maryam1368
New member
آخه کلید نهایی که نیومده بعد هم بعضی سوالا تابلو اشتباست من اعتراض فرستادم با سند کدوم کتاب صفحه ی چند جواب درست.به نظرم توکلیدنهایی سوالای غلط رو تصحیح میکنند
movafegham khodeshon goftan residegi mishe va salhaye ghabl ham eslahie midadan. maryam khanoom chand safhe pish man soalaye eshtebaho neveshte bodam vase hamash eteraz ferestadi, nazaret chi bod ? ba man movafeghi ke ona eshtebah bod?آخه کلید نهایی که نیومده بعد هم بعضی سوالا تابلو اشتباست من اعتراض فرستادم با سند کدوم کتاب صفحه ی چند جواب درست.به نظرم توکلیدنهایی سوالای غلط رو تصحیح میکنند
من تعجب می کنم شما دنبال چی هستین اونا روی تین کلید سوالارو چک می کنن شما دارین دنباله جوابه درست می گردین؟منظورم اینه که این از نظر اونا صحیحه
عزیزم فعلا اینارو فرستادم سوال 1و4و19و21و22و24و26و32و35و38و48و70و78و94,104,116
mishe?man ke geryoonam ke ghabool nashodam
khob kari kardi ishala ke javab bede. faghat man 32,35, 104 ro to ketab peida kardam dorost goftan
na masalan solali ke man bar asase in pasokhnameye ghalat dorost zadam javabe doroste maryam eshtebah mishe... be harhal adam vaghti bebine soalayi ke motmaen bode doroste ghalat mishe to zoghesh mikhore taze vase sale bad bayad be javabe dorost beresim... salhaye ghabl man didam ke kelid avalie eslah misheباباااااااااااا اینا همون کلیدو میگن سنده و بس
هزارتا دلیلم میارن که فلان سوال فلانه جوابش
خودمونو خسته میکنیم
اگه کلید اشتباس واسه همه اشتباس پس در قبولی چندان اثری نداره دیگه
وااااااااااااالا
سوال 32 صفحه ی 1084 نواک 2007این سوال هم ب میشه هم ج.35قبلا سوال کنکور بوده بیوپسی برای موارد خونریزی بدون علت پس از یایسگی اولین اقدامه تو تاپیک مامایی بری سوال اونا هم بوده راجبش توضیح دادند.منم 104 رو کل اون فصلارو خوندم پیدا نکردم پس سوال خارج منبععه اصولا باید حذف شه شما هم برید اعتراض بزنید الان تا اعتراضا زیا شه
na masalan solali ke man bar asase in pasokhnameye ghalat dorost zadam javabe doroste maryam eshtebah mishe... be harhal adam vaghti bebine soalayi ke motmaen bode doroste ghalat mishe to zoghesh mikhore taze vase sale bad bayad be javabe dorost beresim... salhaye ghabl man didam ke kelid avalie eslah mishe
نازگیس جون نگو اینطوری تو لصلاحیه درستش میکنند ما رفرنسامون معلومه نمیتونند بگند از نظر ما اینه اونا که ویلیامز ونواک نیستند
- - - Updated - - -
نازگیس جون نگو اینطوری تو اصلاحیه درستش میکنند ما رفرنسامون معلومه نمیتونند بگند از نظر ما اینه اونا که ویلیامز ونواک نیستند