نظرت در مورد امضای نفر قبلیت چیه!!!!!!!!!!

شفيع

Well-known member
شرمنده همه دوستان شدم.........عذرمیخوام دیگه نیام بهتره چون نمیخوام این حس تنهایی و افسردگی رو به دوستان گلم منتقل کنم
پريا منظورم اين نبود دوست گرامي من در كل گفتم ببخشيد اگر بد متوجه شدين

waria

New member
من این جمله (امضای خودمو)رو اینطوری خوندمش،ولی یه جای دیگه دیدم آخرشم اینطوری نوشته:زیرا سادگیت را نشانه میگیرند برای شکستنِ غرورت.حالا اگه کسی اطلاع داره کدومش درسته به من بگه تا درستش کنم.باتشکر
امضای شفیع خوبه....ولی من امضاهای تلخ و بیشتر دوست دارم:smiliess (11):

شفيع

Well-known member
واريا به نظرم بايد مثبت ديد و ومثبت انديشيد اگه شما قبل از اينكه بخواهيد باكسي ارتباط برقرار كنيد و به امضاتون اعتقاد داشته باشيد خودتونو براي جلوگيري از سواستفاده از سادگيتون كردين درحاليكه همچين قصدي وجود نداره شايد

شفيع

Well-known member
اريا پست هاي شما براي من دوتا نشون ميده مشكلش چيه

pariya

New member
پريا منظورم اين نبود دوست گرامي من در كل گفتم ببخشيد اگر بد متوجه شدين
نه دوست خوبم سوءتفاهم نشه.. افسرگی که گفتین قبول ندارم چون خدایی ادم افسرده ای نیستم.. ولی وقتی این جمله رو خوندم به دلم نشست که چقد خوبه ادم همه حرفاشو ناراحتیاشو حتی شادیاشو به خدا بگه فقط به اون.. کمی هم نزدیک احوال حال بنده بود..
معذرت که سخنم طولانی شد...

A

ariyana

Guest
اضای آریا هم در ردیف خوب هاست....

شفيع

Well-known member
نه دوست خوبم سوءتفاهم نشه.. افسرگی که گفتین قبول ندارم چون خدایی ادم افسرده ای نیستم.. ولی وقتی این جمله رو خوندم به دلم نشست که چقد خوبه ادم همه حرفاشو ناراحتیاشو حتی شادیاشو به خدا بگه فقط به اون.. کمی هم نزدیک احوال حال بنده بود..
معذرت که سخنم طولانی شد...
شايد حرفتون درست باشه.نظرتون محترمه

Artmis.a

New member
آنگاه که دوست داری کسی همواره به یادت باشد,به یاد من باش که همواره به یاد تو هستم.(بقره/152)

عاشق این آیه ام

sara77

New member
گاه برای ساختن بايد ويران كرد

گاه براي داشتن بايد گذشت

و گاه در اوج تمنا بايد نخواست[:bunnyearsmiley:قشنگ بوووووووووووووووووددددددد

sara77

New member
منم درباره ی نفر قبلم هیچ نظری ندارم ااخه نه اسمش نه اواتارش نه امضاش قشنگه موندم چرا زندس؟:smiliess (11):

بالا