nسلام دوست عزیز این لینک رو از کجا آوردید!
دیدین که کاملا واقعی بود
یکی از دانشگاهای علوم پزشکی اعلامش کرده بود...
nسلام دوست عزیز این لینک رو از کجا آوردید!
مگه وزارت مسخره شماست هی نامه بفرستید؟
اون بنده خدایی که زحمت کشیده 1 شده باید با30 فرقی داشته باشه
قراره ظرفیت ها به میل دل شما باشه که همه میان دانشگاه
مگه وزارت مسخره شماست هی نامه بفرستید؟
اون بنده خدایی که زحمت کشیده 1 شده باید با30 فرقی داشته باشه
قراره ظرفیت ها به میل دل شما باشه که همه میان دانشگاه
قابل توجه ات ک رتبه یک و4و5 رشته ما دارن انتخاب اولشونو میزنن ازاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا حرفت درسته احتمالا اين دوستمون قبول شده رفته يا اصن نميتونه قبول بشه كه اينطوري حرف ميزنهدوست عزیز من رتبه 30 امسال هستم و انتظار ندارم بقول شما یا رتبه 1 سر بهشتی یا ایران بشینم!! فقط دوس داشتم مث پارسال که رتبه 30 و 36 مدرس رفتن و 33 و 35 و 38 انتقال خون بودم برم یکی ازین دوجا....
امسال در حق ماها واقعا بی عدالتی کردن. قبل تر از کنکور اعلام میکردن تا تکلیفمون رو میدونستیم. نه اینکه حالا من با 30 کارم بکشه به مشهد و کرمان و بوشهر... مطمئنا یه لحظه جای من باشی خودت از بی انصافی امسال واقعا متاسف میشی.
نمیگم ظرفیت بالا خوبه ولی میتونستن قبلش اعلام کنن.
من یه رتبه 47 رو میشناسم ک از دیروز عزا گرفته ک پول نداره بره بین الملل و.. بنظرتون اون حقی نداره؟
نمیگم ببرن بالا ک اونم قبول شه ولی حداقل قبلش اعلام میکردن ک بچه های کنکوری اینقد دلخوش نباشن به رتبه شون.ک مث پارسال قبول میشن.
ممنون از حمایتتون ولی شما حمایت کنین خدا بزرگه. اگه خاطرتون باشه بچه ها سال 91 هم بابت سوالا به وزیر نامه نوشتن و تاثیر داشت تورو خدا حمایت کنینولی این نامه و نامه فرستادنم هیچ فایده ای نداره....
دکترا رو کم کردن هیچکسی نتونست کاری کنه.
ارشدم دیگه با اینهمه ک به تاخیر انداختن ظرفیت هارووو مطمئن باشین به خاطر چنتا نامه دوباره شق القمر نمیکنن.
آزاد یعنی چی؟؟!!
زیر همون نامه لینک رو نوشتن وب سایت خود وزیر هستسلام
این متن اعتراض را باید به چه ادرسی بفرستیم؟؟؟؟؟؟؟
دوستان دیده شده بعضی ها با ترفند و دروغ نمایی خودشونو رتبه برتر معرفی میکنن و دیگران رو تشویق به رفتن به ....... های خاصی میکنن گرفتین منظورمو.خواهشا گول نخورین.جز زبان همه درسا رو میشه با کتاب خوندن در حد عالی مسلط شد .اینا با جو سازی میخوان شما رو وادار کنن به ..... بری و ثبت نام کنی نمونه اون victoria رتبه مثلا اول بیوشیمی است.باور نکنین خودتون تلاش کنین و موفق بشین.من سالی که رفتم 223 شدم سال بعدش با کمک گرفتن از یه دوست برنامه ریز بدون هیچ هزینه ایی تک رقمی شدم توی رشته هماتو.خودتون بخونین و به خدا توکل کنین و تا روز کنکور ورزش کنین که معجزه میکنه و استرس روزای آخر رو از بین میبره. وظیفه بود که بنویسم و نوشتم حالا خو دانید زبانم فن ترجمه اگه خواستین برین از الان روزی 2 ساعت بخونین بالای 60 رو به راحتی میزنین