نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد بهداشت و ایمنی و مواد غذایی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sara25

New member
انشااله ک همه درصداشونو درست وارد کرده باشن دوستان ، من که با دید مثبت نگاه میکنم:smilies: امیدوارم همینطور باقی بمونه انشااله...

roshana

New member
سﻻم
من نميتونم درك كنم كه كسي باشه كه به عمد %هاشو اشتباه بكه خب كه جي بشه ؟ا

سلام. من فکر میکنم خیلیها یادشون نمیاد که چه جوابی به بعضی از سوالات دادن ولی توی تخمین بر اساس جوابای صحیح زدن.خوب همین رتبه هارو از زمین تا آسمون تغییر میده.

ALI.MZH

New member
سلام. من فکر میکنم خیلیها یادشون نمیاد که چه جوابی به بعضی از سوالات دادن ولی توی تخمین بر اساس جوابای صحیح زدن.خوب همین رتبه هارو از زمین تا آسمون تغییر میده.

اره احتمال زیاددلیلش همینه که شما مگید//خودمن که همیشه بعدکنکورا تاجواب تمام سوالات روپیدانکنم بیخیال نمیشم ولی بااین حال دوتاسوال رو تودفترچه سوالات جواب دادم ولی شک دارم توپاسخنامه جواب داده باشم

tooran.b

New member
حالا بچه هایی که انقد به تخمین اعتماد داشتن جواب بدن که:
چرا باید رتبه 1 واقعی رو تو تخمین 5 بزنن؟حالا باقی رتبه هارو کار ندارم.

در جواب باید بگم سال قبل تو همین رشته چند نفر اول حذف شدن چون چند نفری چند بار با درصدای بالا تو تخمین شرکت کرده بودن
امسال مثل پارسال نیست که کسی این کار و انجام بده چون تمام اطلاعات شرکت کننده ها روسایت داره و دیدین که برای همه اس ام اس هم دادن و شما با شماره ملی کسی دیگه که ازمون شرکت نکرده نمیتونی تخمین شرکت کنی به هر حال سال قبل تجربه اول بود

ZIYA1366

New member
با سﻻم دوستان ، ماه رمضان مبارك ، نماز روزه هاتون مقبول ...
اﻵن تعداد شركت كننده درتخمين رو نكاه كردم 45 بود ، ميخاستم ببينم دوستان ميتونن يه تحليل نسبي از اين وضعيت داشته باشن ؟ ؟ ؟ ؟ لطفأ دليل بيارين
فكر كنم بشه تحليل كرد باتوجه به براكندكي نمرات ...

ZIYA1366

New member
سﻻم
تحليل من اينه كه اﻵن كه 45 نفر وارد تخمين شدن ، ميشه كفت مشت نمونه ي خروار و جامعه ي آماري خوبي رو داريم ، كه ميتونيم يه جورايي روش حساب باز كنيم ، وانصافأ اونجورايي كه فكر ميكردم آسون بوده نمرات باﻻ نيست ، يعني اون %اشتباهه رو همه داشتن ك باعث شده نمرات باز بايين بمونه وقتي توي 45نفر اينطوره حتمأ توي 450نفر هم همينطور ميتونه باشه،
ولي اين 100% نيست و خودتون ك ميدونيد در كنكور جداي از تواناييها و سواد فرد اتفاقات هم تأثير زيادي توي قبولي يا عدم قبولي داره .
شاد باشيد ...

sara25

New member
سلام به همه دوستان :smiliess (10):
من فکر میکردم با توجه به سطح سوالات درصدها و نمرات بالاتر باشه ولی ظاهرا اینطور نیست..
با توجه به تجربیات دوستان سال قبل فکر میکنم تا حدود زیادی بشه به تخمین اطمینان کرد البته باید تا اعلام نتایج منتظر موند تا اون تردیدی که ته دلمون هست برطرف شه...
به امید روزهای شاد و آفتابی برای همه شما دوستان:painting:

sara25

New member
چه سوت وکور:65d6a5d6s:
پس کجایید ای اندیشمندان تحلیلگر:smiliess (9):

m_mobini

New member
سلام ساراجون .آخه زیادم نمیشه تحلیل کرد،میشه رتبتوتوتخمین بگی؟به نظرمن تنهاتحلیلی که میشه کرداینه که رتبه های تک رقمی بخصوص تارتبه ی .8حدودا توکارنامه هم تک رقمی میشن. اماواسه رتبه ی خودم وامثال من نمیشه واقعاتحلیل کرد.بهترین وتنهاترین راه صبره. 

sara25

New member
اره واقعا راس میگی نمیدونم چرا یه لحظه جوگیر شدم فک کردم تحلیل گر مساِِِِِیل مربوط به کنکورم:tonguesmiley: با نظر شما وآقای ضیا موافقم هرچند الان فقط خدا میدونه که رتبه مون چنده ولی امیدوارم پایین تر بیاد تو کارنامه انشااله...

salam sara khanom khobid
baba sabor bashin cheghad ajolid shomaha hala chan hafte dg natayej miyad dg
rahat mishin dg inghad esteres be khodeton rah nadin
omidvaram ke movafagh v moayad bashin

matrix222

New member
دوستان کسی میدونه پارسال چند نفر تخمین رتبه شرکت کردن؟ من نمرم 211 هست کلی استرس دارم:smiliess (7): شما هم نمره هاتونو بذارید لطفا

m_mobini

New member
بایکی ازبچه های انجمن صحبت کردم،الان ارشدصنایع میخونه اماامسال مجددا ارشدایمنی شرکت کرده ،گفت اگه قبول بشه تغییررشته میده،خیلی تعجب کردم،بچه هاکسی اطلاعاتی دررابطه باآینده ی این رشته داره؟

sara25

New member
بایکی ازبچه های انجمن صحبت کردم،الان ارشدصنایع میخونه اماامسال مجددا ارشدایمنی شرکت کرده ،گفت اگه قبول بشه تغییررشته میده،خیلی تعجب کردم،بچه هاکسی اطلاعاتی دررابطه باآینده ی این رشته داره؟

واقعا؟ :5: دلیل خودش برای تغییر رشته چیه ومیخواد چه رشته ای غیر از ایمنی بخونه؟
من که از بچه های ارشد پرسیدم گفتن آینده خوبی داره..

ZIYA1366

New member

جسارتأ يعني ارشد صنايع غذايي ميخونن ايشون؟؟ بعد ميخاد تغييررشته بده به بهداشت وايمني موادغذايي؟؟؟؟ اونوقت ازش نبرسيدي جرا؟؟؟
آينده ي اين رشته مبهمه ، يعني هيجكس جيزي نميدونه ، من با 2تا از دانشجوهاي ورودي 90و91 دانشكاه تهران صحبت كردم ، ابراز بي اطﻻعي ميكردن از آينده ...
ولي خبرهاي تأييد نشده اي هست مبني بر ايجاد سازمان غذا كه مستقل كار ميكنه و ارشد اين رشته براي اون سازمان آوردن ، الله اعلم ...
ولي توي ايران روي تأييد شده ها نميشه حساب باز كرد اين كه تأييد نشدست.
من خودم كارشناس صنايع غذايي هستم ودارم از وضعيت بد كاري در شركتهاي
مواد غذايي فرار ميكنم و به اين رشته ميام .
31 روز ديكه ..................................................................................

m_mobini

New member
سلام ساراخانم وآقاضیا ،الان صنایع میخونه امامیخوادتغییررشته بده به ایمنی.دلیلش این بودکه ایمنی جای کارپژوهشی داره....منم جریان سازمان غذاروشنیدم،امیدوارم واقعیت داشته باشه،راستش چون مشخص نیست امسال قبول بشم واسه سال دیگه بین صنایع وایمنی نمیدونم کدوموشرکت کنم،صنایع غذایی واقعادوس داشتنیه اماقبول شدنش خیلی سخترازایمنی مواده.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا