مرسی خانمی ولی اشک من دم مشکمه
pariya New member 2012-11-03 #367 امضای جناب ایمونو که واقعیت محضه... برامن خیلی اثبات شده هستش:sadsmiley:
parnian24 New member 2012-11-03 #368 امضای پریا خیلی پر معنیه.این همه که چی....؟؟؟؟؟واسه هیچی.....؟؟؟!!!!:dadad4:
mahsa. New member 2012-11-03 #369 قفس به این بزرگی کاشکی پرنده بودم مهم نبود پریدن............. امضات قشنگ عزیز
bahramian0935 New member 2012-11-04 #374 پاسخ عيب است بزرگ بركشيدن خودرا:/وزجمله خلق برگزيدن خود را/ازمردمك ديده به بايد اموخت/ديدن همه كس را ونديدن خودرا
پاسخ عيب است بزرگ بركشيدن خودرا:/وزجمله خلق برگزيدن خود را/ازمردمك ديده به بايد اموخت/ديدن همه كس را ونديدن خودرا
pariya New member 2012-11-04 #375 bahramian0935 گفت: عيب است بزرگ بركشيدن خودرا:/وزجمله خلق برگزيدن خود را/ازمردمك ديده به بايد اموخت/ديدن همه كس را ونديدن خودرا کلیک کنید تا باز شود... اینو برای نظر من واسه امضای نفر قبلیم اوردین آیا؟؟ جالبه!!!!!! خب همه یه نظری دارن منم نظرم اون بود:bunnyearsmiley:
bahramian0935 گفت: عيب است بزرگ بركشيدن خودرا:/وزجمله خلق برگزيدن خود را/ازمردمك ديده به بايد اموخت/ديدن همه كس را ونديدن خودرا کلیک کنید تا باز شود... اینو برای نظر من واسه امضای نفر قبلیم اوردین آیا؟؟ جالبه!!!!!! خب همه یه نظری دارن منم نظرم اون بود:bunnyearsmiley: