نظرت در مورد امضای نفر قبلیت چیه!!!!!!!!!!

Artmis.a

New member
امضای خوبیه

خط آخرشو خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی دوست دارم و قبول دارم:
از لبخندت برای تغییر دنیا استفاده کن…مگذار دنیا لبخندت را تغییر دهد…! باور کن اگه بخوای میشه…:thumbsupsmileyanim::applause::applause::applause:

mw.ashel

New member
امضات عالیه و قسمت دومش خیلی فکرمو به خودش مشغول کرده که حدیث جون اونقدر دوست دارم تا خدا فقط یه موردم شده موقعیتهایی که امسال بهم نداده نشون بده چرا؟؟؟؟

Artmis.a

New member
امضات عالیه و قسمت دومش خیلی فکرمو به خودش مشغول کرده که حدیث جون اونقدر دوست دارم تا خدا فقط یه موردم شده موقعیتهایی که امسال بهم نداده نشون بده چرا؟؟؟؟

عزیزم به موقعش

فقط صبر داشته باش

dr m

New member
واقعا هیچ کس تنها نیست.........
آن سوی دلتنگی ها و تنهایی ها همیشه خدایی هست که داشتنش جبران همه نداشتن هاست ...

خدایا مارو به خاطر همه ناشکری هامون ببخش........

mikhak s

New member
امضات خيلي قشنگه خوشم اومد . ايشالله تو همه مراحل زندگي فقط خدا باشه كه دستمونو ميگيره

shima.p

New member
بعضی از دوستان امضاهای قشنگ اما طولانی دارن که به نظر اصلا خوب نیس و باعث میشه صفحه اشغال بشه و صورت خوبی نداره.این متن هارو باید آدم تو پیجه خودش بنویسه تا دیگران بیان و نظر بدن نه اینکه تو یه تاپیک که مثلآ در مورد یه موضوع درسی هستش هی باید بیای پایین تا به نظر نفر بعدی برسی
دوستان لطفآ این موضوع رو مد نظر قرار بدن
ممنون

cheshmak

New member
وقعاااااا؟مرررررررررررررررررسي

امضاي توام واقعا تو زندگي كاربرديه...... ميخك جون!!!گذشتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت!!

cheshmak

New member
بعضی از دوستان امضاهای قشنگ اما طولانی دارن که به نظر اصلا خوب نیس و باعث میشه صفحه اشغال بشه و صورت خوبی نداره.این متن هارو باید آدم تو پیجه خودش بنویسه تا دیگران بیان و نظر بدن نه اینکه تو یه تاپیک که مثلآ در مورد یه موضوع درسی هستش هی باید بیای پایین تا به نظر نفر بعدی برسی
دوستان لطفآ این موضوع رو مد نظر قرار بدن
ممنون

شيما جووووووووووووون امضاي من زياده؟؟؟اگه هست بگوووووووو عوضش ميكنم

shima.p

New member
شيما جووووووووووووون امضاي من زياده؟؟؟اگه هست بگوووووووو عوضش ميكنم
نه عززیزم
یه وقت ناراحت نشیاااااااااااااااا:28:
من منظور شخص خاصی نبود
کسی ناراحت نشه دوستان
همتونو دوس دارم

waria

New member
یاد کتاب ادبیات فارسی میفتم...این جمله تو یکی از درسا بود...تاجایی که حافظم یاری میکنه فکر کنم مال درس مائده های زمینی بود.:smiliess (11):

pariya

New member
امضای واریا جون که عالیه....
ما شیما جون هم اگه تو زندگیمون بکارببندیم خیلی محشر میشه...
برا چشمک جون هم که من اون جمله دکتر شریعتی رو واقعا دوست دارم و ی جمله فوق العادس..
ببخشید!خیلی نظر دادم بچه ها اخه چند وقته اینجا نیومده بودم.. دلم تنگ بود

shayeste

New member
اگه اشتباهاتمون رو تکرار نکنیم عالی میشه اگه یه اشتباه رو دوباره تکرار کنیم میشه انتخاب دیگه اشتباه نیست. :idea_majidonline:

shima.p

New member
یاد کتاب ادبیات فارسی میفتم...این جمله تو یکی از درسا بود...تاجایی که حافظم یاری میکنه فکر کنم مال درس مائده های زمینی بود.:smiliess (11):

آره زدی تو خال
این جمله رو انتخاب کردم چون همیشه ما آدما به خیاله اینکه از خیلیا بالاتر هستیم و برتری داریم به هم نگاه میکنیم و یه جور حسه خود بزرگ بینی داریم و مخصوصآ نگاه های نژاد پرستانه منظورم هست.
این جمله رو نوشتم که هم خودم و هم دوستان هر وقت میبینیمش به این فکر بیفتیم که بابا هدف از خلقت هر چیز و هر کسی یه چیز دیگه است و باید جور دیگر دید.به امید روزی که همه آدما به یه چشم دیده بشن

saharandishe

New member
بگذار عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری

به شدت بااین مفهوم موافقم.

shima.p

New member
سحراندیشه جان امضات خیلی جای تفکر داره
ما آدما همیشه در حال توجیه خودمون هستیم
من گاهی وقتاکه از دست خودم و کارام خسته میشم میرم جلو آیینه و میگم شیما بسه دیگه خودتو توجیه نکن بیدار شو از خواب

aohm

New member
بچه ها من امضامو عوض كردم

به نظرتون چطوره؟؟؟؟

خيلي خوبه چشمك
من اينو خيلي دوست دارم،اما كاملش اينه:

گاهي گمان نميكني ولي ميشود
گاهي نميشود كه نميشود كه نميشود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابتست
گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود
گاهي گداي گدايي و بخت نيست
گاهي تمام شهر گداي تو ميشود