نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد هماتولوژی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ROJO

New member
دوستان این متن رو در ادرسی ک در امضای من اومده، قرار دهید! به نفع همه ی ماست

بسمه تعالی

وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی
جناب آقای دکتر سید حسن هاشمی
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
مستحضر هستید که آن وزارتخانه در سال جاری اقدام به اتخاذ تصمیمات جدید و بازنگری در سیاست های قبلی خود در روند پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد نموده است که به موجب آن ظرفیت پذیرش دانشجو در این مقطع با کاهش چشمگیری روبرو شده است. نیک می دانیم که در پشت پرده این قبیل تصمیم گیری ها ساعت ها بحث و کارشناسی نهفته است و یقین داریم که تصمیم اخیر مسئولان محترم در راستای گام های قبلی خود جهت ارتقا سطح کیفی آموزشی و ایجاد چشم انداز روشن در رونق بازار کار فارغ التحصیلان رشته های مختلف می باشد. اما به اطلاع می رساند که مسئولان محترم درحالی چنین تصمیمی را اتخاذ نموده اند که پیش از این در اطلاع رسانی های قبلی خود به هیچ وجه از این کاهش شدید در ظرفیت دانشگاه سخنی به میان نیاورده بودند و حتی مدعی توسعه کمی و کیفی امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مراکز آموزش عالی جهت پاسخگویی به خیل عظیم جوانان مشتاق و بااستعداد متقاضی تحصیلات تکمیلی شده بودند. آیا بهتر نبود که اگر تصمیم به کاهش ظرفیت داشتید این اقدام را با شیب ملایم و البته با اطلاع رسانی های قبلی انجام می دادید؟ آیا پاسخ سیاست های به ظاهر غلط مسئولان در دولت های گذشته در روند افزایش پذیرش دانشجو را باید متقاضیان امسال اینگونه به دور از انصاف و به یکباره بدهند؟ متقاضیانی که با هزاران امید و آرزو ماه ها تلاش شبانه روزی خود را صرف قبولی در این آزمون کرده بودند و اکنون با این اقدام نابهنگام مسئولان در یاس و ناامیدی فرورفته اند و حتی خیال ادامه تحصیل در کشور را هم از سر خارج کرده اند.
بدین وسیله کلیه داوطلبان اعتراض خود را مبنی بر کاهش شدید ظرفیت دانشگاه ها در سال جاری اعلام نموده و خواهشمند است بازنگری های لازم در تصمیم فوق صورت پذیرد.

ومن الله توفیق

hematology70

New member
مگه وزارت مسخره شماست هی نامه بفرستید؟
اون بنده خدایی که زحمت کشیده 1 شده باید با30 فرقی داشته باشه
قراره ظرفیت ها به میل دل شما باشه که همه میان دانشگاه

اونی که 1 شده که واقعا بهش تبریک میگم مطمئن باشه که به خواسته اش میرسه. ولی با این اعتراض افراد بیشتری میتونن قبول بشن حتی اونایی که می خوان تهران قبول بشن و با این ظرفیت ها ممکنه شهرستان قبول بشن. ولی اگه پشت هم باشیم حتی اونایی که رتبه های برترند مطمئن باشین افراد بیشتری که اونا هم زحمت کشیدن می تونن قبول بشن توروخدا ، خواهشا از هم حمایت کنیم. مثل سال 91 که بچه ها با حمایت از هم اعتراض کردن و تونستن موفق بشن. بیاین از هم حمایت کنیم تا ظرفیت ها بالا بره خواهشا این متن رو شما هم بفرستید. ممنون

خواهشا حمایت کنید به خاطر خدا یه عده عقب نیفتن بیاین کنار هم باشیم بفرستین مطمئن باشین رتبه های خوب میرن تهران حق کسی ضایع نمیشه بلکه یه عده ای که هم زحمت کشیدن ولی به دلایلی که رتبه های پایین تری آوردن می تونن قبول بشن کسی ضرر نمی کنه این ظرفیتا نهایته نامردیه ناامید نشید کوتان نیاین حمایت کنید

tayebe

New member

دوست عزیز من رتبه 30 امسال هستم و انتظار ندارم بقول شما یا رتبه 1 سر بهشتی یا ایران بشینم!! فقط دوس داشتم مث پارسال که رتبه 30 و 36 مدرس رفتن و 33 و 35 و 38 انتقال خون بودم برم یکی ازین دوجا....
امسال در حق ماها واقعا بی عدالتی کردن. قبل تر از کنکور اعلام میکردن تا تکلیفمون رو میدونستیم. نه اینکه حالا من با 30 کارم بکشه به مشهد و کرمان و بوشهر... مطمئنا یه لحظه جای من باشی خودت از بی انصافی امسال واقعا متاسف میشی.
نمیگم ظرفیت بالا خوبه ولی میتونستن قبلش اعلام کنن.
من یه رتبه 47 رو میشناسم ک از دیروز عزا گرفته ک پول نداره بره بین الملل و.. بنظرتون اون حقی نداره؟
نمیگم ببرن بالا ک اونم قبول شه ولی حداقل قبلش اعلام میکردن ک بچه های کنکوری اینقد دلخوش نباشن به رتبه شون.ک مث پارسال قبول میشن.

tayebe

New member
ولی این نامه و نامه فرستادنم هیچ فایده ای نداره....
دکترا رو کم کردن هیچکسی نتونست کاری کنه.
ارشدم دیگه با اینهمه ک به تاخیر انداختن ظرفیت هارووو مطمئن باشین به خاطر چنتا نامه دوباره شق القمر نمیکنن.

chemist tala

New member

قابل توجه ات ک رتبه یک و4و5 رشته ما دارن انتخاب اولشونو میزنن ازاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amin70

New member
دوست عزیز من رتبه 30 امسال هستم و انتظار ندارم بقول شما یا رتبه 1 سر بهشتی یا ایران بشینم!! فقط دوس داشتم مث پارسال که رتبه 30 و 36 مدرس رفتن و 33 و 35 و 38 انتقال خون بودم برم یکی ازین دوجا....
امسال در حق ماها واقعا بی عدالتی کردن. قبل تر از کنکور اعلام میکردن تا تکلیفمون رو میدونستیم. نه اینکه حالا من با 30 کارم بکشه به مشهد و کرمان و بوشهر... مطمئنا یه لحظه جای من باشی خودت از بی انصافی امسال واقعا متاسف میشی.
نمیگم ظرفیت بالا خوبه ولی میتونستن قبلش اعلام کنن.
من یه رتبه 47 رو میشناسم ک از دیروز عزا گرفته ک پول نداره بره بین الملل و.. بنظرتون اون حقی نداره؟
نمیگم ببرن بالا ک اونم قبول شه ولی حداقل قبلش اعلام میکردن ک بچه های کنکوری اینقد دلخوش نباشن به رتبه شون.ک مث پارسال قبول میشن.
واقعا حرفت درسته احتمالا اين دوستمون قبول شده رفته يا اصن نميتونه قبول بشه كه اينطوري حرف ميزنه

ولی این نامه و نامه فرستادنم هیچ فایده ای نداره....
دکترا رو کم کردن هیچکسی نتونست کاری کنه.
ارشدم دیگه با اینهمه ک به تاخیر انداختن ظرفیت هارووو مطمئن باشین به خاطر چنتا نامه دوباره شق القمر نمیکنن.
ممنون از حمایتتون ولی شما حمایت کنین خدا بزرگه. اگه خاطرتون باشه بچه ها سال 91 هم بابت سوالا به وزیر نامه نوشتن و تاثیر داشت تورو خدا حمایت کنین

tayebe

New member
من شکایت رو ثبت کردم . با اینکه میدونم فایده ای نداره.

sss888

New member
سلام
این متن اعتراض را باید به چه ادرسی بفرستیم؟؟؟؟؟؟؟

sss888

New member
سلام srnمحبت کنید تو قسمت خصوصی جوابم رو بدید ممنون میشم

oloom_az

New member
به نظر من اينكه ظرفيت ها كم شده قابل تحمل تر از اينه كه دارن ظرفيت هاي دانشگاه بين الملل رو افزايش ميدن!!!
الان به نظرتون چه كسايي با چه رتبه هايي دانشگاه بين الملل قبول ميشن ؟!!! كسايي قبول ميشن كه پولشون زياديه و همين افراد چون سرمايه دارند بعد فارغ التحصيلي بهتر جذب مشاغل خوب ميشن چون پول پارتيم مياره !!!
من اگه هيچ وقت ارشد قبول نشم كمتر ناراحت ميشم تا اينكه اين رشته پولي بشه و كسايي تو اين رشته ادامه تحصيل بدند كه لياقتشو ندارند!!

آخرین ویرایش:
سلام
این متن اعتراض را باید به چه ادرسی بفرستیم؟؟؟؟؟؟؟
زیر همون نامه لینک رو نوشتن وب سایت خود وزیر هست
دکتر سید حسن هاشمی
قسمت بانک ایده برید نامه رو اونجا بذارید. از حمایتتون ممنون .شما بفرستین امیدوارم نتیجه بگیریم

amin70

New member
دوستان دیده شده بعضی ها با ترفند و دروغ نمایی خودشونو رتبه برتر معرفی میکنن و دیگران رو تشویق به رفتن به ....... های خاصی میکنن گرفتین منظورمو.خواهشا گول نخورین.جز زبان همه درسا رو میشه با کتاب خوندن در حد عالی مسلط شد .اینا با جو سازی میخوان شما رو وادار کنن به ..... بری و ثبت نام کنی نمونه اون victoria رتبه مثلا اول بیوشیمی است.باور نکنین خودتون تلاش کنین و موفق بشین.من سالی که رفتم 223 شدم سال بعدش با کمک گرفتن از یه دوست برنامه ریز بدون هیچ هزینه ایی تک رقمی شدم توی رشته هماتو.خودتون بخونین و به خدا توکل کنین و تا روز کنکور ورزش کنین که معجزه میکنه و استرس روزای آخر رو از بین میبره. وظیفه بود که بنویسم و نوشتم حالا خو دانید زبانم فن ترجمه اگه خواستین برین از الان روزی 2 ساعت بخونین بالای 60 رو به راحتی میزنین

حق ندارين به كسي توهين كنين
من كلاس رفتم ساله اولمم بود و باكلي مشكلات قبول شدم پس كلي واسه خودت حرف نزن
حتما استادت بش اش بوده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا