نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد روان شناسی بالینی92

rawy

New member
به نظر من در کل خوب بود ولی نسبت به سالای قبل یه مقدار متفاوت و نامتعارف بود حتی یه سوال تکراری هم از سالای قبل توش نبود مخصوصا سوالات بالینیش بیشتر از قسمتایی بود که من شخصا یه دور تفننی روشو خونده بودم یعنی اصلا فکر نمیکردم از اون قسمتا بشه سوال طرح کرد
یا مثلا از کتاب مرضی کودک یکی دوتا بیشتر سوال نداده بودن کتاب به اون قطوری و به اون خوبی ارزشش رو داشت که سوالات بیشتری ازش طرح بشه
و یه نکته دیگه در مورد سوالات ارزیابی روانشناختی یا همون روانسنجی که من اصلا از سوالات راضی نبودم تمام ازمونا رو از رورشاخ گرفته تا میلون و کالیفرنیا و تی ای تی و ... همه رو مو به مو و نکته به نکته خونده بودم ولی بعد از آزمون واقعا به خاطر وقتی که برای اینا گذاشته بودم پشیمون شدم .
خلاصه کنکور امسال هم مثل کنکورای سال پیش نقاط قوت و ضعف خودش رو داشت و هر چی بود سپری شد.
به امید اون روز که کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت واقعا سطح علمی و شایستگی علمی داوطلبا رو بسنجه و بس و نه سطح حفظیات طوطی وار که یه هفته بعد آزمون همشون از ذهن میپرن.

آیلین جان چرا پشیمون؟ روان سنجی برای ما مثل آچار و ابزاره برای یه مکانیک
ایشالا قبول که شدی حتمااااااااااا به کارت میاد عزیزم

ghasedak69

New member
به نظر من سوالا نسبت به پارسال سخت تر شده بود...شاید چون کمی نامتعارف بود و هیچ سوال تکراری تقریبا نداده بودن
سه تا درس زبان و مشاوره و آزمون های روانی سخت بودن!!
معلوم نبود بعضی سوالا را از کجا طرح کردند...
بالینی هم خیلی مفهومی بود سوالاش...از جایی که فکرشم نمیکردی سوال داده بودن!!
به نسبت بقیه فکر کنم آسیب و شخصیت و فیزیولوژی و آمار متعادل تر بود...
در کل برای من که سه ماه سخت تلاش کردم بد نبود...از تلاشم راضیم...همین که کلی مطلب یاد گرفتم عالیه
ولی به نتیجه ام امید ندارم...احساس میکنم غلط زیاد زدم...فقط به لطف خدا امید دارم!!
بقیه هم نظرشون رو بفرمایند...منتظریم!

من دقیقا نظر شما رو تایید می کنم ...

ainazhz

New member
من خواب نبودم!!!دنبال هزار و یک بدبختی بودم!!:14:
کلی کار دارم این روزها...ولی همش میام سر بزنم...
راستی برای تابستون یه برنامه واسه زبان و یه تاپیک برای دانلود فیلم و یه تاپیک واسه نقد و بحث راجع به فیلم میخوایم ها!!
البته اگه همه موافق باشند...

فانوسی جان ما همه موفقیم . اما اینجا دیگه نباید بحث کنیم راجع بهش . وقتی تاپیک جدا باز کردیم حرف میزنیم

ainazhz

New member
پرند جون فانوسی جون و بقیه دوستان نظر شما چیه؟

به نظر منم اسونتر از پارسال بود... شخصیت و روان درمانی سخت بود ... امار و بالینی و مرضی اسون بود... زبان سوالای 4 گزینه ای اولش یعنس همون لغات سخت بود. متن ها اسونتر بودن... روانسنجی هم نخونده بودم اصلا اما زدم.

fanoosi

New member
فانوسی جان ما همه موفقیم . اما اینجا دیگه نباید بحث کنیم راجع بهش . وقتی تاپیک جدا باز کردیم حرف میزنیم

چشم آیناز جان...
پرند عزیزم دنبال کارای تاپیکه جدیده...
انشالله با خبرای خوش بیاد پیشمون...

servan

New member
سلام.شما که جوابا رو پیدا کردی میتونید بهم بگید؟من رتبه علومم بالینی 23.عمومی 27.تو بهداشتم به زیر 10 امید دارم.زبانو علی الحساب که محاسبه کردم 60% شده.همه سوالاتم با درجه اطمینان بالا زدم.اما رواندرمانی با آمارو خوب نتونستم بزنم.جوابارو بگید ممنون میشم.

ainazhz

New member
سلام.شما که جوابا رو پیدا کردی میتونید بهم بگید؟من رتبه علومم بالینی 23.عمومی 27.تو بهداشتم به زیر 10 امید دارم.زبانو علی الحساب که محاسبه کردم 60% شده.همه سوالاتم با درجه اطمینان بالا زدم.اما رواندرمانی با آمارو خوب نتونستم بزنم.جوابارو بگید ممنون میشم.

تبزیک میگم واقعا رتبتون تو علوم عالیه:applause:. تو هر دو گرایش دانشگاه های خوبی قبول میشین... ایشالله اگر مثله علوم خوب خونده باشین بهداشت هم قبولین. اما باید اینم در نظر داشته باشین قبولی تو بهداشت یکم سخت تره و ظرفیت نستب به علوم خیلییی کمتره:21:. اما میگم که امیدوار باشین واقعا.. زبان رو هم خیلی خوب زدین...:thumbsupsmileyanim:

sanam_b

New member
سلام بچه هاااااا خوبین؟ دلم خیلی براتون تنگ شده بود! من تازه تاپیک رو پیدا کردم و فقط تا صفحه 12 تونستم پیش برم، ولی به نظر میاد که همه عالی دادن، واقعا هم لیاقت بهترینها رو دارین انقدر که این مدت همه خوب خوندین! حتما حتما هم یه نتیجه خیلی خوب میگیرین. من هم بعد از آزمون خیلییییی حس خوبی داشتم، به طور کلی از تستهایی که تو خونه میزدم بهتر دادم، ولی هیچی درصد حساب نکردم، غیر از زبانم که میدونستم بالاترین درصدم میشه و خواستم فقط به خودم روحیه بدم. سر کنکور کارشناسی هم همین کارو کردم، خودگولزنی دیگه. شاید کلیدها که بیاد درصدهام رو حساب کنم، ولی فعلا اصلا تو فازش نیستم. زبانم هم اگه اگه اگه .... همه متون رو درست زده باشم، 95 میشه.
من خیلی بعد از امتحان چشم گردوندم تو شخصیت ولی اصلا به نظرم نرسید که کسی داره دنبال کسی میگرده، واسه همین فکر کردم شاید رفتین. حیف شد که نتونستم پیداتون کنم:sadsmiley:

aylinn

New member

آیلین جان چرا پشیمون؟ روان سنجی برای ما مثل آچار و ابزاره برای یه مکانیک
ایشالا قبول که شدی حتمااااااااااا به کارت میاد عزیزم
​نه راوی جان به نظر من صرفا با خوندن نمیشه یاد گرفت و مسلط شد تا وقتی که بصورت عملی کار نکنیم زیاد کمک کننده نخواهد بود.

fanoosi

New member

سلام
واقعا بهتون تبریک میگم...
خیلی عالیه...
انشالله همیشه موفق باشید

aylinn

New member
سلام بچه هاااااا خوبین؟ دلم خیلی براتون تنگ شده بود! من تازه تاپیک رو پیدا کردم و فقط تا صفحه 12 تونستم پیش برم، ولی به نظر میاد که همه عالی دادن، واقعا هم لیاقت بهترینها رو دارین انقدر که این مدت همه خوب خوندین! حتما حتما هم یه نتیجه خیلی خوب میگیرین. من هم بعد از آزمون خیلییییی حس خوبی داشتم، به طور کلی از تستهایی که تو خونه میزدم بهتر دادم، ولی هیچی درصد حساب نکردم، غیر از زبانم که میدونستم بالاترین درصدم میشه و خواستم فقط به خودم روحیه بدم. سر کنکور کارشناسی هم همین کارو کردم، خودگولزنی دیگه. شاید کلیدها که بیاد درصدهام رو حساب کنم، ولی فعلا اصلا تو فازش نیستم. زبانم هم اگه اگه اگه .... همه متون رو درست زده باشم، 95 میشه.
من خیلی بعد از امتحان چشم گردوندم تو شخصیت ولی اصلا به نظرم نرسید که کسی داره دنبال کسی میگرده، واسه همین فکر کردم شاید رفتین. حیف شد که نتونستم پیداتون کنم:sadsmiley:

سلام صنم جان خوشحالم که زبان رو خوب زدین میشه بگید دفترچه تون الف بود یا ب؟ واینکه در صورت امکان جواب سوالای زبان رو اینجا بذارید.

parand

Well-known member
​نه راوی جان به نظر من صرفا با خوندن نمیشه یاد گرفت و مسلط شد تا وقتی که بصورت عملی کار نکنیم زیاد کمک کننده نخواهد بود.
دقیقا درسته.
من وکسلر و mmpi، گودیناف، رورشاخ ، نئو و .... چون عملی کار کردم یادم مونده فقط کافیه یه مرور کوتاه داشته باشم رو جزیئات تفسیر.
در عوض هر چی کالیفرنیا و میلون و بقیه رو میخونم تو ذهنم نمی مونه...یعنی خدا میدونه چقد اینارو خوندم. اصلا بعضی اوقات قاطی میکنم اینارو
باید عملی کار کرد که تو ذهنت بمونه.

fanoosi

New member

سلام عزیزم
با این درصد زبان حتما قبولی عزیزم
ما هم چون نشونی ازت نداشتیم نتونستیم دنبالت بگردیم...حیف شد
اشکال نداره...همکلاسی میشیم همو میبینیم!!!:smilies-azardl (113
انشالله موفق باشی

sanam_b

New member

سلام صنم جان خوشحالم که زبان رو خوب زدین میشه بگید دفترچه تون الف بود یا ب؟ واینکه در صورت امکان جواب سوالای زبان رو اینجا بذارید.

آیلین جان مرسی از پیشنهاد خوبت. من دفترچه الف رو داشتم، گفتم جوابها رو بذارم تو تاپیک زبان ارشد که همه بتونن پیدا کنن. اینم لینکش:
http://olumpezeshki.ir/forum/thread7042-6.html#post211032

aylinn

New member
آیلین جان مرسی از پیشنهاد خوبت. من دفترچه الف رو داشتم، گفتم جوابها رو بذارم تو تاپیک زبان ارشد که همه بتونن پیدا کنن. اینم لینکش:
http://olumpezeshki.ir/forum/thread7042-6.html#post211032

مرسی صنم جان از لطفت و آفرین خیلی عالی زدی کلیدای زبان موسسه خلیلی هم اومده فقط چندتا جوابش با جوابای شما متفاوته (اونایی که زیرشون خط داره)
121.b
122.d
123.a
124.b
125.c
126.c
127.a
128.b
129.a
130.b
131.a
132.c
133.a
134.a
135.d
136.b
137.d
138.b
139.b
140.a
141.d
142.c
143.d
144.c
145.a
146.c
147.d
148.a
149.c
150.a
151.b
152.d
153.a
154.d
155.c
156.d
157.d
158.d
159.b
160.b

aylinn

New member
حالا یه زحمتی دارم برای کسایی که دفترچه شون ب بود میشه جوابای صحیح رو طبق همین کلید اینجا بزارین اگه نوشتن جواب کامل براتون سخته مخصوصا جوابایی که طولالنی ان میتونین فقط دو کلمه اول جواب صحیح رو اینجا بزارین .
میشه لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:riz304:

aylinn

New member
اگه این کار براتون مقدور نیست میتونین دفترچه ب رو اسکن کنید یا ازش عکس بگیرید و اینجا بزارینش.
البته اگه زحمتی نیست.
:riz513:

rawy

New member
​بچه ها کلید آزمون رو تو موسسه خلیلی گذاشتن منتهی فقط مال دفترچه ب هستش

آیلین مگه نگفتی فرقی نداره؟؟؟ :smiliess (12):
من دفترچم الف بوده با این کلیدها درصد حساب کردم؟؟؟

بالا