امضای سارا عشقی رو نشون میده که یه طرفش بیشتر داره سنگینی میکنه:heart:
parnian24 New member 2012-11-02 #341 امضای سارا عشقی رو نشون میده که یه طرفش بیشتر داره سنگینی میکنه:heart:
sara77 New member 2012-11-02 #342 نه متنو که خوندم خیلی قشنگ بنظرم اومد که واقعا هم صدق میکرد مال توهم خیلی ناز بود
TUMS Well-known member 2012-11-02 #345 امضای پرنیان فقط میتونم بگم خیلی حرفا داره. .. .. . . . .. سارا که قبلآ نظر دادم:thumbsupsmileyanim:
Persian-Masoud New member 2012-11-02 #348 ariyana گفت: امضای ایمونو هم که با تمام وجود تجربه کردم.....واقعیت همینه.. کلیک کنید تا باز شود... اونو که منم تجربه کردم! خیلی تلخه! :dadad4:
ariyana گفت: امضای ایمونو هم که با تمام وجود تجربه کردم.....واقعیت همینه.. کلیک کنید تا باز شود... اونو که منم تجربه کردم! خیلی تلخه! :dadad4:
mikhak s New member 2012-11-02 #351 عجب موجودسخت جانیس دل هزار بار دل تنگ میشود.میشکند.میسوزدوبازهم میتپد. دقيقا :smiliess (7):
mahsa. New member 2012-11-02 #352 هرجا ازکسی ناراحت شم یه هفته میرم تولاک خودم بعد تموم انگار از کسی نرنجیدم سعی میکنم زلال باشم. ایمنو داغونم کردی.
هرجا ازکسی ناراحت شم یه هفته میرم تولاک خودم بعد تموم انگار از کسی نرنجیدم سعی میکنم زلال باشم. ایمنو داغونم کردی.
TUMS Well-known member 2012-11-02 #354 مهسا ببخشید اگه امضای من شما را داغون کرد!!!!!!!!:4d564ad6: امضاتون هم بی اعتمادی را میرسونه که در جامعه امروز ما صدق میکنه
مهسا ببخشید اگه امضای من شما را داغون کرد!!!!!!!!:4d564ad6: امضاتون هم بی اعتمادی را میرسونه که در جامعه امروز ما صدق میکنه
mikhak s New member 2012-11-02 #357 اشتباهم این بود هر جا رنجیدم، خندیدم!!! فکر کردند درد ندارم ضربه ها را محکم تر زدند دقيقا درمورد من صدق ميكنه ضربه هاشون خيلي درد داشت:sad:
اشتباهم این بود هر جا رنجیدم، خندیدم!!! فکر کردند درد ندارم ضربه ها را محکم تر زدند دقيقا درمورد من صدق ميكنه ضربه هاشون خيلي درد داشت:sad:
mahsa. New member 2012-11-02 #358 imunoo گفت: مهسا ببخشید اگه امضای من شما را داغون کرد!!!!!!!!:4d564ad6: امضاتون هم بی اعتمادی را میرسونه که در جامعه امروز ما صدق میکنه کلیک کنید تا باز شود... نه امضات عالیه................
imunoo گفت: مهسا ببخشید اگه امضای من شما را داغون کرد!!!!!!!!:4d564ad6: امضاتون هم بی اعتمادی را میرسونه که در جامعه امروز ما صدق میکنه کلیک کنید تا باز شود... نه امضات عالیه................