بحث leber congenitial amaurosis کجا بود؟؟؟؟
..کیان در مورد سوال 13 من خودم یوسفیان خوندم اونجا از همه پایینتر بیماری قلبی رو گفته که درصد 35 داره زخم معده درصد 37 داره
به صفحه 382 امری بخش ویژگی بالینی رجوع کن!!بیماری هموفیلیو نمیشه با سرولوژی تشخیص داد؟؟؟؟؟
..
سوال 33- گزینه کلید الف میباشد
توضیح در ص360-61 در مبحث نشانه ها و شاخص های آنالیز کروموزومی!! در چهار چوب 3-18 هر 2 گزینه 1و3 را بعنوان بررسی کرومزومی برای تشخیص ذکر کرده!! و نیزدر قسمت توضیح مشکلات یادگیری و ذهنی بدون توضیح!! ص361 (و نه هرگونه عقب مانگی ذهنی که در بیشتر تریزونیها و خصوصا 13-18 و21نیز اشاره میشود... با توجه به ص71-72 در مبحث پروبهای مورد استفده در تکنیک fish در مورد استفاده از پروبهای سانترومریک آلفا در تشخصص این گونه ناتوانی های ذهنی استفاده میگردد ) در سطر 9 از اصطلاح چند تلومری !! برای بررسی اینگونه بیماریها استفاده شده است که ایجاد اشتباه در ذهن شرکت کننده خواهد کرد.
ونیز در مورد استفاده از پروبهای sub-telomeric که در یک مجموعه کامل برای تمام کرومزومها (1تا22و x/y )در ص 72 ذکر شده است !! . و وجود تریزومیهای این گونه از کروموزمهای اتوزوم در بیشتر سقطهای مکرر میتوان نتیجه گرفت که گزینه 3 نیز درست میباشد..
به صفحه 382 امری بخش ویژگی بالینی رجوع کن!!
بقیه سولاتت هم : دود سیکار رو تو بخش کاریسینوزنهای ژنتیک مولکولی در بخش جهش بخون که گزینشون هم اشتباهه گزینه 4 درسته!!
leber amaoris رو منم خوندم اما دیگه یادم نمیاد کجاست
در مورد linkageبا اطمینان میگم گزینه اعلامی اشتباهه!!! چون در مورد پیوستگی و همراهی اون با خانواده ببرسی میشه!! پس چطور میتونه جدید باشه!!
همراهی 2آلل در یک لکوس خاص عامل ایجاد بیماریست این تعریف ناتعادلی پیوستگیست!!
سوال 6- گزینه اعلامی الف میباشد اما در امری/دکتر دلویی درص86 مبحث خطرها در جابجایی روبرت سونین سطر6: همه گامتها برای کرومزومهای روبرتسونین21q/21qبه صورت نول یا دیزومیک خواهند بود!!
که باتوجه به متن سوال که ایجاد 50-50 نول و دیزومیک رو خواسته تنها در گزینه 4 این اتفاق در هر دوره گامتئژنز تکرار خواهد شد....
سوال14-گزینه کلید2: توضیح: منبع بالا: ص307-308 در مورد ژن apoeدر مبحث ژنهای مستعد! در ص307 سطر 1 چندشکلیهای ژنapoe مهمترین عامل خطر شناخته شده برای ad با سن بروز دیررس !!!میباشد..
و در ص307 پاراگراف2 در مبحث ناهنجاریهای تک ژنی در سطر 5 : هم اینک شمار زیادی از جهشهایی در ژن psen1 شناسای شده است که 70درصد adی زودرس خانوادگی را شامل میشود
بنابر این دو توضیح که اعلام نمیدارد کدام گزینه دارای برتری نسبت به دیگری است و نیز عدم سوال در سن بروز با قطعیت نمیتوان به سوال پاسخ داد و همچنین سایر گزینه ها نیز در ایجاد آلزایمر تاثیر گزارند.. پس گزینه درست ندارد..
سوال 26-گزینه 4 کلید شده است
توضیح: منبع امری/ دکتر دلویی ص 188 مبحث ناتعادلی پیوستگی. سطر اول ص 189 : دلیل منطقی برای مطالعه همراهی آللی در جمعیتها بر این فرض استوار است که در برخی از نسلهای پیشین یک جهش در یک مورد بنیانگزار رخ میدهد و هم چنان بیماری را موجب میشود...
پس با قطعیت میتوان گفت که جهش جدید نیست و به صورت ارثی انتقال میابد.. پس گزینه 4 اشتباه است
اما در توضیح ناتعادلی پیوستگی در سطر اول همین مبحث در ص188: ناتعادلی پیوستگی به طور رسمی به عنوان همراهی دوآلل در لوکوسهای ژنی پیوسته !!! با فراوانی بیش از آنچه توسط شانس انتظار میرود. تعریف و تعیین میشود..
پس میتوان آن را به وجود چند جایگاه آللی در لکوسها بیان کرد و در ادامه متن نیز از حظور اللهای AوBمتفاوت در یک فرد نسبت به فرد دیگر تاکید دارد که میتوان آنرا به تفاوتهای لوکوسی بست داد... در نتیجه میتواند به گزینه 2 نزدیکی بیشتر داشته باشد..
منم همین جوری میبینمش به بیناییت شک نکن اگه تجزیه کننده رو با کسره نخونی درست میشهیک سوال داشتم فقط می خواهم بدونم من خیلی خنگم یا واقعا سوال ایراد داره
سوال48بیوشمی دفترچه ب
من وقتی گزینه "د" می خونم به نظرم داره میگه نقص در انزیمی که هگزوزآمیندازAرا تجزیه می کنه ؛ تازه سر کنکور با خودم گفتم ایول طراح سوال اگه کسی دقت نکنه حتمااین گزینه میزنه چون نقص در هگزوزامینداز Bسند هوف می ده ولی خوب چون گزینه دیگه نبود "ج" زدم:j58r36j3gcr4suxymup