من فقط میخوام جایگاه چادر توی جامعه امروزی ممشخص بشه
لا اقل برای خودم و اینکه جزء معیارهای ازدواجم باشه یا نه
مقبولیت .مصونیت.مسئولیت.به قول خانوم سهیلا آرین چادر تاج بندگی منه.حس آرامش و امنیت میاره واسه یه دختر تو این جامعه ی...
منم ی کوچولو نظر بدم
به نظر من چادری بودن میتونه خوب باشه. و صحبت همه ی دوستان کاملا درسته چه موافقین و چه مخالفین. چادری بودن شاید یجورایی مصونیت بیاره اما نمیشه گفت غیر چادری بودن مصونیت نداره.
مثلا من یه هم ک ل ا س ی خانم دارم که ایشون چادری نیستن و اتفاقا تیپشونم ساده و مال دهه هفتاد و شصت نیست . کاملا حجاب پوششیش عالیه. اما مهمتر از اون اینه که رفتارش کاملا متینه. با وجود اینکه چادری نیستش ولی واقعا حجاب لباسش و حجاب اخلاقش خیلی بهتر از بعضی خانم های چادریه. برا همین واقعا مطلق نمیشه گفت چادری بودن خوب هست و غیر چادری بودن خوب نیست و بر عکس
کاملا" موافقم حجاب به همراه اخلاق متین مصونیت میاره و چادر یه حجاب ایرانیست البته عرب ها هم نوعی چادر دارن ساده و بی الایش بودن چه در نگاه و چه پوشش و چه برخورد میتونه برای هم خانومها و اقایون مصونیت بیاره و قبول دارم هرکس بتونه حرمت چادر حفظ کنه میتونه مصون بمونه و مصونیت بیاره من خودمم چادریم ولی نظرم این بود
چیزی که مسلّمه اینه که خانم ها باید به نحوی پوشش داشته باشن که موجب تحریک جنس مخالف نشه (و برعکسشم صادقه برا آقایون). حالا یه عده ای چادر پسندند و یه عده ای نه. اینکه طرف پوشش چطور هست برمیگرده به تفکراتش. شک نکنین از کوزه همان برون تراود که دروست!!!!!!! اما بالاخره تو هر قشری یک سری بدل وجود داره. مثلا تو قشر چادریا مثل بقیه اقشار یک سری بدل داریم ولی نباید تعمیم بدیم به همه. چادر حجاب برتر است. این یعنی اینکه غیر چادری ها هم حجاب دارند اگر دارای پوشش قابل قبول باشد نه مث .......... که مانتوش از پیرهن من کوتاهتره!!!!!! فتوای حضرت امام(ره) : زن باید یا چادر داشته باشد یا مانتو اما به نحوی که بدن او را بپوشاند.
یارو چادر داره ولی همچین نازکه یا همچین سفت به بدن میچشبونه که اعضای بدنش معلومه. خب این که به درد نمیخوره. یارو مانتوییه ولی مانتوش انقد کوتاهه که سگک کمربندش معلومه. خب اینم به درد نمیخوره
به نظر من حفظ حجاب که کامل ترینش چادر هستش یه مسئولیت هستش (البته شاید یکی بگه حجاب به چادر نیست اما من زیاد موافق نیستم چون چادر بهترینه ) این مسئولیت باعث میشه که ما در جامعه مصونیت داشته باشیم یعنی با امنیت در جامعه فعالیت کنیم به دور از چشمهای ناپاک چون توجه نامحرم به حداقل میرسه.