نظر شرکت کنندگان در ازمون وزارت علوم 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bacillus.bs

New member
نظرتون در مورد ازمون وزارت علوم با توجه به تغییرات داده شده نسبت به سال های قبل بنویسید.بهتر بود یا نه؟سخت تر بود یا اسون تر و این که ایا این شیوه درست هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

eli

New member
خوب بود کلا وزارت علوم از نظر استاندارد بودن سوالات و نظم وترتیب از بهداشت خیلی بهتره خیلی خیلی

miladdd

New member
من مخالفم بهداشت خيلي بهتره و آسون تره امسال سوالات سخت بود سوالات محض بودن

ملیسا

New member
سلام بچه ها.

من تا حالا بهداشت امتحان ندادم .و برا وزارت علوم هم خیلی خیلی بهتر نخونده بودم البته یه دور خونده بودم و زمان مرورم کم بود .ولی تستهایه 10سالو که کار کرده بودم .بنظرم سطح سوالت امسال سختتر بود چون سالهایه قبل سوالها بیشتر شبیه هم بودن ولی امسال خیلی فرق داشتن .خدا کنه سوالهایه بهداشت اسونتر باشه .وخدا کنه منم ادم بشم و خوب بخونم

sa@@ra

New member
خوب بود کلا وزارت علوم از نظر استاندارد بودن سوالات و نظم وترتیب از بهداشت خیلی بهتره خیلی خیلی

اصلااااااااااااااااا.ما که خودمون وزارت علومیم قبول ندازیممممممم.حتی اساتید ما هم همه معتقد بودند که امسال اصلا استاندارد نبوده:1dco2x0p1lilzhfpg1t

mahdieh

New member
من که خوشبختانه!! شرکت نکردم ولی دوستانم به شدت ناراضی بودن
با سارا هم عقیده هستم وزارت علوم انقدر ها هم سر و ته ندارن
اینها هر سال یک گلی به سر ما میزنن
خوب بزنند تا حالا که زده اند .. والا
خیلی ها میگفتن ما که اینهمه زیست و میکرو خوانده بودیم وسط امتحان هنگ کرده بودیم وای به حال بچه های گیاهی و جانوری

bacillus.bs

New member

الی تو چه جوری خوندی که میگی خوب بود/وقتی 3 ماه مونده به ازمون 6...7 درس اضافه می کنند این کجاش استاندارد هست

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا