نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد روان شناسی بالینی92

zahra2013

New member
نه اونا رو ج نداده بودم فانوسی جون،البته یه چندتایی رو هم مطمئن نبودم..
سوال 49 همون الف درسته عین جمله کتابه
سوال 81 رو هم یه بار دیگه سوالش رو بخون!!گفته کدام عبارت نادرست است ؟اینم ص 113 فیزیو رو بخون نوشته!

fanoosi

New member
دوستانی که درصداشونو گذاشتن اگه بعد از دراومدن کلیدا درصداتون تغییر نکنه به امید خدا قبولین.

آیلین جان جواب خیلی از سوالا رو شک دارم...
دوست دارم زودتر درصد بگیرم تا تکلیفم با خودم روشن بشه!!
میشه جوابهایی که از کتاب درآوردی و مطمئنی اینجا بگذاری؟
شرمنده ها!!
راستی شما درصد گرفتی؟چطور بود؟

aylinn

New member
آیلین جان جواب خیلی از سوالا رو شک دارم...
دوست دارم زودتر درصد بگیرم تا تکلیفم با خودم روشن بشه!!
میشه جوابهایی که از کتاب درآوردی و مطمئنی اینجا بگذاری؟
شرمنده ها!!
راستی شما درصد گرفتی؟چطور بود؟

فانوسی جون منم نتونستم جواب سه چهار تا سوالا رو پیدا کنم هر کدوم از سوالا رو که جواباشونو نتونستی پیدا کنی بگو من یه ساعت دیگه دوباره سر میزنم اون موقع بهت میگم

fanoosi

New member
نه اونا رو ج نداده بودم فانوسی جون،البته یه چندتایی رو هم مطمئن نبودم..
سوال 49 همون الف درسته عین جمله کتابه
سوال 81 رو هم یه بار دیگه سوالش رو بخون!!گفته کدام عبارت نادرست است ؟اینم ص 113 فیزیو رو بخون نوشته!

من هنوز رو سوال 81 شک دارم...کتابم نگاه کردم
این سوال پرسیده کدام یک از اظهارات زیر راجع به لپتین نادرست است...خب این جمله که افراد چاق سطح پایین لپتین دارند نادرسته دیگه تو کتابم نوشته افراد چاق لپتین بالایی دارند!!
یا من هنوز گیج کنکورم؟!!!

fanoosi

New member
فانوسی جون منم نتونستم جواب سه چهار تا سوالا رو پیدا کنم هر کدوم از سوالا رو که جواباشونو نتونستی پیدا کنی بگو من یه ساعت دیگه دوباره سر میزنم اون موقع بهت میگم

باشه عزیزم
شرمنده بهت زحمت میدم گلی...

zahra2013

New member
تو کتاب نوشته سطح پایین لپتین موجب گرسنگی اما سطح بالا همیشه باعث سیری نمی شود ..

fanoosi

New member
تو کتاب نوشته سطح پایین لپتین موجب گرسنگی اما سطح بالا همیشه باعث سیری نمی شود ..

خب این جمله درست میشه که افزایش لپتین غالبا با کاهش مصرف غذا همراه است نه همیشه!
شایدم من اشتباه میکنم زهرا جونم...:riz304:

ainazhz

New member
اره فانوسی 20 دقیقه مونده بود تموم شه اومدم بیرونن
وقتی کلید بیاد سوالارو هم میزارن دیگه نه؟
عزیزم شما خوندی و زحمت کشیدی پس قبولی:riz304:

ainazhz

New member
منم دقیقا 114 و 115 مثل شما زدم فانوسی جون:smiliess (3)::rolleyessmileyanim:
اما چون دفترچه ندارم نمییدونم 113 سوالش چی بود

bittta

New member
بچه ها به سوال دقت کنید : مگه افزایش لپتین باعث کاهش مصرف غذا نمیشه ؟ خوب پس در افراد چاق سطح لپتین پایین چون اگه بالا بود کمتر غذا میخوردن ... به نظر من جواب این: تزریق آن به موش باعث افزایش فعالیت میشه ...در صورتی که وقتی به موش لپتین تزریق شه فعالیتش کم میشه

fanoosi

New member
بچه ها به سوال دقت کنید : مگه افزایش لپتین باعث کاهش مصرف غذا نمیشه ؟ خوب پس در افراد چاق سطح لپتین پایین چون اگه بالا بود کمتر غذا میخوردن ... به نظر من جواب این: تزریق آن به موش باعث افزایش فعالیت میشه ...در صورتی که وقتی به موش لپتین تزریق شه فعالیتش کم میشه

سلام بیتا جونم
عین جمله ی کتابه که در افراد چاق لپتین زیاده...

ainazhz

New member
مرسی دوستم. ایشالله همین امتحان قبولی. یادت باشه که زندگی فقط و فقط درس و کنکور نیست...:tsimuzpzwoap1t9y3o7 تو قوی هستی و میتونی دوباره از نو شروع کنی دوستم... واست بهترین ارزوهارو دارم و بدون من همیشه هستم باهات :28:. چون توام به من کمک کردی... هر جا کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم..
تازه کار دارم باهات . میخوایم باهم مقاله بنویسیم. یادت که نرفته.....:thanks:

[/B][/SIZE]

[/COLOR][/QUOTE]

fanoosi

New member
سلام دوستای عزیزم
امروز خوشحالم....نه به خاطر اینکه کنکورم رو خوب دادم...اصلا نمیدونم چیکار کردم!!
فقط به خاطر اینکه کنکور تموم شد!!:4d564ad6:
و به خاطر اینکه وقتی برمیگردم به عقب نگاه میکنم دوستای باوفا و مهربونی رو میبینم که باهاشون یه رقابت سالم و یه رفاقت اصیل داشتم...
تموم عمرم دنبال این جنس رابطه بودم...بی اغراق میگم!!
خداروشکر که دوستای خوبی مثل شما دارم:smilies-azardl (113
کنکورم هر چی شد بشه....مهم نیس...فوقش یه سال دیگه میخونم...فقط مرگ چاره نداره!!

fanoosi

New member
سلام دوستای گلم.
بچه ها امشب کتابامو مرتب کردم. همه ی جزوه هامو جمع کردم.
نمیدونید چقد حس بدیه.
حس اینکه امسال دو تا ازمونو از دست دادم(با وجود اینکه همه ی تلاشمو کرده بودم). احتمال اینکه دیگه نتونم ارشد بخونم (خیلی زیاد) داره دیوونم میکنه.
امسال با همه ی اتفاقای به ظاهر بدی که افتاد ولی یه اتفاق خوبم داشت و این بود که دوستای خوبی مثل شما پیدا کردم.
امیدوارم همتون به همه ارزوهاتون برسید. و زندگی بر وفق مرادتون باشه.

خوش به حالت ....من هنوز کتابام ریخت و پاشه
اونقدر خسته ام نمیتونم از جام بلند بشم!!
نگران نباش پرند...این ناامیدی از کجا اومد؟
مگه علم غیب داری دختر؟!
خدا میدونه چی میشه...همه چی دست خودشه
هر چی به صلاحته برات پیش میاد انشالله...

بالا