دوستانی که درصداشونو گذاشتن اگه بعد از دراومدن کلیدا درصداتون تغییر نکنه به امید خدا قبولین.
آیلین جان جواب خیلی از سوالا رو شک دارم...
دوست دارم زودتر درصد بگیرم تا تکلیفم با خودم روشن بشه!!
میشه جوابهایی که از کتاب درآوردی و مطمئنی اینجا بگذاری؟
شرمنده ها!!
راستی شما درصد گرفتی؟چطور بود؟
نه اونا رو ج نداده بودم فانوسی جون،البته یه چندتایی رو هم مطمئن نبودم..
سوال 49 همون الف درسته عین جمله کتابه
سوال 81 رو هم یه بار دیگه سوالش رو بخون!!گفته کدام عبارت نادرست است ؟اینم ص 113 فیزیو رو بخون نوشته!
فانوسی جون منم نتونستم جواب سه چهار تا سوالا رو پیدا کنم هر کدوم از سوالا رو که جواباشونو نتونستی پیدا کنی بگو من یه ساعت دیگه دوباره سر میزنم اون موقع بهت میگم
تو کتاب نوشته سطح پایین لپتین موجب گرسنگی اما سطح بالا همیشه باعث سیری نمی شود ..
بچه ها به سوال دقت کنید : مگه افزایش لپتین باعث کاهش مصرف غذا نمیشه ؟ خوب پس در افراد چاق سطح لپتین پایین چون اگه بالا بود کمتر غذا میخوردن ... به نظر من جواب این: تزریق آن به موش باعث افزایش فعالیت میشه ...در صورتی که وقتی به موش لپتین تزریق شه فعالیتش کم میشه
فانوسی جون چه زحمتی هر سوالی داری من در خدمتمباشه عزیزم
شرمنده بهت زحمت میدم گلی...
سلام زهرا جان سوال 66 دال میشه اون یکی رو نزدمسلام آیلین جان شما ج درست 74 و 66 رو میدونی؟
سلام دوستای گلم.
بچه ها امشب کتابامو مرتب کردم. همه ی جزوه هامو جمع کردم.
نمیدونید چقد حس بدیه.
حس اینکه امسال دو تا ازمونو از دست دادم(با وجود اینکه همه ی تلاشمو کرده بودم). احتمال اینکه دیگه نتونم ارشد بخونم (خیلی زیاد) داره دیوونم میکنه.
امسال با همه ی اتفاقای به ظاهر بدی که افتاد ولی یه اتفاق خوبم داشت و این بود که دوستای خوبی مثل شما پیدا کردم.
امیدوارم همتون به همه ارزوهاتون برسید. و زندگی بر وفق مرادتون باشه.