو دارم سوالاش خیلی کمه هاااا
درسنامه هم خوبه اما خب تستا باید بیشتر از اینی باشه که تو پوران پژوهش هست

kh.ghojoghi

New member
تا الان که تقریبا 8 فصل رو تست زدم راضی بودم
کامل و جامع توضیح داده

mahnam

New member
مهنام چون هر کی میره ژن یجورایی جوگیر میشه بفکر ارتقای کیفیت ازمون و علم کشورش نمیشه:14:

البته هستن ادمایی که مثه نجمه که در هر حال خودشونو گم نمیکنن

یکمیشونم حسودن و دیگه اینکه اون چه کتابیه دلویی داده بیرون یه جوون بخونه سر از تیمارستان درمیاره

اونم از سوالا و کیفتش که در حد کپکه

وااای نگوووو امیر جااان :wacsmiley:
:1dco2x0p1lilzhfpg1t :smiliess (5):

hadi330

New member
من برای علوم خانه زیست رو دارم و ازش راضی ام . برای بهداشت هم مهدیه که به نظرم خوبه چون مطابق با سرفصلهای مروری جامع بر ژنتیکه . و به نظرم نمیشه انتظار بیش از اندازه داشت . شاید اگر تست های دکتری نبود بهتر بود چون همون جور که گفتین که آدم یه کم گیج میشه .
تست میکروطبقه بندی برای مسلط شدن یه مطلب خاص بعد از خوندنش خوبه و تست مجموعه ایی هم برای تست زدن نزدیک به کنکور . و به نظرم نیازی نیست کتابی باشه که هم علوم هم بهداشت رو پوشش بده چون علیرغم شباهت ،تفاوت هم دارن .

من فکر میکنم ایرانی ها کتاب تالیف( گردآوری) نکن بهتره ! چون ذهنیتی که حتی اساتید ما دارن چیزی نیست که مناسب تالیف کتابی باشه . ایرانی ها شاید در حوزه علوم انسانی بتونن چیزی تالیف کنن ( که اون هم ره به ترکستان است ! ) اما در علوم تجربی ما دانشمند بزرگی نداریم که از دانشمندهای بزرگ علم آموخته باشه و اون علم رو هضم کرده باشه و دغدغه علم داشت باشه . گرچه اغلب استادهای ژنتیک دانش آموخته خارج از کشور هستن (و بسیار هم محترم هستن) اما پتانسیل نوشتن کتاب رفرنس (منظورم هزاره اس !به دلایلی که می دونین ) رو ندارن .
به نظرم تا زمانی که ما مصرف کننده هستیم بهترین کار اینه که کتابهای رفرنس بخونیم .

نجما جان حس کردم میخواین کتاب تست تالیف کنید !

mahnam

New member
من برای علوم خانه زیست رو دارم و ازش راضی ام . برای بهداشت هم مهدیه که به نظرم خوبه چون مطابق با سرفصلهای مروری جامع بر ژنتیکه . و به نظرم نمیشه انتظار بیش از اندازه داشت . شاید اگر تست های دکتری نبود بهتر بود چون همون جور که گفتین که آدم یه کم گیج میشه .
تست میکروطبقه بندی برای مسلط شدن یه مطلب خاص بعد از خوندنش خوبه و تست مجموعه ایی هم برای تست زدن نزدیک به کنکور . و به نظرم نیازی نیست کتابی باشه که هم علوم هم بهداشت رو پوشش بده چون علیرغم شباهت ،تفاوت هم دارن .

من فکر میکنم ایرانی ها کتاب تالیف( گردآوری) نکن بهتره ! چون ذهنیتی که حتی اساتید ما دارن چیزی نیست که مناسب تالیف کتابی باشه . ایرانی ها شاید در حوزه علوم انسانی بتونن چیزی تالیف کنن ( که اون هم ره به ترکستان است ! ) اما در علوم تجربی ما دانشمند بزرگی نداریم که از دانشمندهای بزرگ علم آموخته باشه و اون علم رو هضم کرده باشه و دغدغه علم داشت باشه . گرچه اغلب استادهای ژنتیک دانش آموخته خارج از کشور هستن (و بسیار هم محترم هستن) اما پتانسیل نوشتن کتاب رفرنس (منظورم هزاره اس !به دلایلی که می دونین ) رو ندارن .
به نظرم تا زمانی که ما مصرف کننده هستیم بهترین کار اینه که کتابهای رفرنس بخونیم .

کتاب تست خانه ی زیست میکرو هست یا مجموعه ای؟
درسته نوشتن کتاب کار هر کسی نیست
اونم با وجود رفرنسایی که تو رشته ی ماها وجود داره
اما تدوین یه کتاب تست درست حسابی واسه کنکور ایران که دیگه از دستشون بر میاد!!!

hadi330

New member
کتاب تست خانه ی زیست میکرو هست یا مجموعه ای؟
درسته نوشتن کتاب کار هر کسی نیست
اونم با وجود رفرنسایی که تو رشته ی ماها وجود داره
اما تدوین یه کتاب تست درست حسابی واسه کنکور ایران که دیگه از دستشون بر میاد!!!

شش فصل داره و چندان طبقه بندیش میکرو نیست !

marjan_h67

New member
من که هرچی کتاب تو بازار بوده جمع کردم دور خودم ولی هیچکدوم اون چیزی ک میخام نیست!!!!نه iqb نه کتابخانه فرهنگ نه خالصی...کتاب نجات مهدیه هم ک نایاب شده!!!!
اگه یکی یه کتاب تست خدب سراغ داره بم بگه توروخدا

DNA.2013

New member
منم نجات مهدیه رو دارم ولی دوستم که iqb داره خیلی راضیه جواباشم میگفت خوبه.سوالاشم که خیلی گستردست حتی سوالای علوم پایه پزشکیا و دکتری رو هم داره.

marjan_h67

New member
منم نجات مهدیه رو دارم ولی دوستم که iqb داره خیلی راضیه جواباشم میگفت خوبه.سوالاشم که خیلی گستردست حتی سوالای علوم پایه پزشکیا و دکتری رو هم داره.

اره بین همه کتابای منم iqb از بقیه بهتره .... ولی حیف ک واسه درسای دیگش پاسخنامه نزاشتن هنوز

najma

New member

میدونی هادی جان در اصل اشکال بر میگرده به اساتید ... متاسفانه ژنتیک از هر جهتی که بگید داره مظلوم واقع میشه .
هستن ادم های باسواد که واقعا بتونن یک کتاب سنگین درست و حسابی تالیف کنن اما میدونید میگن براشون نمیصرفه .
دلیل من از ایجاد تاپیک سردرگمی دوستان در خرید کتاب تست هست ، مشکلی که من خودم پارسال باهاش مواجه بودم .
مثلا کتاب خانه زیست شناسی علی رغم پاسخ های روان و قشنگش به هیچ وجه کامل نیست .
کتاب آی کیو بی اشتباه زیاد داره ، کتاب خانه فرهنگ همینطور .
کتاب نجات مهدیه هم که همیشه عقبه ( پارسال که من خواستم بگیرم دو تا کنکور آخر رو نداشت ) و متنش هم سخته بخصوص برای کسی که اولین باره میخونه .
خواستم بدونم سلیقه ژنتیک دان های آینده چیه ... شاید یکی یه روز خواست به داد ژنتیک برسه ، چرا اگر بقیه رشته ها میتونن کار درستی انجام بدن ما نتونیم:auizz3ffy9vla57584x

پ . ن : البته آی کیو بی جدید رو نمیدونم چطوره!

آخرین ویرایش:

hadi330

New member
:auizz3ffy9vla57584x

میدونی هادی جان در اصل اشکال بر میگرده به اساتید ... متاسفانه ژنتیک از هر جهتی که بگید داره مظلوم واقع میشه .
هستن ادم های باسواد که واقعا بتونن یک کتاب سنگین درست و حسابی تالیف کنن اما میدونید میگن براشون نمیصرفه .
دلیل من از ایجاد تاپیک سردرگمی دوستان در خرید کتاب تست هست ، مشکلی که من خودم پارسال باهاش مواجه بودم .
مثلا کتاب خانه زیست شناسی علی رغم پاسخ های روان و قشنگش به هیچ وجه کامل نیست .
کتاب آی کیو بی اشتباه زیاد داره ، کتاب خانه فرهنگ همینطور .
کتاب نجات مهدیه هم که همیشه عقبه ( پارسال که من خواستم بگیرم دو تا کنکور آخر رو نداشت ) و متنش هم سخته بخصوص برای کسی که اولین باره میخونه .
خواستم بدونم سلیقه ژنتیک دان های آینده چیه ... شاید یکی یه روز خواست به داد ژنتیک برسه ، چرا اگر بقیه رشته ها میتونن کار درستی انجام بدن ما نتونیم:auizz3ffy9vla57584x

پ . ن : البته آی کیو بی جدید رو نمیدونم چطوره!

من با این جمله که گفتید " میگن براشون نمیصرفه " موافق نیستم چون فکر میکنم اساتید ما چندان هم به دنبال پول نیستن و به شاید به اندازه کافی از نظر مادی تامین باشن . به نظرم هم انگیزه ندارن هم نیازی نمی بینن با وجود کتابهای خوبی که هست باز کتابی تالیف کنن و در نهایت اگه انگیزه ایی باشه صرف ترجمه میشه .
من به عنوان یک ژنتیک دان آینده دوست دارم مروج علم بشم ! وکتابهایی بنویسم که به درد مردم عادی و بدون سواد دانشگاهی بالا هم بخوره . خصوصا در زمینه تکامل چون دیگه خیلی خیلی مظلومه :(

آخرین ویرایش توسط مدیر:

asie67

New member
میدونید بچه ها علت اینکه کتاب خوب مثل جعفر نزاد نداریم اینه که هنوز استادی مثل ایشون تو زنتیک پیدا نشده که بتونه خیلی روان توضیح بده
من بیشتر از6تا کتاب بیوشیمی خریدم تا بتونم بفهمم اخر سر هم جزوه جعفر نزاد نجاتم داد چون خیلی روانه
من تو دانشگاه تهران زیر نظر دکتر الهی که که تحصیلکرده امریکاست ودکتر فرازمند که تحصیلکرده کاناداست ژنتیکو پاس کردم اما بچه ها باورتون میشه سرکلاسشون هیچی نفهمیدم:sad:
اصلا قدرت بیان نداشتن!!!!!!همین مشکلو موقع خوندن کتاب دکتر دلویی داشتم
آخر سرهم به این نتیجه رسیدم اصلا بیخیال کنکور ژنتیک:whistle:

بالا